Zoeken

Ben Majoor Trofee naar Dani Heitink

Tijdens de jaarlijkse KNMV Motorsporthuldiging ontving wereldkampioen 85cc Dani Heitink op Sportcentrum Papendal de Ben Majoor Trofee, de motorsportprijs voor talent van het jaar. Op dezelfde avond mocht motorsportvereniging TCD Hummelo de Duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen en werd het Motorsporthart overhandigd aan motorsportjournalist Evert Slager.

KNMV en DMC zetten schouders onder MiniGP

Zaterdags de KNMV-competitie, zondags de DMC-competitie en FIM MiniGP™. Alles in één weekend en op hetzelfde circuit en paddock. Zo zetten DMC en KNMV samen de schouders onder de junior wegrace.

Nancy van de Ven wint Hans de Beaufort-beker

Wereldkampioen motocross bij de dames Nancy van de Ven heeft de Hans de Beaufort-beker gekregen. Van de Ven ontving de prijs uit handen van NOC*NSF-directeur Marc van den Tweel tijdens het KNMV Motorsportgala in een volle Studio 21, te Hilversum.

Honda ontwikkelt elektrische racemotoren

Honda is elektrische racemotoren aan het ontwikkelen. Tijdens een persconferentie waar de raceplannen van HRC voor het komende seizoen uit de doeken werden gedaan heeft Honda directeur Shinji Aoyama dat aangekondigd.

BUB 7 Team doet nieuwe poging landsnelheidsrecord

AMA Motorcycle Hall of Fame lid Dennis Manning en zijn BUB 7 Team hebben aangekondigd met rijder Trev Richter dit najaar een nieuwe poging te doen om met hun nieuwe BUB 7.1 streamlinder het landsnelheidsrecord weer terug in handen te krijgen. Het huidige record staat op 605,364 km/u.