Zoeken

Sarolea Manx7; exclusieve elektrische supersport

Een kleine vier jaar na de herrijzenis van het merk, nog vele jaren meer na het stoppen van de oorspronkelijke productie en nagenoeg exact een jaar nadat de laatste SP7 de Electric TT op Man reed, keert het Belgische Saroléa nu eindelijk terug op de weg met de MANX7. Een complete motor, inclusief verlichting en kenteken.

BMW roept G 310 R en G310 GS terug om mogelijk beschadigde zijstandaard

BMW heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de twee in India geproduceerde nieuwkomers voor het A2 segment, de G 310 R en G 310 GS. Herhaaldelijk gebruik en druk op de zijstandaard kan mogelijk resulteren in een beschadiging aan de zijstandaard of het frame, waardoor de motor kan omvallen.

Zomerse Travel actie op Africa Twin

Goed nieuws mocht je toevallig net je zinnen hebben gezet op een Africa Twin. Tot eind augustus krijg je namelijk bij aanschaf van een Africa Twin het Travel Pack erbij cadeau.

BMW geeft eerste 2019 nieuws vrij

BMW heeft haar eerste nieuws voor 2019 bekend gemaakt. Van echt schokkend nieuws is echter nog geen sprake, het gaat over de hele linie voornamelijk over andere kleuren en opties die aan de standaard uitrusting zijn toegevoegd.

Honda Super Cub C125 komt naar Europa

Het afgelopen jaar werd nog de 100 miljoenste unit feestelijk gevierd en binnenkort kunnen we er in Europa ook weer van genieten. De best verkochte motorfiets wereldwijd komt namelijk terug naar Europa: de Honda Super Cub. Met behoud van de klassieke styling, maar onderhuids wel aangepast aan de huidige moderne tijd.