Zoeken

Triumph roept Speed Twin terug om issues schakelen

De vorig jaar geïntroduceerde Triumph Speed Twin mag terug naar de dealer voor een terugroepactie. Het linksysteem van de schakelpook is niet goed geborgd, waardoor er speling kan ontstaan en je niet meer kunt schakelen.

Kawasaki vraagt patent aan voor directe injectie Supercharger

De tweede generatie Kawasaki's eenliter Supercharger zou wel eens directe inspuiting kunnen krijgen. Team Green heeft patent aangevraagd voor supercharged motorblok dat met dubbele injectie is uitgerust.

Triumph roept Thruxton terug om veer zijstandaard

Triumph heeft een terugroepactie uit moeten rollen voor alle recente Thruxton modellen, met uitzondering van de nieuwe Thruxton RS. De veer van de zijstandaard kan in tweeën breken, waardoor de schakelaar van de zijstandaard wordt bediend en het blok af zal slaan.

Suzuki kondigt V-Strom 1050XT First Edition aan voor NL markt

De marktintroductie moet nog plaatsvinden, maar de Nederlandse importeur B.V. Nimag heeft van de nu al een First Edition aangekondigd van de nieuwe V-Strom 1050XT. De volgens de importeur extra rijk uitgeruste V-Strom is direct te bestellen vanaf € 16.999,-.

Ontwerptekeningen Harley elektrische scooter gedeponeerd

Eind 2018 kwam Harley met twee elektrische concepten op de proppen: een e-mountainbike en scooter die ons nog 't meest aan de Honda Zoomer doet denken. Dat dit geen flauwe grap is geweest tonen deze designtekeningen, die Harley bij het European Union Intellectual Property Office heeft gedeponeerd.