Zoeken

Vespa Yacht Club: Vespa met vleugje zeilwereld

Je hebt Scooters, en je hebt Vespa, het Italiaanse merk dat sinds mensenheugenis synoniem staat voor stijl en elegantie. Met de Vespa Yacht Club, die nu te zien is op Het Salon in Brussel, bewijst Vespa dat stijl ook nog een overtreffende trap kent.

Eerste Diavel 1260 rolt van de band

Ducati is in Borgo Panigale de productie van de nieuwe Diavel 1260 gestart. De eerste fiets rolde maandag 21 januari van de band en dat betekende dat er door Claudio Domenicalli op taart werd getrakteerd. En een speech...

Honda lanceert CB1000R Limited Edition

Naast prijs en beschikbaarheid van de op de EICMA in Milaan gepresenteerde nieuwe CB500 en CB650 familie had Honda nog een exclusieve primeur voor Het Salon in Brussel bewaard: de 2019 CB1000R Limited Edition, die in een zeer beperkte oplage leverbaar zal zijn.

Honda maakt prijzen bekend van 2019 CB500 en CB650 modellen

Het heeft een tijdje geduurd, maar Honda heeft op de persdag van Het Salon in Brussel de prijzen bekend gemaakt van haar nieuwe wapens in het middenklasse Naked en Supersport segment CB650R, CBR650R, CB500F en CBR500R.

Binnenkort: eerste test Triumph Speed Twin

Eenentachtig jaar na de lancering van de allereerste Speed Twin heeft Triumph de legendarische naam van onder het stof vandaan gehaald. Op een zonovergoten, maar wel verdomd fris Mallorca konden we kennismaken met deze laatste uitbreiding van Triumph's Modern Classic familie. Binnenkort de uitgebreide test, hier alvast onze eerste bevindingen.