Zoeken

Verslag Goedhart Seizoensopening

Vorig weekend organiseerde Goedhart Motoren in Bodegraven Goedhart Seizoensopening, een eigen “Motorbeurs”. Het was een groot succes. Maar wat betekent dat voor de Motobeurs Utrecht?

Verslag Honda Custom Cub cultuur

Met inmiddels meer dan 100 miljoen verkochte Honda Super Cubs is het niet de vraag óf, maar waarom het zolang heeft geduurd voordat er in Europa een Custom scene rond de Super Cub is ontstaan. Bij toeval kwam Alan Cathcart in contact met de Britse Custom Cub cultuur, de scene voor Nice People’s Customs.

Op bezoek bij Chromeburner

“Als we iets bestellen, doen we het groot. Zo hadden we pas een discussie met een helmenmerk dat een special edition uitbracht. ‘Hoeveel willen jullie?’ vroegen ze. ‘Nou… doe er maar 250’. ‘Maar we maken er maar 500 totaal, wereldwijd’. Dus dat aantal hebben ze toen maar een beetje aangepast. En zo gaat het vaker”. Als je het over Chromeburner hebt, heb je het over aantallen. Vandaar ook dat ze een klein beetje uit hun jas zijn gegroeid.

In gesprek met Joost Goedhart over Goedhart Seizoensopening

Op 8, 9 en 10 februari organiseert Goedhart Motoren in Bodegraven Goedhart Seizoensopening, een motorbeurs met bijna alle nieuwe motormodellen, veel kleding en ook scherp geprijsde occasions. Goedhart biedt klanten daarmee een alternatief voor de Motorbeurs Utrecht.

Nader bekeken: 2019 Italjet Dragster

De afgelopen EICMA in Milaan maakte de meest spraakmakende en onconventionele serieproductie motorscooter zijn rentree in vorm van de nieuwe 2019 versie van de legendarische Italjet Dragster.