Zoeken

Einde Pikes Peak International Hill Climb voor motoren?

Steeds meer merken gebruiken het voor hun marketing, maar het zou voor motoren dit jaar wel eens de laatste editie kunnen zijn geweest van de Pikes Peak International Hill Climb. Als gevolg van de dodelijke crash van 3-voudig Pikes Peak winnaar Carlin Dunne zijn momenteel gesprekken gaande om motoren te bannen.

Scorpion EXO-TECH: Roof Boxer look-a-like

Beter goed gejat dan slecht bedacht, zullen ze bij Scorpion hebben gedacht. De Koreaanse helmfabrikant heeft namelijk een nieuwe systeemhelm op de markt gezet, de EXO-TECH, die verdacht veel wegheeft van een Roof Boxer.

BMW Fit-for-All communicatieset

BMW heeft een communicatiesysteem op de markt gezet, dat nagenoeg op elke helm kan worden gemonteerd. Door Fit-for-All met de nieuwe Bike-to-Bike communicatiemodule te verbinden kan in een groep met andere motorrijders worden gecommuniceerd.

Yamaha 2020 YZF-R1: zelfde R1, maar dan Euro 5

Tijdens de negende ronde van het WK Superbike heeft Yamaha de voor 2020 vernieuwde YZF-R1 en YZF-R1M aangekondigd. De nieuwe R1, die nog steeds 'maar' 200 pk heeft maar nu aan Euro 5 voldoet, is volgens Yamaha radicaal vernieuwd, maar of dat ook zo is?

Ducati onthult Panigale V4 25 Anniversario 916

Op het strand van Pebble Beach in Californië heeft Ducati het doek gelicht van de Panigale V4 25° Anniversario 916, Ducati's eerbetoon aan de motor die de Superbike geschiedenis heeft veranderd. Van het jubileummodel zullen er slechts 500 worden geproduceerd.