Zoeken

55.000 mijl in een jaar met de Desert Sled

Als je in iets meer dan een jaar in je eentje bijna 90.000 kilometer af hebt gelegd en 35 landen hebt aangedaan, dan verdien je ons respect. De Brit Henry Crew deed precies dat met een Ducati Scrambler Desert Sled en is dit weekend samen met z'n fiets op de Bike Shed London 2019 te zien.

MV Agusta F3 XX: porno in het kwadraat, 160 pk bij 145 kilo

Bij MV weten ze wel hoe ze telkens weer de aandacht op zich gericht weten te krijgen. Tijdens de laatste ronde van het WK Superbike in Imola werd de ultieme versie van de F3 800 gepresenteerd: de F3 XX. In een notendop: 160 pk bij 145 kg.

Kawasaki eventpartner GAMMA Racing Day

Kawasaki is de nieuwe evenementpartner van de 20e editie van de GAMMA Racing Day geworden. En dus kunnen de bezoekers van Neerlands grootste gratis gecombineerde motor- en autosport event zich opmaken voor demonstratierondjes van KRT fabriekscoureur Leon Haslam op zijn Ninja ZX-10RR WSBK machine.

22 juni Gramsberger Classic TT

Op zaterdag 22 juni organiseert Stichting Even Racing Gramsberger wederom de Gramsberger Classic TT. Evenals vorige jaren is de toegang en het parkeren gratis.

7 juli Honda CB Day Antwerpen

Zondag 7 juli is voor het tweede jaar op rij de haven van Antwerpen toneel voor de Honda CB Day. Dit gratis motorfestival is voor iedereen toegankelijk, ook voor rijders van een ander merk. Voor zelfs de kleinste niet-rijders zijn er daarnaast diverse activiteiten.