Zoeken

Binnenkort: eerste test Aprilia RSV4 1100 Factory

Tien jaar na de lancering van de eerste RSV4 Factory heeft Aprilia haar superbike voor de straat naar een ongekend niveau getild. Het zonovergoten circuit van Mugello was toneel voor de wereldintroductie van de 217 pk sterke RSV4 1100 Factory, waarvan in navolging van de Tuono 1100 de cilinderinhoud tot 1.078cc is vergroot. Een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn, maar hier alvast onze eerste bevindingen.

Michelin Anakee Adventure: voor wie af en toe onverhard wil gaan

Omdat er motorrijders zijn die af en toe met hun dikke Allroad offroad willen gaan heeft Michelin haar aanbod Trail banden uitgebreid met de MICHELIN Anakee Adventure, die is gemaakt voor 80 % weggebruik en 20 % off-road rijden. Deze nieuwe band is geschikt voor de meeste Allroad motoren en is sinds januari in de verkoop.

Binnenkort: eerste test Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Wat een paar jaar geleden nog voor onmogelijk gehouden werd, is dan toch echt waarheid geworden: een Kawasaki introductie die niét in het water valt. Wat heet, hoewel Kawasaki Benelux er alles aan gedaan heeft de goden te verzoeken door nota bene in eigen land een event te organiseren, lijkt het welhaast de omgekeerde wereld: in plaats van gieten breekt juist, uitgerekend vandaag, na wekenlang aanhoudende regen, de zon door. En niet zo’n beetje ook.

Honda vernieuwt partnerschap Isle of Man TT

Honda is dit jaar weer de officiële partner van de Isle of Man TT. De Britse importeur levert dit jaar zowel de officiële motoren alsmede de auto's voor de roemruchte stratenrace.

STADLER ALL-ALONG PRO: motoroutfit voor over je nette pak of jeans

We kennen allemaal het probleem: met de motor naar het werk, maar nergens echt ruimte om je om te kleden. Bij STADLER hebben ze daar over nagedacht: de ALL-ALONG PRO jas en broek zijn ontworpen om over je nette pak of jeans te worden gedragen.