Zoeken

Yamaha XSR125: nieuwe telg Sport Heritage familie

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en dus heeft Yamaha haar Sport Heritage familie aan de onderkant uitgebreid met een XSR125.

Bosch, Shell en VW ontwikkelen Blue Gasoline: 20% minder CO2

Bosch, Shell en Volkswagen ontwikkelen hernieuwbare benzine met 20% minder CO₂-uitstoot. De verkoop van Blue Gasoline staat in de loop van het jaar ook bij reguliere tankstations gepland, te beginnen in Duitsland.

Harley lanceert LiveWire als EV motormerk

Slecht nieuws voor wie had gehoopt dat LiveWire een 'eens maar nooit weer' hersenspinsel van Harley-Davidson zou zijn geweest: Harley-Davidson heeft LiveWire als eigen merk van elektrische motoren gelanceerd. Het eerste LiveWire model zal op 8 juli worden onthuld.

Suzuki roept Burgman 200 terug om mogelijke corrosie voeding snelheidsunit

Suzuki heeft een terugroepactie uitgerold voor de Burgman 200 welke in 2018 en 2019 zijn geproduceerd. De voeding van de snelheidssensor kan weerstanden bevatten die gevoelig zijn voor corrosie, waardoor de snelheidsmeter kan uitvallen.

Husvarna Vektorr Concept: eerste e-scooter uit Mattighofen

Na eerder al de E-Pilen Concept te hebben aangekondigd heeft Husqvarna nog eens twee elektrisch aangedreven concepten gepresenteerd: de Vektorr Concept en de Bltz Concept, een e-scooter en e-step voor in de stad.