Zoeken

Yamaha MT-125 compleet vernieuwd voor 2020

Na twee weken geleden een nieuwe MT-03 voor modeljaar 2020 te hebben aangekondigd heeft Yamaha vandaag het doek gelicht van een nieuwe MT-125. Naast een nieuw uiterlijk heeft Yamaha bij de 2020 MT-125 ook het blok en het rijwielgedeelte aangepakt.

Beelden BMW F 850 R uitgelekt

BMW heeft z'n middenklassen Naked een serieuze update gegeven. Renderingen van de nieuwe F 850 R zijn via Braziliaanse media uitgelekt en beloven veel goeds.

Productie LiveWire stilgelegd

LiveWire maakt niet de start die Harley-Davidson zich had gewenst. Bij de dealers loopt het nog niet storm en alsof dat niet erg genoeg is hebben de Amerikanen de productie stilgelegd vanwege problemen met het laadsysteem.

VITPILEN 701 AERO Concept Best of Best Automotive Brand Contest

Husqvarna Motorcycles is met het VITPILEN 701 AERO concept, dat afgelopen jaar op de EICMA in Milaan werd gepresenteerd, geëerd met de prestigieuze Best of Best Automotive Brand Contest in de categorie Motorfietsen 2019.

Kawasaki's supernaked heet Z H2

Kawasaki blijft ons bestoken met teaservideo's van haar nieuwe Supernaked, waarvan we nu dus weten dat 'ie als Z H2 door het leven zal gaan. 23 oktober wordt de Z H2 officieel onthuld.