Zoeken

Wereldrecordhouder landsnelheidsrecord Ralph Hudson bezweken aan verwondingen crash Bonneville

FIM landsnelheid wereldrecordhouder Ralph Hudson is 6 september in Salt Lake City bezweken aan verwondingen die hij meer dan drie weken geleden opliep tijdens een crash op de zoutvlaktes van Bonneville. Hudson is 69 jaar oud geworden.

Indian Goes Hillclimbing

Na meer dan 80 jaar niet in die tak van sport actief te zijn geweest keert Indian terug naar z'n Hill-Climbing roots. 10-voudig AMA Pro Hillclimb kampioen John Foster is gestrikt om het debuut te maken op de FTR750 Hillclimb racer.

Metal of the Order of Australia toegekend aan Jim Scaysbrook

Jim Scaysbrook, de man die Mike Hailwood in 1977 weer aan het racen bracht en in 1978 teamgenoot van 'Mike the Bike' was tijdens de legendarische 1978 Isle of Man TT, is recent bekroond met een prestigieuze Award uit handen van de Britse koningin - die ook de koningin van Australië is - als erkenning voor z'n diensten in de motorsport.

Geslaagde eerste bLU cRU Masterclass TT Junior circuit

Op 4 juli vond op de TT Junior Track in Assen de eerste officiële Yamaha bLU cRU Masterclass van 2020 plaats. De Masterclass werd georganiseerd door de Yamaha Racing organisatie en was exclusief voor coureurs van de R125 Cup, R3 Cup en R3 Challenge.

Mat Mladin beschuldigd van kindermisbruik

Zevenvoudig AMA Superbike kampioen Mat Mladin is in Australië gearresteerd op verdenking van sex met een kind onder de leeftijd van 10 jaar.