Zoeken

2021 Honda Adventure Roads uitgesteld tot 2022

Als gevolg van de onzekerheid omtrent internationale reisbeperkingen vanwege de coronapandemie heeft Honda besloten de 2021 editie van de Honda Adventure Roads experience een jaar uit te stellen.

Ducati Monster vol. 1: Tweekleps Monster geschiedenis

Op 24 oktober 1992 werd de allereerste Ducati Monster ooit voor het publiek gelanceerd op de IFMA Show in Duitsland - de eerste van 350.000 van dergelijke motoren die tot nu toe zijn gebouwd, in al hun verschillende capaciteiten en configuraties. In het boek "Ducati Monster" blikt Alan Cathcart terug op bijna 30 jaar Monster geschiedenis.

Yamaha viert 20 jaar TMAX met TMAX 20th Annivesary

Je zou het misschien niet zeggen, maar het is dit jaar exact 20 jaar geleden dat de TMAX werd gelanceerd, die als R1 onder de motorscooters een heel andere dimensie gaf aan de maxiscooter. Als eerbetoon aan het uitzonderlijke succes van de TMAX heeft Yamaha nu een TMAX 20th Anniversary op de markt gezet, waarvan er slechts 560 zullen worden geproduceerd.

Shoei lanceert twee replica's van de gebroeders Marquez

Bij Shoei zijn ze zeer content met de familie Marquez en visa versa. De Japanse helmfabrikant heeft namelijk de samenwerking met de twee broers met maar liefst 4 jaar verlengd. Om dat op passende wijze te vieren heeft Shoei twee replica's uitgebracht: de Marquez 6 TC-1 en AM74 TC-2.

Honda, KTM, Piaggio en Yamaha tekenen intentieverklaring consortium verwisselbare accu

Honda, KTM, Piaggio en Yamaha hebben een intentieverklaring ondertekend om een ‚Äč‚Äčconsortium voor verwisselbare accu's voor motorfietsen en lichte elektrische voertuigen op te richten.