Zoeken

Motorkledingcenter krijgt FD Gazelle Award

MotorKledingCenter behoort dit jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en kan zich daarom dit jaar een FD Gazelle noemen. Het Financieel Dagblad organiseert de Award uitreiking dit jaar voor de 15de keer.

Fuel Motorcycles kleding bij Lifestyle Motowear

Bij Lifestyle Motowear in 's Graveland timmeren ze al een jaartje hard aan de weg. Laatste uitbreiding in hun assortiment is Fuel Motorcycles motorkleding, dat naar eigen zeggen niet het zoveelste kledingmerk is, maar een reis door de tijd is.

Robbie Maddison rijdt over grachten Den Haag

Motocrosser Robbie Maddison reed zaterdag met zijn motor over de gracht in het centrum van Den Haag. Maddison, onder andere bekend van zijn stuntwerk in de James Bond-film Skyfall, had zijn crossmotor aangepast om er een stuk mee over water te kunnen rijden, ter promotie van de Red Bull Knock Out.

Ducati Multistrada 1260 Enduro: dikste Bologna Enduro ooit

Een jaar nadat Ducati de Multistrada tot 1260 had opgewaardeerd is nu ook de Multistrada Enduro eenzelfde metamorfose ondergaan. De nieuwe Multistrada 1260 Enduro is volgens de Italianen de beste Enduro uit Bologna ooit, dankzij het enorm sterke 1262 DVT Testastretta motorblok. En dankzij nog meer.

Online reservering Vespa Elettrica open

Het was een tijdje geleden al aangekondigd, maar nu is het eindelijk zover: de Vespa Eletrica kan online worden gereserveerd. Via een speciale website kun je er als de kippen bij zijn om de groene versie van de iconische scooter te reserveren.