Zoeken

Triumph onthult reeds uitverkochte Speed Triple 1200 RR Bond Edition

Het is vandaag op de kop af exact 60 jaar geleden dat de eerste James Bond film Dr. No in Londen in première ging. Reden voor Triumph om, voortbordurend op de samenwerking sinds No Time to Die, dat te vieren met de release van een superexclusieve Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Die wordt strikt gelimiteerd tot slechts 60 stuks wereldwijd!

Kawasaki onthult eerste EV-prototype

Op de Intermot in Keulen heeft Kawasaki het doek gelicht van het eerste officiële prototype van de elektrisch aangedreven line-up, die de komende jaren zal worden uitgerold. Het geeft ons een idee de groene wereld er volgens Kawasaki over enkele jaren uit zal zien.

Honda lanceert CB750 Hornet

Honda heeft het doek gelicht van de nieuwe reeds aangekondigde CB750 Hornet. De nieuwe Hornet wordt aangedreven door een 755cc paralleltwin met 270° krukas en Unicam kleppentrein, goed voor een topvermogen van 92 pk en voorzien van elektronische hulpjes zoals tractiecontrole, bij een opgegeven rijklaargewicht van 190 kilo.

Nieuwe kleur voor 2023 Versys 650

Als laatste van het populaire 650-platform werd de Versys 650 dit jaar van Kawasaki's bekende 4,3" TFT-kleurendisplay met Bluetooth connectiviteit voorzien, maar was wél de eerste die met tractiecontrole werd uitgerust. Voor modeljaar 2023 heeft Team Green z'n bestverkochte Dual Purpose motor een compleet nieuwe kleur gegeven.

Ducati Multistrada V4 Rally: voor echte globetrotters

In de derde aflevering van de 2023 Ducati World Première Web series heeft Ducati de nieuwe Multistrada V4 Rally gepresenteerd, waarmee de Italianen de pijlen op de echte globetrotters hebben gericht.