Zoeken

Honda toont 10 Custom Rebels op Wheels en Waves

Deze zomer viert Honda op gepaste manier de terugkeer van het Wheels en Waves-festival in Biarritz, aan de kust van Frans-Baskenland. Big Red stelt tien van de fraaiste Europese custom Rebels tentoon, waar online op kan worden gestemd. De builds komen uit Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Yamaha versnelt CO2-neutrale doelstelling

Yamaha heeft de CO2-neutrale doelstelling voor z'n fabrieken - inclusief die buiten Japan - naar 2025 te versnellen. Dat is een enorme sprong van 15 jaar ten opzichte van het Yamaha Motor Group Environmental Plan 2050 dat in juli vorig jaar werd gepresenteerd.

URAL roept 2011-2017 zijspannen terug: spaken niet goed vastgezet

We denken niet dat er hier in Nederland veel van zijn verkocht, maar in de Verenigde Staten kunnen maar liefst 3.250 eigenaren van een URAL zijspan zich bij de dealer melden. Van een aantal modellen zijn de wielspaken niet goed gespannen, waardoor de velgen kunnen beschadigen.

Yamaha en Riders for Health houden online loterij

Riders for Health Powered by Two Wheels for Life houdt een online loterij met prachtige prijzen, die zijn gedoneerd door Yamaha Motor, waaronder de officiële Yamaha Ténéré World Raid die deelneemt aan de 2022 Africa Eco Race.

Harley-Davidson lanceert 2022 G.I Enthusiast Collection

Als eerbetoon aan Harley rijders die in het Amerikaanse leger hebben gediend of nog in dienst zijn heeft Harley-Davidson de gelimiteerde G.I. Enthusiast Collection gelanceerd, een in bijzondere kleuren gespoten Pan America 1250 Special en Tri Glide Ultra.