Zoeken

BMW pakt opnieuw uit op MOTORbeurs Utrecht

BMW Motorrad was het afgelopen jaar, mede dankzij de introductie van maar liefst vijf nieuwe modellen, voor het tiende jaar op rij marktleider in Nederland. Om ook in 2020 die positie te behouden, introduceert BMW Motorrad dit jaar op MOTORbeurs Utrecht wederom nieuwe modellen.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl met primeur op Motorbeurs Utrecht

Over een week begint de Motorbeurs Utrecht en ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is er weer bij. Dit jaar zijn niet alleen de promotiedames aanwezig op de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Kawa keert terug naar MOTORbeurs Utrecht en pakt uit

Kawasaki keert terug naar MOTORbeurs Utrecht en zegt grootser uitpakken dan ooit. Op een stand van ruim 400 m2 worden niet minder dan 6 nieuwe modellen voor 2020 in de schijnwerpers gezet.

STADLER Proshop geopend in Eemnes

Naast vijf exclusieve STADLER verkooppunten in de Benelux is er sinds 1 januari 2020 een STADLER Proshop geopend in Eemnes. Bij alle STADLER verkooppunten en ook in de Proshop kunnen de maten van de motorrijder nauwkeurig worden opgemeten.

Triumph lanceert 2020 Street Triple R

Na de Street Triple RS en de Street Triple S heeft Triumph nu het doek gelicht van de 2020 Street Triple R, die net als de andere twee is opgefrist.