Zoeken

Tech3 KTM volgend jaar zonder Red Bull?

Sinds de lancering van het tweede team onder de vlag van Tech3 afgelopen jaar waren de 4 KTM's in de MotoGP van Red Bull sponsoring voorzien - waarmee de gelijkwaardigheid van alle 4 de machines moest worden onderstreept. Dat zou volgend jaar wel eens kunnen veranderen, nu Red Bull heeft aangegeven het Tech3 team niet meer te willen sponsoren.

Cal Crutchlow scheurt enkelbanden met uitstappen PCR testcabine Catalunya

Het zit Cal Crutchlow in z'n laatste seizoen bij Honda niet bepaald mee. Eerst het gebroken schippersbotje, daarna de arm-pump operatie waarvan het herstel niet goed verliep en vandaag heeft de ongelukkige Brit zijn enkelbanden gescheurd bij de COVID-19 test voor de Grand Prix van Catalunya.

MotoGP Emilia Romagna: Vinales eindelijk weer TopGun

Maverick Vinales heeft eindelijk het juk van zich af weten te werpen, dat hij wél snel is op zaterdag, maar niet op zondag. De Yamaha fabriekscoureur finishte twee seconden voor Joan Mir, Pol Espargaro finishte op de derde plaats doordat Fabio Quartararo 3 seconden was teruggezet voor 'Exceeding Track Limits'.

MotoGP Emilia Romagna: Vinales verplettert eigen kwalificatie ronderecord

Met een verplettering van zijn eigen kwalificatie ronderecord met meer dan een halve seconde heeft Maverick Vinales zich ook de tweede race in Misano op de pole position gekwalificeerd. De Yamaha fabriekscoureur reed in zijn allerlaatste ronde van Q2 een 1'31.077 en was daarmee 7 honderdste sneller dan Jack Miller. Fabio Quartararo maakte de eerste startrij compleet.

MotoGP Emilia Romagna: Binder topt vrije training

Afgelopen week was Misano Yamaha-land, maar de eerste dag van de derde back-to-back van de 2020 MotoGP heeft Brad Binder de snelste tijd op de klokken gezet. De winnaar van Brno reed in de slotfase van FP2 een 1'31.628 en was daarmee 2 duizendste seconde sneller dan Takaaki Nakagami. Op 16 duizendste van Binder maakte Fabio Quartararo de voorlopige eerste startrij compleet.