Zoeken

BMW onthult R20 Concept op oncorso d'Eleganza Villa d'Este

Tegen de schilderachtige achtergrond van Villa d'Este aan het Comomeer heeft BMW Motorrad zijn nieuwste design gepresenteerd: de BMW R20 concept. Volgens de Duitsers is het concept de belichaming van expressief en cool design, verfijnd tot in het kleinste detail.

Ducati toont twee Scrambler concepten op Bike Shed MotoShow

Op de 2024 London Bike Shed MotoShow heeft Ducati met gedurfde en innovatieve concepten op basis van de tweede generatie Scrambler gepresenteerd. De twee voorstellen van het Centro Stile Ducati laten zien hoe fundamenteel de wereld van customization, gekenmerkt door creativiteit en vrije expressie, is voor de post-erfgoed Ducati wereld.

Aprilia verloot RS 457 op Aprilia All Stars

Over iets meer dan twee weken is het circuit van Misano toneel voor het Aprilia All Stars-evenement. Het programma begint vorm te krijgen en belooft volgens de Italianen uniek te worden, met motoren en kampioenen, adrenaline shows en entertainment voor fans en gezinnen. En als kers op de taart wordt ook nog eens een RS 457 verloot.

CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION: ode aan eerste zege Moto3

Ja, strikt genomen is de Moto3 machine gewoon de RC250GP van partner KTM, maar ze nemen wél onder de eigen merknaam CFMOTO deel en dus was de eerste overwinning twee weken geleden in Le Mans een legendarisch moment. Reden voor de Chinezen om daar dit weekend in Barcelona op passende wijze bij stil te staan met deze CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION.

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak Desert: one-off model

Steeds meer fabrikanten geven je optie een motor aan te kleden met een uitgebreid pakket aan accessoires, maar bij Ducati zijn ze nog een stap verder gegaan met het Ducati Unica programma, waarbij een motor tot in detail kan worden gepersonaliseerd. De Multistrada V4 Pikes Peak Desert is daar een mooi voorbeeld van.