Zoeken

NIKEN tour... er is nog plaats

De NIKEN, je moet er eigenlijk zelf op hebben gereden om er een oordeel over te kunnen vellen. Dat kan, het komend weekend doet de NIKEN tour ons eigen kikkerlandje aan.

Citroen Jumper Biker Solution: voor werk en plezier

Voertuigen op vier wielen zul je niet snel hier op Motorfreaks terugvinden, tenzij daar een heel erg goede reden voor is. De Citroën Jumper Biker Solution is zo'n goede reden, de camper is een slimme oplossing voor professionals die werk en plezier willen combineren of motorrijders die de motor willen meenemen op vakantie.

Harley CEO reageert op oproep tot boycot van Trump

Harley-Davidson's grote baas Matt Levatich heeft gereageerd op de laatste tweet van de Amerikaanse President Trump, waarin hij tot een boycot van het merk uit Milwaukee heeft opgeroepen. Harley's CEO noemt Trumps anti-Harley retoriek misinformatie.

Samenwerking Ducati en Hero MotoCorp ophanden?

Steeds meer merken hebben het vizier op de sterk groeiende Aziatische markt gericht, maar wie daar maximaal van wil profiteren zal lichte motoren en een Aziatische partner moeten hebben. Ducati wil groeien in Azië en is hiervoor naar verluid met Hero MotoCorp in gesprek.

SW-Motech Urban ABS: zijkofferset voor de sportieve motorrijder

Binnenkort een motortrip op de planning staan en nog geen oplossing voor je bagageprobleem? SW-Motech heeft daarvoor een oplossing bedacht met de Urban ABS zijkofferset, welke je sportieve fiets in een handomdraai naar een echte tourbuffel transformeert.