Zoeken

MotoGP Misano: Vinales snelst op droge baan

Maverick Vinales in de vrije training in Misano de snelste tijd gerealiseerd. Met nog tien minuten in FP1 te gaan voerde Top Gun de lijst aan, waarna het keihard ging regenen en met ook een compleet verregende FP2 konden de tijden niet meer worden aangescherpt.

Yamaha tekent Andrea Dovizioso voor 2021-2022

Ze hadden het al aangekondigd, maar nu is het officieel: Andrea Dovizioso is terug in de MotoGP. De 3-voudig vice-wereldkampioen rijdt het resterende deel van 2021 en het gehele 2022 MotoGP seizoen voor het Yamaha satellietteam.

Franco Morbidelli tot eind 2023 bij Yamaha Factory MotoGP Team

Franco Morbidelli is bij Yamaha naar het fabrieksteam opgewaardeerd. De 26-jarige Italiaan heeft een contract met het Yamaha Factory Racing MotoGP Team getekend voor de resterende races van 2021 en voor het 2022 en 2023 seizoen. De vice-wereldkampioen maakt dit weekend in Misano zijn langverwachte rentree.

Boet van Dulmen op 73-jarige leeftijd verongelukt

Boet van Dulmen is donderdagochtend in Ammerzoden om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De legendarische motorcoureur is 73 jaar geworden.

MotoGP Aragon: indrukwekkende eerste zege Pecco Bagnaia

Op indrukwekkende wijze heeft Pecco Bagnaia zijn eerste overwinning in de MotoGP gerealiseerd. De Ducati-fabriekscoureur kraakte niet onder de druk van Marc Marquez, pareerde elke aanval die de 8-voudig wereldkampioen deed en gaf Ducati haar eerste overwinning op Aragon sinds Casey Stoner 2010. Joan Mir maakte op 4 seconden van de winnaar het podium compleet.