Zoeken

Binnenkort: eerste test Aprilia RSV4 1100 Factory

Tien jaar na de lancering van de eerste RSV4 Factory heeft Aprilia haar superbike voor de straat naar een ongekend niveau getild. Het zonovergoten circuit van Mugello was toneel voor de wereldintroductie van de 217 pk sterke RSV4 1100 Factory, waarvan in navolging van de Tuono 1100 de cilinderinhoud tot 1.078cc is vergroot. Een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn, maar hier alvast onze eerste bevindingen.

Binnenkort: eerste test Kawasaki 2019 ZX-6R 636

Wat een paar jaar geleden nog voor onmogelijk gehouden werd, is dan toch echt waarheid geworden: een Kawasaki introductie die niét in het water valt. Wat heet, hoewel Kawasaki Benelux er alles aan gedaan heeft de goden te verzoeken door nota bene in eigen land een event te organiseren, lijkt het welhaast de omgekeerde wereld: in plaats van gieten breekt juist, uitgerekend vandaag, na wekenlang aanhoudende regen, de zon door. En niet zo’n beetje ook.

Binnenkort: eerste test BMW 2019 S 1000 RR

In 2009 schreef BMW geschiedenis met de eerste S 1000 RR, BMW's eerste Supersport die meteen insloeg als een bom. Tien jaar later lijkt de geschiedenis zich te herhalen met de inmiddels zesde generatie van de RR, die van de grond af aan compleet nieuw is opgebouwd. Een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn, maar hier alvast onze eerste bevindingen.

Z400 9 maart bij de Kawa dealer

Zelf zeggen ze dat ze heer en meester zijn in het Naked segment en of dat zo is laten we graag in het midden, maar met een Z650, Z900, Z1000 en Z1000R en de eind vorig jaar geïntroduceerde Z125 is het in ieder geval de meest uitgebreide. Aan dat illustere rijtje kan nu ook de nieuwe Z400 worden toegevoegd, welke vanaf dit weekend bij de Kawasaki dealer staat.

Harley maakt details LiveWire bekend

Het duurt nog een aantal manen voordat 'ie er is, maar bij Harley-Davidson hebben ze als teaser weer wat details bekend gemaakt van de nieuwe LiveWire elektrische motorfiets, evenals de aankondiging van de aankoop van een EV bedrijf dat zich op jonge rijders richt.