Zoeken

Ducati doneert t.b.v. slachtoffers overstromingen

Om de mensen uit de regio en de werknemers die getroffen zijn door de overstromingen te ondersteunen heeft Ducati een flinke som geld gedoneerd aan de Preteczione Civile van Emilia-Romagna. En daar blijft het niet bij.

Goodwood Festival of Speed kondigt MotoGP sterren aan

De 30e editie van het Festival of Speed belooft opnieuw een bijzondere te worden. Ten minste vier MotoGP teams hebben hun aanwezigheid bevestigd, waaronder het Ducati fabrieksteam met huidig wereldkampioen Pecco Bagnaia.

Enfield start Flat track school met Maikel Dijkstra

Royal Enfield Slide School maakte begin dit jaar zijn debuut op Motorbeurs Utrecht met de aankondiging van de samenwerking met Maikel Dijkstra. Maikel zal tijdens races op de Europese Flat Track kalender van 2023 racen met een speciaal gebouwde flattrack-racemotor van Royal Enfield, een Interceptor Twin FlatTrack.

Vertex breidt gamma tandwielen uit

Het merk Vertex Pistons staat bekend om zijn meervoudig titelwinnende twee- en viertaktzuigers, maar wordt ook gewaardeerd om zijn lijn tandwielen die is ontwikkeld met de fabrieksmotorcross- en enduroteams. De Italiaanse fabrikant heeft het tandwielgamma bijgewerkt voor de meest populaire 2023 motoren.

Ducati Monster nu ook in Iceberg White livery

Ducati heeft het kleurenpallet van de Monster met een Iceberg White livery verrijkt. De Monster Iceberg White is leverbaar vanaf juni bij de Ducati dealer.