Zoeken

Eerste indruk: Ducati 2022 Panigale V4 S

"Een nog snellere fiets op het circuit en tegelijkertijd intuïtiever en gemakkelijker voor een breed scala aan rijders", aldus Ducati over de voor 2022 vernieuwde Panigale V4, die volgens de Italianen zowel pro's als amateurs een geweldige opwinding moet bieden. Een uitgebreide test van de Panigale V4 S is binnenkort op Motorfreaks te lezen, maar Ron heeft alvast zijn eerste bevindingen voor je op papier gezet.

KTM RC 990 in het wild gespot

Goed nieuws voor Supersport liefhebbers: een half jaar na de lancering van de 'track-only' RC 8C lijkt er toch een straatversie te gaan komen van KTM's midsize Supersport. Testrijder Jeremy McWilliams is in het wild gespot met wat volgens onze Britse collega's van MCN een 990 versie van die RC 8C zal zijn.

Ducati 2022 Panigale V4: op elk aspect verbeterd

In de vijfde en voorlaatste aflevering van de Ducati World Premiere 2022 hebben de Italianen uit Bologna een nieuwe Panigale V4 onthuld. De nieuwe Panigale V4 is volgens Ducati op elk aspect verbeterd: aerodynamica, ergonomie, motorblok, rijwielgedeelte en elektronica.

Honda ADV350: voor de stadse jungle

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het officieel: Honda heeft haar scooter line-up voor 2022 uitgebreid met de ADV350, de kleinere en meer stadse variant van de vijf jaar geleden gelanceerde X-ADV.

KTM vernieuwt 1290 Super Duke GT

KTM heeft de 1290 Super Duke GT voor het komende modeljaar vernieuwd. Echt wereldschokkend is het echter niet, de updates zitten voornamelijk in verbeterde elektronica, een nieuw TFT display en andere wielen met nieuw Continental rubber.