Zoeken

83 redenen waarom je voor een Multistrada 950 S "GP White" moet gaan

Dat het tegenwoordig niet meer "een witte daar blijf je mee zitten", maar "een witte daar wil iedereen op zitten" is hebben ze bij Ducati goed begrepen. En dus is in navolging van de Panigale V2 nu ook de Multistrada 950 S in een nieuwe kleur wit leverbaar. "GP White" heet het dan officieel.

Kawasaki legt verkoop in Europa stil. Oh nee, toch niet!

In een interne memo heeft Kawasaki haar dealers geïnformeerd dat de verkoop van nieuwe Kawasaki producten in heel Europa per direct is stilgelegd, was gisteren op enkele motorsites te lezen. Een dag later blijkt het een storm in een glas water te zijn.

Ducati Multistrada V4 opnieuw gespot

Sinds de komst van de Panigale V4 is het niet de vraag of, maar wanneer Ducati een V4 versie van de populaire Multistrada zal gaan lanceren. Aan de meest recente spionagefoto's te zien zal dat niet lang meer duren.

Voxan wil landsnelheidsrecord elektrische motoren met Max Biaggi

Voxan is (opnieuw) uit z'n as herrezen. Het Franse motormerk, dat ooit best gave V-twin motoren maakte, heeft z'n zinnen gezet op een nieuw landsnelheidsrecord voor elektrische motoren en heeft daarvoor een beroep op de diensten van niemand minder dan Max Biaggi gedaan.

Ducati Mona Lisa: kunstwerk ten bate van #RaceAgainstCOVID

De Franse artiest Jean-Baptiste Launay, een van de meest prominente figuren van zijn generatie in de wereld van pop-street art - beter bekend als Jisbar, heeft een reïnterpretatie van de Mona Lisa gemaakt en aan Ducati gewijd. Het schilderij wordt donderdag 16 juli geveild in het kader van #RaceAgainstCOVID.