Zoeken

Triumph lanceert 2020 Street Triple R

Na de Street Triple RS en de Street Triple S heeft Triumph nu het doek gelicht van de 2020 Street Triple R, die net als de andere twee is opgefrist.

Monster 1100 PRO bediscussieerd in Masterclass ArtCenter Pasedena

Afgelopen weekend heeft de nieuwe Ducati Scrambler 1100 PRO z'n eerste publieke optreden gemaakt tijdens een speciale lezing in het ArtCenter College of Design in Pasadena, Californië op zaterdag 8 februari.

Eerste indruk: Kawasaki Z H2

Het begin van een nieuw tijdperk, dat is volgens Kawasaki de Z H2 die als derde model (vijfde als je de Ninja H2R en Ninja H2 SX SE meetelt) van de Supercharged familie op de markt is gezet. Na twee dagen sturen op de Las Vegas Motor Speedway, een circuit net buiten de Speedway én 100+ mijl door de National Parcs zijn we overtuigd dat de Z H2 met recht een Supernaked van de buitencategorie kan worden genoemd.

Ducati Superleggera V4, meest extreme straatmotor ooit: 234 pk bij 152 kilo

Ducati heeft het doek gelicht van de Superleggera V4, de krachtigste en technologisch meest geavanceerde Ducati ooit gebouwd. De Superleggera V4 heeft een topvermogen van 224 pk, wat met titanium Akrapovic race uitlaat tot 234 pk wordt verhoogd. Tel daar een drooggewicht van 152,2 kilo bij op en je praat over een pk/gewicht verhouding van 1,54 pk per kilo.

MV Agusta lanceert gelimiteerde Dragster RR TheArsenale

MV Agusta heeft voor de verandering weer een gelimiteerde versie van de Dragster RR op de markt gezet, de Dragster RR Arsenale. En dat is geen verwijzing naar die Britse voetbalclub, maar naar een exclusieve online retailer, die de meest uiteenlopende dingen aanbied, van jet-vliegtuigen tot motoren en van accessoires tot luxe artikelen.