Zoeken

Interview BMW CEO Dr. Markus Schramm

Met de lancering van het nieuwe Euro5 geschikte 1250 Boxertwin platform en de nieuwe S 1000 RR heeft BMW laten zien klaar voor de toekomst te zijn. Op de EICMA in Milaan spraken we met BMW Motorrad kersverse CEO Dr. Markus Schramm, die exclusief een tipje van de nabije toekomst oplichtte.

Interview Ruggeromassimo Jannuzzelli

Met dank aan de Chinese overheid die alles financiert zijn Chinese bedrijven op overnamepad in Europa. Meest recent is Moto Morini, dat door het Chinese ZhongNeng is overgenomen. Alan Cathcart vroeg oud-Morini eigenaar Ruggeromassimo Jannuzzelli het hemd van het lijf over deze recente deal.

Interview: Jonathan Rea

Kawasaki had dit jaar de zevende ronde van het All Japan Superbike kampioenschap op het eigen testcircuit Autopolis gekozen als onthulling van de voor 2019 vernieuwde ZX-10RR door niemand minder dan KRT rijder Jonathan Rea. Tijd om met de drievoudig wereldkampioen in gesprek te gaan.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 3: Paolo Flammini

Het WK Superbike bestaat inmiddels dertig jaar en dat was voor Motorfreaks een reden om de grondleggers van deze raceseries op te zoeken. In dit derde en laatste deel spreken we met Paolo Flammini, die als derde en laatste betrokken raakte bij het WK Superbike.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 2: Maurizio Flammini

Sinds de overname van Infront door Bridgepoint, het moederbedrijf van Dorna, zijn er veel veranderingen doorgevoerd aan het WK Superbike. Motorfreaks zocht de initiatiefnemers op van het prestigieuze kampioenschap, dat begin deze eeuw wat populariteit betreft de 500cc Grand Prix leek te overstemmen. In deel 2 het gesprek met Maurizio Flammini, de man achter de marketing en sponsoring.