Zoeken

Triumph onthult reeds uitverkochte Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Het is vandaag op de kop af exact 60 jaar geleden dat de eerste James Bond film Dr. No in Londen in première ging. Reden voor Triumph om, voortbordurend op de samenwerking sinds No Time to Die, dat te vieren met de release van een superexclusieve Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Die wordt strikt gelimiteerd tot slechts 60 stuks wereldwijd!

Kawasaki onthult eerste EV-prototype

Op de Intermot in Keulen heeft Kawasaki het doek gelicht van het eerste officiële prototype van de elektrisch aangedreven line-up, die de komende jaren zal worden uitgerold. Het geeft ons een idee de groene wereld er volgens Kawasaki over enkele jaren uit zal zien.

Dainese Hekla en Sprinbok: outfits voor 365 dagen motorseizoen

Het is weer de tijd van het jaar dat de blaadjes gaan vallen, het moment voor kledingfabrikanten om de focus op allweather outfits te gaan leggen. Zo ook bij Dainese, dat twee nieuwe vierseizoenen outfits op de markt heeft gebracht: de Dainese Hekla en Dainese Springbok. Beide beloven een motorseizoen van 365 dagen, elk met een eigen constructie die dat mogelijk moet maken.

Honda lanceert CB750 Hornet

Honda heeft het doek gelicht van de nieuwe reeds aangekondigde CB750 Hornet. De nieuwe Hornet wordt aangedreven door een 755cc paralleltwin met 270° krukas en Unicam kleppentrein, goed voor een topvermogen van 92 pk en voorzien van elektronische hulpjes zoals tractiecontrole, bij een opgegeven rijklaargewicht van 190 kilo.

Zero Motorcycles haalt $107 miljoen op in nieuwe investeringsronde

Zero Motorcycles heeft afgelopen week een nieuwe financieringsronde afgesloten, waarin het Amerikaanse bedrijf 107 miljoen dollar aan investeringen heeft opgehaald. De investeringsronde zag de participatie van enerzijds strategische partners als Polaris, Exor en Hero MotoCorp, en anderzijds ook financiële investeerders, waaronder vaste partner Invus.