Zoeken

BMW onthult R 1300 GS: Next Level GS

BMW heeft vandaag de langverwachte R 1300 GS gepresenteerd, de 'next level GS' die volgens de Duitsers in alle opzichten klaar is om de koppositie in het segment van ultieme touring enduro's te prolongeren.

Nieuwe kleuren voor 2024 V-Strom 650

We hadden eerlijk gezegd wel gedacht (en verwacht) dat met de nieuwe V-Strom 800 het einde van de V-Strom 650 zou zijn ingeluid, maar het tegendeel blijkt het geval te zijn. Suzuki's evergreen blijft ook in 2024 leverbaar en niet alleen dat, voor het nieuwe modeljaar is in Hamamatsu zelfs een compleet nieuw kleurenpallet bedacht.

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition: laatste editie

De eerste twee edities waren binnen no-time uitverkocht, maar toch vonden ze bij BRABUS dat 't mooi is geweest. Als derde en laatste editie heeft de Duitse tuningpecialist uit Bottrop een Masterpiece Edition van de 1300 R aangekondigd, die in een super exclusieve oplage van slechts 50 units zal worden geproduceerd.

Nieuwe kleuren voor 2024 Honda NT1100

Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe NT1100, dan is het goed te weten dat Honda voor modeljaar 2024 een nieuw kleurenpallet heeft bedacht voor de naar eigen zeggen enorm populaire tourfiets, met twee compleet nieuwe kleuren naast het bestaande Matt Iridium Gray Metallic, hoewel ook die laatste in detail net effe wat anders is.

Yamaha richt joint venture op met CFMoto

Yamaha Motor Co., Ltd. heeft afgelopen week aangekondigd een nieuwe joint venture met het Chinese CFMoto te hebben opgericht, voor de productie en verkoop van motoren in China. De naam van het nieuwe bedrijf zal ZHUZHOU CF YAMAHA MOTOR CO., LTD zijn. (ZCYM).