Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2020 Z900RS en Z900RS Cafe

Kawasaki heeft het eerste nieuws voor 2020 wereldkundig gemaakt. Geen nieuw model helaas, maar wel nieuwe kleuren voor de Z900RS en Z900RS Café en eerlijk is eerlijk, die nieuwe kleuren zijn helemaal niet verkeerd.

Ducati lanceert Monster 1200 S Black on Black

Wie volgend jaar op een nieuwe Monster 1260 had gehoopt zal nog even geduld moeten hebben. Ducati heeft een nieuw 'Black on Black" kleurschema voor de 2020 Monster 1200 S onthuld, daarnaast blijft de Monster 1200 S ook leverbaar in traditioneel Ducati Red.

Uitgelekt: Honda CRF1100L Africa Twin krijgt 1.084cc

Het was al min of meer uitgelekt en bovendien had Honda zelf ook al geteaset dat er iets nieuws gaat komen, maar nu weten we het zeker: uit nieuwe voertuig certificatie documenten die in Australië zijn gepubliceerd blijkt dat Honda inderdaad de Africa Twin voor 2020 tot CRF1100L heeft opgewaardeerd.

Vette actie: Win een Ducati

Bij Ducati hebben ze een ludieke actie bedacht, waarbij als hoofdprijs een Hypermotard 950 in speciale kleuren te winnen is. Of een MotoGP Experience Jerez 2020. Onder andere. D'r is slechts één eis waaraan je moet voldoen: je moet op z'n minst één Ducati in bezit hebben, en dan hebben we het niet over een schaalmodel.

Patenttekening verraadt dynamische winglets op nieuwe Fireblade

Dat Honda volgend jaar met een nieuwe Fireblade komt is al een tijdje een publiek geheim, maar uit patenttekeningen die sinds vandaag op het Internet circuleren is op te maken dat Honda's nieuwe wapen voor het WK Superbike van dynamische winglets is voorzien.