Zoeken

Interview Ruggeromassimo Jannuzzelli

Met dank aan de Chinese overheid die alles financiert zijn Chinese bedrijven op overnamepad in Europa. Meest recent is Moto Morini, dat door het Chinese ZhongNeng is overgenomen. Alan Cathcart vroeg oud-Morini eigenaar Ruggeromassimo Jannuzzelli het hemd van het lijf over deze recente deal.

Nader bekeken: Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Het nieuws was al een tijdje geleden uitgelekt, maar nu is het officieel: Kawasaki heeft de ZX-6R 636 voor 2019 vernieuwd. Naast een nieuw en verfrissend design en het feit dat 'ie nu aan Euro4 voldoet heeft Team Green de vernieuwing vooral in het detail gezocht.

Verslag Intermot Keulen

Als er één ding duidelijk was in Keulen, dan is het dat de Intermot geen wereldbeurs meer is. Er was hier en daar wel wat nieuws te bespeuren, maar behalve de Suzuki Katana waren er niet de knallers waar we op zaten te wachten. De motorfabrikanten bewaren het grote nieuws duidelijk voor de Eicma in Milaan.

Verslag Bikes and Boards

Bikes and boards… je hebt er misschien van gehoord. Een eendaags evenement bij Beach club The Spot in Zandvoort, met de hele dag motorgeweld, gemengd met de klassieke strandactiviteiten als surfen en kitesurfen. Als je zou willen, pak je nog even een longboard en sjees je zo de boulevard op en neer. Om dan vervolgens de bikeshow nog een keer te kijken, het verloop van de sprintrace op het strand gade te slaan, een hamburgertje te eten of gewoon te chillen op het terras. Want dat kan ook altijd nog.

Verslag: Moto Guzzi Open House 2018

Sinds 2001 wordt één weekend per jaar in Mandello del Lario de patrijspoort van de historische Moto Guzzi fabriek opengezet en de gepassioneerde Guzzisti een kijkje achter de schermen gegund. Meer dan 30.000 bezoekers maakten van de 2018 editie van Moto Guzzi Open House een groot succes, en dat snappen we best.