Zoeken

Verslag Ducati Riding Experience Maurik

Veel motorrijders kopen een allroad vanwege de avontuurlijke mogelijkheden die zo’n dual-purpose-machine biedt. Toch durven de meesten er nog geen onverharde parkeerplaats mee op te rijden. Dat je met zo’n motor toch heel goed het terrein in kunt, leer je met de Ducati Riding Experience.

Verslag Triumph Adventure Experience

Als je nou op een dag besluit dat je toch ook eens wat zou moeten doen náást de weg, omdat bijvoorbeeld er veel meer naast de weg is dan dat er wegen zijn, omdat je geen idee hebt hoe je vakantiebestemming er uit ziet, omdat je op vakantie toch eigenlijk wel naar dat ene uitkijkpunt wilt rijden maar daar alleen maar onverharde wegen naartoe leiden, omdat je een weekendje België gepland hebt, noem maar op… zou je dan een Triumph Classic uitkiezen? Hoe groot is die kans?

BMW's entree in de Cruisermarkt - hoe en waarom

Na afgelopen jaar voor het achtste jaar op rij een nieuw verkooprecord te hebben gezet, met 165.566 motoren uitgeleverd en volledig op route naar het zelfopgelegde doel van 200.000 stuks in 2020, hebben de Duitsers hun pijlen op Harley-Davidson en Indian gericht met de ontwikkeling van een compleet nieuwe Cruiser familie. Tijd om ons daar eens nader in te verdiepen

Verslag Goedhart Seizoensopening

Vorig weekend organiseerde Goedhart Motoren in Bodegraven Goedhart Seizoensopening, een eigen “Motorbeurs”. Het was een groot succes. Maar wat betekent dat voor de Motobeurs Utrecht?

Verslag Honda Custom Cub cultuur

Met inmiddels meer dan 100 miljoen verkochte Honda Super Cubs is het niet de vraag óf, maar waarom het zolang heeft geduurd voordat er in Europa een Custom scene rond de Super Cub is ontstaan. Bij toeval kwam Alan Cathcart in contact met de Britse Custom Cub cultuur, de scene voor Nice People’s Customs.