Zoeken

Interview Stefan Pierer - deel 3: MV Agusta

De afgelopen twee jaar werden volledig door Covid-19 gedicteerd, maar nu dat virus naar de achtergrond aan het verdwijnen is kan overal de draad weer worden opgepakt. Alan Cathcart toog naar Mattighofen voor een uitgebreid gesprek met Stefan Pierer, dat zó veelomvattend is dat we het in mootjes hebben gehakt. In dit derde en laatste deel is MV Agusta het onderwerp van gesprek.

Interview Stefan Pierer - deel 2: e-Mobiliteit

De afgelopen twee jaar werden volledig door Covid-19 gedicteerd, maar nu dat virus naar de Alan Cathcarthtergrond aan het verdwijnen is kan overal de draad weer worden opgepakt. Alan Cathcart toog naar Mattighofen voor een uitgebreid gesprek met Stefan Pierer, dat zó veelomvattend is dat we het in mootjes hebben gehakt. In deel 2 hebben we het over e-Mobiliteit en alternatieven.

Interview Stefan Pierer - deel 1: PIERER Mobility AG

De afgelopen twee jaar werden volledig door Covid-19 gedicteerd, maar nu dat virus naar de achtergrond aan het verdwijnen is kan overal de draad weer worden opgepakt. Alan Cathcart toog naar Mattighofen voor een uitgebreid gesprek met Stefan Pierer, dat zó veelomvattend is dat we het in mootjes hebben gehakt. In deel 1 het heden, verleden en de toekomst van de 3 merken binnen PIERER Mobility AG en de samenwerking met Baja en CFMoto.

Interview Timur Sardarov

Het was twee weken geleden hét onderwerp van gesprek op de EICMA in Milaan: het meest prestigieuze en historische merk van Italië, winnaar van 270 Grand Prix races, 38 rijders- en 37 constructeurstitels, was naar verluid overgenomen door KTM. Stefan Pierer, de machtigste man in de Europese motorindustrie, had zijn meest iconische merk tot nu toe ingelijfd en aan zijn lijst Europese merken inclusief KTM, Husqvarna en GasGas toegevoegd. Tijd voor een gesprek met MV’s CEO Timur Sardarov.

Interview Marc Marquez: het lijkt wel of niemand kampioen wil worden

'Het is raar omdat het lijkt alsof niemand wil winnen!' - geblesseerd 8-voudig wereldkampioen Marc Marquez geeft zijn mening over het 2020 MotoGP seizoen tot nu toe, een update over zijn blessure en reageert onder onder andere op de stelling dat de RC213V alleen voor hem is gemaakt.