Zoeken

Ducati onthult Multistrada V4 Pikes Peak: meest extreme Multi ooit

Na eerder al de nieuwe Multistrada V2 te hebben onthuld heeft Ducati in de derde episode van Ducati World Premiere 2022 de Pikes Peak versie van de Multistrada V4 gepresenteerd. De Multistrada V4 Pikes Peak is niet alleen de sportiefste Multistrada ooit, maar ook het krachtigste model in het hele cross-over segment.

Triumph introduceert Gold Line Editions voor Modern Classic familie

Mocht je in de running zijn voor een van acht de modellen van de Triumph Modern Classic familie, maar dan het liefst eentje met een uniek tintje, dan hebben we goed nieuws voor je. Voor modeljaar 2022 hebben de Britten Gold Line Editions van alle acht modellen uitgebracht.

MV Agusta Superveloce AGO: exclusief eerbetoon aan racelegende Agostini

Na de motor eerder deze week te hebben aangekondigd heeft MV Agusta op het circuit van Misano de gelimiteerde Superveloce AGO gepresenteerd. Van de Superveloce AGO worden er 311 geproduceerd, gelijk aan het aantal Grand Prix overwinningen dat Giacomo Agostini in zijn carrière heeft behaald.

Nieuwe kleur voor 2022 Ninja ZX-10R

Vijf jaar na de lancering van de vorige generatie had Kawasaki de ZX-10R en ZX-10RR voor modeljaar 2021 compleet vernieuwd, met meest in het oog springend de nieuwe aerodynamische neus. Voor 2022 krijgt de Ninja ZX-10R(R) een nieuwe kleurstelling... en het nieuwe River Mark logo.

MV kondigt Superveloce AGO aan, onthulling zaterdag in Misano

MV Agusta kondigt de nieuwe gelimiteerde serie Superveloce AGO aan, een model dat 15-voudig wereldkampioen en MotoGP legende Giacomo Agostini viert. De Superveloce AGO zal aanstaande zaterdag 23 oktober op het circuit van Misano worden onthuld tijdens de Emilia Romagna Grand Prix.