Zoeken

5 jaar Hondacustoms: 16 customs op Wheels and Waves

2024 markeert vijf jaar www.hondacustoms.com, met een recordaantal van zestien motoren uit negen verschillende Europese landen die online op hondacustoms.com en in het echt op het Wheels and Waves-festival in Biarritz strijden om de hoofdprijs.

MUTT Motorcycles lanceert DRK-01: eerste model met vloeistkoeling

Na in acht jaar tijd een behoorlijk uitgebreide lijn aan luchtgekoelde 125cc en 250cc motoren op de markt te hebben gezet heeft het Britse MUTT Motorcycles daar voor het eerst een vloeistofgekoeld model aan toegevoegd: de DRK-01.

Triumph lanceert Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition

We zouden haast zeggen dat je de klok erop gelijk kunt zetten, om de zoveel tijd is er wel een motormerk dat de handen ineen heeft geslagen met een luxe horlogefabrikant. Ditmaal Triumph en Breitling, dat in een exclusieve Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition en een Chronomat B01 42 Triumph heeft geresulteerd.

Comeback Buell aanstaande

Er zullen nog wat hindernissen moeten worden genomen, maar de Amerikaanse motorfabrikant Buell wil zijn motoren in de komende jaren niet langer alleen in de Verenigde Staten aanbieden, maar wereldwijd. En dus ook op de Europese markt.

KTM ontwikkelt geluidsmonitor

Geluid begint in Europa een serieus dingetje te worden, waardoor op steeds meer trajecten een -al dan niet tijdelijk - motoren de toegang wordt ontzegd. KTM is bezig met de ontwikkeling van on-board monitors om de geluidsemissies te meten en vervolgens de rijder te informeren over het niveau of actief te verminderen.