Zoeken

Honda onthult CMX1100 Rebel

Hij was al min of meer uitgelekt, maar nu is het officieel: Honda's kekke Rebel 500 heeft een grotere broer gekregen. Met hetzelfde recept - een klassieke bobber met een moderne twist - brengt de CMX1100 Rebel volgens Honda zowel opwinding als ontspanning.

Kawasaki 2021 ZX-10R en ZX-10RR: Aero plus onderhuidse evolutie

Het was al een publiek geheim dat bij Kawasaki aan een nieuwe ZX-10R(R) werd gewerkt. Begin deze maand had Kawasaki per abuis de technische specificaties van de eenliter Superbike al naar buigen gebracht, afgelopen week kon de raceversie tijdens de eerste wintertest al van dichtbij worden gefotografeerd, maar nu heeft Kawasaki het hele verhaal van de vernieuwde ZX-10R en ZX-10RR naar buiten gebracht.

Kawasaki breidt Z H2 uit met Z H2 SE

Een jaar na de lancering van de Z H2 heeft Kawasaki de ultieme versie van deze Supercharged Hypernaked gelanceerd: de Z H2 SE. Deze Special Edition heeft volgens Team Green de wegprestaties van de spectaculaire nakend op een nieuw niveau gezet dankzij elektronische vering en state-of-the-art remmelarij.

Kampioenskleuren voor GSX-R1000R

Suzuki toont drie nieuwe kleuren voor de GSX-R1000R. Het Supersport vlaggenschip van Suzuki wordt leverbaar in twee verschillende zwarte varianten én in de kampioenskleuren: zilvergrijs met blauw.

KTM 1290 Super Adventure krijgt rally-stijl benzinetank

KTM heeft het rally-stijl benzinetank die voor het eerst bij de 790 Adventure is toegepast nu ook bij de 1290 Super Adventure doorgevoerd, zou blijkt uit patenttekeningen die de Oostenrijkers eerder dit jaar hebben ingediend.