Zoeken

Ducati Monster nu ook in Iceberg White livery

Ducati heeft het kleurenpallet van de Monster met een Iceberg White livery verrijkt. De Monster Iceberg White is leverbaar vanaf juni bij de Ducati dealer.

Crooked E-Type: coole EV-custombuild

De Zweedse fabrikant van elektrische motoren RGNT Motorcycles heeft de krachten gebundeld met de Duitse custom bike-bouwer Crooked Motorcycles. Het resultaat van deze kruisbestuiving is de Crooked E-Type: een stijlvolle, minimalistische en 100% elektrische custom motorfiets.

BMW breidt cruiser familie uit met R 18 Roctane

De BMW R 18 mag misschien nog niet echt volle zalen trekken, maar de Duitsers kan niet worden ontzegd dat ze volhardend zijn. Als vijfde lid van de cruiser familie heeft BMW nu de R 18 Roctane aangekondigd.

Documenten onthullen: Kawasaki heeft ZX-6R 636 vernieuwd

Officieel houden de de lippen nog stevig op elkaar, maar het heeft alle schijn dat Kawasaki met een stevig geüpdatete versie gaat komen van de ZX-6R 636. In de Verenigde Staten heeft Team Green namelijk twee nieuwe versies voor 2024 geregistreerd: de ZX636J en ZX636K.

Honda lanceert EM1 e: elektrische scooter

Na de scooter het afgelopen jaar op de EICMA in Milaan te hebben aangekondigd voor zomer 2023 heeft Honda nu officieel de eerste van minstens 10 elektrische tweewielers tegen eind 2025 gelanceerd. Met de van wisselbare batterij voorziene 45 km/u EM1 e: heeft Honda z'n pijlen voornamelijk op jonge Europese rijders gericht.