Zoeken

Royal Enfield Slide School

Sinds dit jaar heeft de Flat Track Academy, het jonge bedrijfje van de Nederlandse flat trackracer en KNMW MT-2 motorsport trainer Maikel Dijkstra een mooie samenwerking met Royal Enfield, dat maar liefst 8 speciaal aangepaste FT411 machines beschikbaar hebben gesteld om alle cursisten die zich via de Royal Enfield Slide School inschrijven de basis van het flat trackracen bij te brengen.

KTM RC 8C Handover Event

Nadat de 200 units in recordtijd online waren uitverkocht kregen 30 van die nieuwe eigenaren hun RC 8C overhandigd tijdens een super exclusief 2-daags event op het circuit van Valencia, met MotoGP sterren als Brad Binder, Jeremy McWilliams en Mika Kallio. En dat was niet het enige.

Interview Stefan Pierer - deel 3: MV Agusta

De afgelopen twee jaar werden volledig door Covid-19 gedicteerd, maar nu dat virus naar de achtergrond aan het verdwijnen is kan overal de draad weer worden opgepakt. Alan Cathcart toog naar Mattighofen voor een uitgebreid gesprek met Stefan Pierer, dat zó veelomvattend is dat we het in mootjes hebben gehakt. In dit derde en laatste deel is MV Agusta het onderwerp van gesprek.

Motoracademy Supermoto training: motorvaardigheden een boost geven

Waarschuwing. Tering goede motorinstructeurs die jou spierpijn laten hebben waar je dat nog nooit hebt gehad! Een dag vol adrenaline, benzine, snelheid en de geur van heet rubber. Dit moet je gedaan hebben....

312.000 km GSX-R1000 gaat weer voluit

In 88 maanden reed André Mol 312.000 km op zijn GSX-R1000, tot een gescheurde o-ring voor motorschade zorgde. Was dat het einde van deze Superbike? Welnee, want bij het Hoegee Suzuki Center werd de GSX-R gewoon weer opgebouwd.