Zoeken

CFMOTO ontwikkelt supersimpel rijhoogtesysteem

In de MotoGP gaan ze vanaf 2027 in de ban, maar steeds meer fabrikanten zien de voordelen van rijhoogtesystemen in, met name bij zware Allroads om het op- en afstappen te vergemakkelijken. CFMOTO ontwikkeld een supersimpel systeem waarmee binnen enkele seconden de rijhoogte achter met een had kan worden aangepast, zonder gereedschap of ingewikkelde elektronica.

Comeback Honda CBR400RR aanstaande?

Het spreekwoord "als er een schaap over het hek is..." zou wel eens een waarheid als een koe kunnen zijn. Tot het moment dat Kawasaki de Ninja ZX-4RR aankondigde leek de comeback van de kleine viercilinder voor de Europese markt een utopie, maar het ziet er naar uit dat Team Green niet lang het alleenrecht heeft. Honda heeft namelijk een handelsmerk aanvraag ingediend voor de "CBR400R Four".

Nieuwe kleuren voor 2025 GSX-8S

Suzuki heeft voor de GSX-8S voor modeljaar 2025 een update aangekondigd. Niet op het technische vlak, in dat opzicht blijft de fiets gelijk, maar wel voor wat het kleurengamma betreft.

Nieuwe kleur voor 2025 Eliminator 500

De eerste editie was in het mantra van Henry Ford's T-Ford op de markt gezet - leverbaar in alle kleuren, zolang als het maar zwart is - maar voor modeljaar 2025 heeft Kawasaki het kleurenpallet van de Eliminator 500 uitgebreid.

Ola Roadster: 200 km/u EV-motorfiets voor nog geen 3000 euro

Hij kost minder dan 2.700 euro en haalt bijna 200 km/u. En alsof dat nog niet genoeg is wordt een actieradius van 579 kilometer geclaimd. De Ola Roadster zou wel eens de doorbraak kunnen betekenen voor elektrische motorfietsen.