Zoeken

Pegaso 4e model Aprilia 660 platform?

Aprilia overweegt om het nieuwe 660 platform met een vierde model uit te breiden, dat de naam Pegaso zou kunnen dragen en als vervanger moet worden gezien van de Dorsoduro, die net als de Shiver dit jaar uit productie is genomen.

KTM roept 2021 1290 Super Adventure terug om plug actieve-koolstoffilter

KTM heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2021 1290 Super Adventure S en 1290 Super Adventure R. De plug van het actieve-koolstoffilter moet worden vervangen omdat deze mogelijk kan beschadigen, waardoor in een worst case scenario de motor in brand zou kunnen vliegen.

Ducati onthult Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary

Het is dit jaar exact 20 jaar geleden dat Troy Bayliss z'n eerste van drie wereldtitels met Ducati haalde in het WK Superbike. Reden voor de Italianen om als eerbetoon aan de racelegende een speciale editie van de Panigale V2 te lanceren: de Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary.

Met korting naar Motorfest

Na anderhalf jaar stilzitten mogen we d'r weer samen op uit. Daarom organiseert de KNMV, op 11 en 12 september Motorfest ’21: een gloednieuw evenement voor motorrijders op Papendal. Motorfreaks lezers krijgen € 2,50 korting op het event.

KTM RC 8C: Ready to Race "Moto2" racer

Goed nieuws voor supersport liefhebbers voor wie oranje de favoriete kleur is. KTM heeft namelijk een 128 pk, 140 kilo RC 8C aangekondigd, een gelimiteerde productiefiets waarvan er slechts 100 worden gemaakt puur en alleen voor op het circuit. Dus letterlijk Ready to Race.