Zoeken

Kawasaki lanceert Z900 SE

Na eerder deze week de nieuwe kleuren van de 2022 Z900 te hebben aangekondigd heeft Kawasaki nu de Z900 SE gelanceerd, een Special Edition die van betere vering en remmen is voorzien, om de Z nog beter te maken.

Ducati is productie Panigale V2 Bayliss gestart

Ducati is de productie gestart van de Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary, de in een beperkte oplage te produceren speciale versie van de Panigale V2 als eerbetoon aan de 20e verjaardag van de eerste wereldtitel van Bayliss in 2001.

Yamaha lanceert 60th Anniversary YZF-R series

Bij Yamaha hadden ze dit jaar iets te vieren, namelijk dat ze 60 jaar actief in de Grand Prix wegrace motorsport actief zijn. Reden voor het merk met de gekruiste stembanden om de R-series voor 2022 een 60th Anniversary kleurstelling te geven.

Tijdelijk gratis GT Pack bij aanschaf Zero SR/S

De Zero SR/S is sinds z'n lancering een populaire keuze gebleken voor de groep motorrijders die de overstap naar elektrisch wil maken. Om te onderstrepen dat je d'r ook probleemloos mee op vakantie kunt gaan krijg je tot eind dit jaar een complete SHAD kofferset en een middenbok cadeau bij aanschaf van een nieuwe SR/S.

Triumph Speed Triple 1200 RR: 180 pk cafe racer

Na de motor recent al te hebben aangekondigd heeft Triumph vandaag het doek gelicht van de Speed Triple 1200 RR, volgens de Britten het toppunt van Speed Triple-elegantie, performance en attitude, een moderne kijk op een café racer en de ultieme sportfiets voor op straat.