Zoeken

Winnaar 'Join Ducati' wedstrijd bekend

De fabriek ligt tot het eind van komende week nog stil, maar Ducati had vandaag eens positief nieuws te melden. De wedstrijd 'Join Ducati' is ten einde. En dat betekent dat er nu een iemand is die een hypermotard 950 rijker is.

Jekyll & Hide uitlaatsysteem voor Indian Challenger

De uitlaatspecialisten van Dr. Jekill & Mr. Hyde hebben een elektronisch regelbaar uitlaatsysteem ontwikkeld voor de nieuwste motorfiets van Indian Motorcycle: The Challenger.

Gebiedsverboden voor motorrijders en wielerclubs tijdens Paasweekeinde

Tijdens het Paasweekeinde worden sommige toeristische gebieden en kleine landwegen afgesloten voor motorrijders en wielerclubs, kopt de Volkskrant vandaag. Minister Grappenhaus van Justitie en Veiligheid en de voorzitters van de 25 Veiligheidsregio's hebben hiertoe maandag besloten tijdens overleg over de aanpak van de coronacrisis.

Indien roept 2020 Challenger terug om onvoldoende smering lager uitgaande as

Indian heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2020 Indian Challenger. Het lager van de uitgaande as is tijdens assemblage mogelijk niet goed gesmeerd, waardoor dit in combinatie met andere factoren bij het inrijden vast kan lopen.

BMW roept C 400 X en C 400 GT terug om mogelijk bevriezen gaskabels

BMW heeft een terugroepactie uitgerold voor de C 400 X en C 400 GT motorscooter. Door een verkeerde positie kan er water in de Bowden gaskabels komen, waardoor het gas vast kan komen te zetten wanneer de temperatuur onder het vriespunt is.