Zoeken

Aprilia onthult 2021 RS-GP en rijders Aleix Espargaro en Lorenzo Savadori

Op de vooravond van de officiële test in Qatar heeft Aprilia de nieuwe RS-GP en de rijders voor 2021 gepresenteerd. Wat in de wandelgangen al werd vermoed werd door Aprilia bevestigd, niet Bradley Smith maar Lorenzo Savadori wordt dit jaar de teamgenoot van Aleix Espargaro.

Petronas Yamaha online gepresenteerd

Het Petronas Yamaha Sepang Racing Team heeft vandaag het 2021 MotoGP team met Franco Morbidelli en Valentino Rossi via een virtuele launch gepresenteerd.

Fausto Gresini overleden

Het trieste nieuws heeft ons hedenochtend bereikt dat Fausto Gresini op 60-jarige leeftijd in het ziekenhuis van Bologna aan de gevolgen van COVID-19 is overleden.

Marc Marquez: geen Qatar testen voor mij

Sinds hij in december voor de derde keer onder het mes is gegaan is het behoorlijk stil geweest omtrent Marc Marquez. Tot vandaag. Online werd het Repsol Honda team gepresenteerd, maar de belangrijkste vraag bleef onbeantwoord.

Toestand Fausto Gresini zorgelijk

De toestand van Fausto Gresini is nog steeds zorgelijk. De 60-jarige teameigenaar is weer in een kunstmatige coma gebracht omdat zijn longfunctie als gevolg van COVID-19 sterk achteruit is gegaan.