Zoeken

XDiavel door Amsterdam

Berichtje. “Heb jij wat te doen zondag”? Eeeh… “Nou het zit zo. We willen een promotiefilmpje schieten voor de XDiavel in Amsterdam, beetje net zoals het filmpje wat al in Parijs is geschoten. Hier heb je een link. Maar goed, we hebben al een paar XDiavel eigenaars opgetrommeld, maar er kan nog meer bij. Zou jij op onze demo willen rijden?” Welja joh, tuurlijk. “Mooi. Dan kun je je melden bij Motortoer Amsterdam, om acht uur”. Oh… dat wordt iets minder bier drinken zaterdag.

Dossier 2018 Gold Wing: Gold Wing European Federation treffen Slovenie

Omdat we toch bezig zijn met een Gold Wing test en het nu eens wat anders aan willen pakken, maar dit toevallig ook samenvalt met het 35-jarig jubileum van de Europese Gold Wing vereniging én ze in het jubileumjaar ook een internationaal treffen hebben georganiseerd, was het plan al snel gesmeed: waarom zouden we het treffen niet met een bezoekje vereren? Koffers vol, jas aan, helm op, gaan. Zo eenvoudig is het.

Verslag KTM European Adventure Rally

Honderdachtenveertig motorrijders uit maar liefst vierentwintig landen, waarvan vijf uit Nederland, waren naar Sardinië afgereisd voor de tweede editie van de KTM Adventure Rally, in drie dagen tijd meer dan 500 kilometer afleggen over de meest extreme trialpaden.

Nader bekeken: KTM 790 Adventure R

Fabrikanten houden meestal informatie omtrent een nieuw model tot het laatste moment angstvallig geheim, maar KTM heeft het met de 790 Adventure R over een andere boeg gegooid. De eerste avond van de European Adventure Rally in Sardinië werd het prototype aan de deelnemers gepresenteerd en alsof dat nog niet genoeg was vroegen we na afloop van de presentatie Product Leader Adriaan Sinke het hemd van het lijf.

Koning Zelfbouw Dag

Al een aantal jaar is de Koning Zelfbouw dag van Motoport Hengelo een bekend evenement op de kalender. Zeker als je van het betere huisvlijt houdt, kun je hier je hart ophalen. Elk jaar groter, elk jaar beter, elk jaar ligt de lat hoger. Dus is het hoog tijd daar eens een kijkje te nemen.