Zoeken

Honda geeft CB300R kleine update voor 2022

Honda heeft de CB300R voor modeljaar 2022 een kleine update gegeven. Het grootste verschil zit 'm in de voorkant, waar Big Red een heuse Showa SFF-BP Seperate Function front Fork Big Piston voorvork heeft gemonteerd. Da's echter niet het enige dat Honda heeft aangepast.

Merkwaarde Vespa meer dan 900 miljoen euro

In Italië weten ze 't wel: of je rijdt een scooter, of je rijdt een Vespa. Een nieuw rapport dat in opdracht van moederbedrijf Piaggio is uitgevoerd biedt inzicht in de uitzonderlijke marktwaarde van Vespa, dat vorig jaar haar 75e verjaardag vierde.

Stylmartin DOUBLE: stijlvolle motorsneaker voor hem en haar

Waar vroeger iedereen met motorlaarzen reed is tegenwoordig motorschoeisel voor velen een veel interessanter alternatief. Bij Stylmartin hebben ze dat goed begrepen, nieuw in de 2022 collectie is de DOUBLE, een unisex sneaker die volgens de fabrikant een uitrusting heeft die z'n naam eer aan doet.

Ducati is Top Employer Italy 2022

Mocht je nog een baan bij een Europese motorfabrikant ambiëren: voor het achtste jaar op rij is Ducati gecertificeerd als Top Employer Italy 2022. Volgens Ducati is dat te danken aan het management en de initiatieven van de personeelsafdeling.

BMW Motorrad scoorde beste resultaat ooit in 2021

BMW Motorrad heeft het afgelopen jaar een nieuw verkoopresultaat gerealiseerd. Wereldwijd werden er 194.261 motoren aan de man (en vrouw) gebracht, het beste resultaat in de geschiedenis van BMW en bijna 15% meer dan de 169.272 units van 2020.