Zoeken

Honda vraagt patent aan voor Hawk 11 buiten Japan

Na de motor het afgelopen jaar in Japan op de markt te hebben gezet heeft Honda ook in India een ontwerp patent voor de Hawk 11 aangevraagd, een eerste teken dat de motor ook buiten Japan op de markt zal worden gezet.

Indian verloot unieke FTR Loeb bij proefritactie

Om verkeer naar de dealer te creëren (en dientengevolge hopelijk de verkoop een boost te geven) hebben ze bij Indian een ludieke actie bedacht. Wie de komende maanden een proefrit maakt op een Indian maakt kans op een door Sébastian Loeb en Tank Machine ontworpen custom Bike FTR Loeb.

Gaat Honda een CBR750R lanceren?

Met de nieuwe 750 paralleltwin heeft Honda na de CB500 twin, CB650 viercilinder en NC750 twin een vierde platform in huis, dat momenteel uit de CB750 Hornet en de XL750 Transalp bestaat. De collega's van het Spaanse Solomoto hebben daar een derde model aan toegevoegd: de CBR750R.

STADLER FREE SPORT PRO / AIR SPORT PRO: motorpak voor veeleisende weersomstandigheden

Met de FREE SPORT PRO jas en de AIR SPORT PRO broek presenteert de Neder-Beierse kledingspecialist STADLER een nieuwe combinatie met het unieke SASS ventilatiesysteem. Dit sportief gesneden 3-laags laminaatpak is geschikt voor veeleisende weersomstandigheden.

Barracuda Mini Viper & Freccia: betaalbare knippers

Lelijke knipperlichten op je motor? De Italiaanse accessoire-specialist Barracuda heeft een tweetal LED-knipperlichten aan het gamma toegevoegd, waarbij naar eigen zeggen de nieuwste Micro-LED technologie is toegepast.