Zoeken

BMW onthult R 18

Afgelopen nacht heeft BMW de langverwachte R 18 onthuld, de motor waarmee de Duitsers in de VS een vuist hopen te kunnen maken in het daar o-zo populaire Cruiser segment. De R 18 is volgens de Duitsers geïnspireerd op z'n fameuze voorgangers als de BMW R 5 en weerspiegelt de essentie van motorrijden.

Honda ADV150: avontuurlijke scooter voor Urban Jungles

Honda's avontuurlijke motorscooter X-ADV van er een kleiner broertje bijgekregen. De ADV 150 is een PCX150 met Adventure saus, maar dan voor de Urban Jungle. Officieel is de ADV 150 momenteel alleen in Azië en de Verenigde Staten onthuld, maar het kan haast niet anders dan dat 'ie ook in Europa op de markt zal worden gezet.

Honda lanceert Refresh programma RC30

Goed nieuws voor liefhebbers van de Honda VFR750R, beter bekend als de RC30. Honda heeft een programma gelanceerd om eigenaren te helpen hun RC30 in mint condition te houden. Een klein nadeeltje zit er wel aan: het programma is alleen beschikbaar voor de Japanse thuismarkt.

Aprilia vraagt octrooi aan voor mechanisch anti-duik systeem

Aprilia heeft octrooi aangevraagd voor een nieuwe voorvork met een nieuw anti-duik systeem, dat is ontworpen om het duiken van de voorvork tijdens het remmen te verminderen, zonder de vering overdreven stug te moeten maken.

Honda CB-F Concept: jaren '80 CB900F met CB1000R DNA

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus mag in Japan de 36e Osaka Motorcycle Show en de 47e Tokyo Motor Show geannuleerd zijn, maar dat probleem heeft Honda snel opgelost. In een virtuele beursstand werden de nieuwe modellen gepresenteerd, waaronder dit nieuwe CB-F Concept.