Zoeken

Nancy van de Ven wint Hans de Beaufort-beker

Wereldkampioen motocross bij de dames Nancy van de Ven heeft de Hans de Beaufort-beker gekregen. Van de Ven ontving de prijs uit handen van NOC*NSF-directeur Marc van den Tweel tijdens het KNMV Motorsportgala in een volle Studio 21, te Hilversum.

Honda ontwikkelt elektrische racemotoren

Honda is elektrische racemotoren aan het ontwikkelen. Tijdens een persconferentie waar de raceplannen van HRC voor het komende seizoen uit de doeken werden gedaan heeft Honda directeur Shinji Aoyama dat aangekondigd.

BUB 7 Team doet nieuwe poging landsnelheidsrecord

AMA Motorcycle Hall of Fame lid Dennis Manning en zijn BUB 7 Team hebben aangekondigd met rijder Trev Richter dit najaar een nieuwe poging te doen om met hun nieuwe BUB 7.1 streamlinder het landsnelheidsrecord weer terug in handen te krijgen. Het huidige record staat op 605,364 km/u.

Zaterdag 17 juni Gramsberger TT 2022

De afgelopen twee jaar gooide COVID-19 roet in het eten en moest het evenement worden geannuleerd, maar op zaterdag 18 juni organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen weer de “Gramsberger Classic TT”.

Wereldkampioen Romano Hummel ontvangt Ben Majoor Trofee

Het bestuur van de KNMV heeft besloten om de Ben Majoor Trofee voor jong talent in de motorsport toe te kennen aan Romano Hummel, die in 2021 wereldkampioen Langbaan werd.