Zoeken

Reizen: per Versys naar Verdun

Sinds de aanhoudende coronapandemie is met de motor op vakantie naar Verweggistan geen vanzelfsprekendheid meer, maar voor een mooie trip hoef je ook niet per definitie ver van huis te gaan. We maken een indrukwekkende trip terug in de tijd door de Franse regio Grand-Est, waar een kleine eeuw geleden een bittere strijd om onze vrijheid werd gestreden.

Freaks goes rondtrip Schotland

Het is al door velen voor ons gedaan, maar we zullen ook de laatsten niet zijn: een motortrip maken door Schotland. Het is niet al te ver rijden en de vooruitzichten zijn enorm: landschappen, stuurwegen, weinig verkeer, cultuur snuiven, nog meer rijden, goed eten, goed drinken, nog meer vergezichten en ga zo maar door. En het hoeft niet eens meteen een drieweekse vakantie te zijn, je kunt makkelijk voor een (lang) weekend heen en weer. Dát moeten we maar eens proberen.

Oostenrijk per CBR125R

Drieduizend kilometer rijden in een week tijd is voor veel motorrijders met een ‘dikke’ fiets al een hele onderneming, laat staan dat je dat met een 125cc zou moeten doen. Motorfreaks lezer Dylan de Vries deed deze zomer precies dat, hij ging met zijn Honda CBR125R op motorvakantie naar Oostenrijk.

Lissabon - Vlaardingen: Ninja H2 SX Supercharge trip

De nieuwe Ninja H2 SX is volgens Kawasaki dé ultieme reisgenoot. Reden voor Vincent om na de launch van de H2 SX in Lissabon met de fiets van Portugal naar Nederland te rijden. In januari…

Touren in de Auvergne

Slingerwegen, historie, bezienswaardigheden, romantische dalletjes en spectaculaire bergketens. Een Mekka voor motorrijders, zou je denken, maar toch zoeken die meestal andere gebieden op. De Auvergne is onbekend bij toeristen, maar beroemd onder de pelgrims.