Zoeken

Moto Guzzi onthult V7 III Limited op Wheels and Waves

Steeds meer fabrikanten weten hun weg te vinden naar Wheels and Waves, het jaarlijkse festival in Zuid-Frankrijk met een hoog surf-and-custom gehalte. Zo ook Moto Guzzi, dat daar een gelimiteerde versie van de V7 III onthulde, de V7 III Limited.

Nieuwe kleur voor 2019 Ducati SuperSport

Mocht je toevallig je zinnen hebben gezet op de Ducati SuperSport, voor modeljaar 2019 hebben de Italianen het kleurschema aangepast. De Supersport wordt leverbaar de de kleur matgrijs in combinatie met rode wielen en een rood frame.

indian kondigt FTR 1200 aan

Tijdens het Wheels & Waves festival in het zuiden van Frankrijk heeft Indian het afgelopen weekend de nieuwe FTR 1200 aangekondigd, geïnspireerd op de AMA Flat track racer. Bovendien maak je de kans om een van de eerste banden die in 2019 van de productieband rolt te winnen.

Vespa Days: voordeel op geselecteerde Vespa's

Vijftig jaar na de geboorte van de legendarische Primavera viert Vespa dit historische jubileum tijdens de Vespa Days. Gedurende deze periode – die loopt tot eind juni – biedt Vespa aantrekkelijk accessoire voordeel op diverse modellen, waaronder de nieuwe Primavera en Sprint.

2018 NIKEN Demo Tour

Sinds de introductie enkele weken geleden in de Oostenrijkse Alpen snappen we het hoe en vooral waarom wel van de NIKEN, maar minstens zo belangrijk is de publieke opinie. Om die reden heeft Yamaha de NIKEN Demo Tour opgezet, om motorrijders in heel Europa te laten kennismaken met de controversiële driewieler.