Zoeken

FIM onderzoekt mogelijke overtreding regels omtrent testen

In aanloop naar de start van het MotoGP seizoen hebben sommige rijders mogelijk de regels aangaande trainen en testen overschreden. Naar verluid is Fabio Quartararo een van de rijders waar door de MotoGP Stewards onderzoek naar is ingesteld.

Dovizioso crasht in MX race, in ziekenhuis voor operatie sleutelbeen

Andrea Dovizioso heeft zijn linkersleutelbeen geblesseerd bij een zware crash tijdens een MX race in Italië. Teneinde weer fit te zijn voor aanvang van het seizoen zal hij onmiddelijk een operatie ondergaan.

Aleix Espargaro zet 3e dag prive test Misano snelste tijd

De derde en laatste dag van de driedaagse MotoGP privé test op het circuit van Misano heeft Aleix Espargaro de snelste tijd op de klokken gezet. De Aprilia fabriekscoureur reed een 1'32.932 en dat was opnieuw een halve seconde sneller dan zijn tijd van dag 2.

KTM bevestigt Danilo Petrucci voor Tech3 KTM

Danilo Petrucci maakt het volgend jaar de overstap naar KTM. De winnaar van Mugello 2019 heeft getekend bij Red Bull KTM Tech3 en wordt daar de teamgenoot van Iker Lecuona. Petrucci neemt bij Tech3 de plaats in van Miguel Oliveira, die bij Red Bull KTM Factory Racing de plek van Pol Espargaro inneemt.

Miguel Oliveira topt MotoGP test Misano dag 2

Nadat de eerste testdag van de MotoGP privé test op het circuit van Misano Pol Espargaro het snelst was geweest heeft Miguel Oliveira de tweede dag de snelste tijd gerealiseerd. De Red Bull KTM Tech 3 coureur klokte een 1'32.913 en was daarmee tweetiende sneller dan Pol Espargaro.