Zoeken

Honda geeft CB300R kleine update voor 2022

Honda heeft de CB300R voor modeljaar 2022 een kleine update gegeven. Het grootste verschil zit 'm in de voorkant, waar Big Red een heuse Showa SFF-BP Seperate Function front Fork Big Piston voorvork heeft gemonteerd. Da's echter niet het enige dat Honda heeft aangepast.

BMW R 18 M: Sportieve Custom Cruiser

Dat custombuild superbelangrijk is om door te breken in de cruiserscene zijn ze zich bij BMW ditmaal zeer goed van doordrongen, en dus worden custombuild R 18 projecten aangemoedigd. Op de Verona Motor Bike Expo werd de R 18 M gepresenteerd, een project ontwikkeld door het Italiaanse tijdschrift LowRide en gecreëerd door American Dreams.

KTM RC 990 opnieuw gespot

Nadat de motor in november vorig jaar voor het eerst in het wild was gespot zijn er opnieuw foto's opgedoken van de nieuwe KTM RC 990, maar minstens zo interessant is de motor die tijdens de test als referentie werd gebruikt.

Kawasaki herintroduceert Versys 1000: uitgebreide basisversie voor basisprijs

Kawasaki heeft de standaard versie van de Versys 1000 weer in het gamma opgenomen. Met de standaard Versys 1000 richt Team Green zich op consumenten die zelf willen bepalen met welke features en accessoires de motor moet worden uitgerust. Minstens zo belangrijk is echter de scherpe basisprijs.

50 jaar Z: 50th Anniversary modellen van Z900RS en Z650RS

In het kader van 50 jaar Z is Kawasaki teruggekeerd naar de roots van de Z. Voor de 50th Anniversary edities van de retro modellen Z900RS en Z650RS hebben de Japanners in Akashi gekozen voor de iconische "Fireball" kleuren van de originele Z1.