Zoeken

Nieuwe kleur voor 2023 CRF300L

Echt wereldschokkend is het niet, maar mocht je in de markt zijn voor een CRF300L en graag iets anders willen dan de standaard tricolore racekleuren van HRC, dan hebben we goed nieuws voor je. De CRF300L is voor 2023 namelijk ook in een nieuwe kleur leverbaar, Swift Gray.

Yamaha 1996 YZR500 van Kenny Roberts Jr. voor $321.000 geveild

Het is misschien niet de meest spraakmakende 500cc Grand Prix machine van Yamaha, maar de YZR500 #10 waarmee Kenny Roberts Jr. in 1996 in de 500cc Grand Prix reed is recent wel voor een recordbedrag geveild. Hoewel $321.000 eigenlijk een koopje voor een Grand Prix racer is, want dat is het bedrag waarvoor de 1996 Yamaha YZR500 OWJ1 bij Iconic Motorbikes van de hand is gegaan.

Ducati Museum toneel voor 3e ronde "Ride to FIM Awards"

Het Ducati Museum was recent toneel voor de derde ronde van "Ride to FIM Awards - the Future of Motorcycling", een project gelanceerd door de Federation International Motorcycling (FIM) samen met de Italiaanse FMI.

Winner of the Collections award voor Miller Motorcycle Museum

Het Sammy Miller Motorcycle Museum, een van 's werelds grootste en veelomvattende privé motorcollecties, is de afgelopen week tijdens het jaarlijkse Historic Awards gala van de RAC in Londen's Pall Mall met de Winner of the Collections Award bekroond.

TT ISLE OF MAN – RIDE ON THE EDGE 3 in de pijplijn

Tijdens de Milan Games Week presenteerde RaceWard Studio, het race-label van Nacon Studio Milan, zijn volgende motorsport game: TT Isle of Man – Ride on the Edge 3. Deze game is ontwikkeld door veteranen van de studio die al vele motorrace-games op hun naam hebben staan en laat gamers de sensaties beleven van de gevaarlijkste motorrace ter wereld.