Zoeken

Verslag: Moto Guzzi Open House 2018

Sinds 2001 wordt één weekend per jaar in Mandello del Lario de patrijspoort van de historische Moto Guzzi fabriek opengezet en de gepassioneerde Guzzisti een kijkje achter de schermen gegund. Meer dan 30.000 bezoekers maakten van de 2018 editie van Moto Guzzi Open House een groot succes, en dat snappen we best.

Goodwood Revival 2018

Tweevoudig WK Superbike wereldkampioen Troy Corser markeerde de 20e editie van de GoodWood Revival op 8-9 september door in het Barry Sheene Memorial Trophy event naar de overwinning te stormen – ’s werelds meest prestigieuze historische stratenrace, die dit jaar open was voor machines tot 1.000cc voor 1954 gebouwd.

Interview: Jonathan Rea

Kawasaki had dit jaar de zevende ronde van het All Japan Superbike kampioenschap op het eigen testcircuit Autopolis gekozen als onthulling van de voor 2019 vernieuwde ZX-10RR door niemand minder dan KRT rijder Jonathan Rea. Tijd om met de drievoudig wereldkampioen in gesprek te gaan.

Verslag: Glemseck 101 2018

Wil je tegenwoordig een échte biker meeting hebben, dan moet je bij de hippe vogels zijn. Al een aantal jaar zijn evenementen als Wheels & Waves dé hotspot waar je alles wat geen ‘kant en klaar’ motor is, vindt. Berlijn kent Pure & Crafted en ergens diep verscholen in het zuiden van Duitsland is Glemseck 101. Iedereen van naam, letterlijk iedereen, beweegt hemel en aarde om daar, in een naamloos hoekje van het land, zijn allernieuwste werk te tonen en demonstreren in de 200 meter sprint.

Flat tracken met Indian

Indian is terug. Van nooit echt weggeweest. Maar wel met een heel goede reden om toch te doen alsof. Er gaan namelijk grootse dingen gebeuren en daar wil Indian graag alvast de aandacht voor hebben. Met een nieuwe PR team binnen de gelederen is het sowieso een goed moment om opnieuw kennis te maken, maar los daarvan is er een goede gelegenheid en die heet Flat Track. Of nog specifieker: FTR.