Zoeken

introductie: Honda CBR1000RR Fireblade

Met een historie van bijna 16 jaar is de Fireblade qua verkoopcijfers absoluut een kaskraker geweest, maar in het wk superbike werd tot op heden slechts één wereldtitel behaald. voor 2008 heeft Big Red het roer compleet omgegooid. met een nieuwe Blade die radicaal anders is.

Introductie Kawasaki ZX-10R

Nog voor zijn voorganger het levenslicht had gezien werd in het diepste geheim bij Kawasaki een nieuw project gestart. Een project dat voor eens en altijd gehakt zou moeten maken van de concurrentie in het felbevochten eenliter supersport segment.

Vergelijk: Moto Morini Corsaro Veloce en MV Agusta Brutale 910 R

Daar lig je dan, op je zolderkamertje. Deur dicht, slechts een enkel bureaulampje aan met de schakelaar binnen handbereik, en vooral televisie en radio uit, je wilt immers kunnen hóren of er iemand aankomt. Je gaat er nog maar eens goed voor zitten, neemt nog een slok water voor je inmiddels droge keel en begint gewoon weer van voor af aan te bladeren… Glossy papier, fullcolor, dikke waslaag erover…oehhhh…langzaam een bladzijde verder, dan nog één. Morgen, dan is het weer zover; dan kunnen we weer naar de dealer. Kijken naar dat mooie spul in het echt, want zo’n catalogus blijft altijd maar nep…. Aanraken moet je ze. Strelen, bewonderen…