Zoeken

Ducati onthult Multistrada V4 Pikes Peak: meest extreme Multi ooit

Na eerder al de nieuwe Multistrada V2 te hebben onthuld heeft Ducati in de derde episode van Ducati World Premiere 2022 de Pikes Peak versie van de Multistrada V4 gepresenteerd. De Multistrada V4 Pikes Peak is niet alleen de sportiefste Multistrada ooit, maar ook het krachtigste model in het hele cross-over segment.

BP en Piaggio slaan handen in elkaar voor versnelling elektrificering

BP en Piaggio Group zijn van plan samen te werken aan de ontwikkeling en uitrol van een uitgebreide reeks diensten voor het snel groeiende aantal elektrische voertuigen met twee of drie wielen in Europa, India en Azië.

Kawasaki roept W800 terug omdat uitlaat los kan trillen

Kawasaki heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2020 W800 Café en de 2020-2021 W800. De uitlaatmoeren zijn mogelijk niet goed vastgeschroefd, waardoor deze kunnen lostrillen.

Triumph introduceert Gold Line Editions voor Modern Classic familie

Mocht je in de running zijn voor een van acht de modellen van de Triumph Modern Classic familie, maar dan het liefst eentje met een uniek tintje, dan hebben we goed nieuws voor je. Voor modeljaar 2022 hebben de Britten Gold Line Editions van alle acht modellen uitgebracht.

MV Agusta Superveloce AGO: exclusief eerbetoon aan racelegende Agostini

Na de motor eerder deze week te hebben aangekondigd heeft MV Agusta op het circuit van Misano de gelimiteerde Superveloce AGO gepresenteerd. Van de Superveloce AGO worden er 311 geproduceerd, gelijk aan het aantal Grand Prix overwinningen dat Giacomo Agostini in zijn carrière heeft behaald.