Zoeken

Moto Guzzi onthult V7 III Limited op Wheels and Waves

Steeds meer fabrikanten weten hun weg te vinden naar Wheels and Waves, het jaarlijkse festival in Zuid-Frankrijk met een hoog surf-and-custom gehalte. Zo ook Moto Guzzi, dat daar een gelimiteerde versie van de V7 III onthulde, de V7 III Limited.

Nieuwe kleur voor 2019 Ducati SuperSport

Mocht je toevallig je zinnen hebben gezet op de Ducati SuperSport, voor modeljaar 2019 hebben de Italianen het kleurschema aangepast. De Supersport wordt leverbaar de de kleur matgrijs in combinatie met rode wielen en een rood frame.

KTM en Chris Fillmore keren terug naar Pikes Peak met 790 Duke

Na de winst afgelopen jaar met de 1290 Super Duke R keren Chris Fillmore en KTM dit jaar wederom terug naar de 96e editie van de Pikes Peak International Hill Climb. Dit keer echter op KTM's nieuwste vlijmscherpe wapen, de KTM 790 Duke.

indian kondigt FTR 1200 aan

Tijdens het Wheels & Waves festival in het zuiden van Frankrijk heeft Indian het afgelopen weekend de nieuwe FTR 1200 aangekondigd, geïnspireerd op de AMA Flat track racer. Bovendien maak je de kans om een van de eerste banden die in 2019 van de productieband rolt te winnen.

7 juli CB Day in Antwerpen

Zaterdag 7 juli organiseert Honda Benelux de allereerste editie van de CB Day, een eendaags gratis motorfestival van 10:00 tot 18:00 uur op het Zaha Hadidplein in Antwerpen.