Zoeken

Pegaso 4e model Aprilia 660 platform?

Aprilia overweegt om het nieuwe 660 platform met een vierde model uit te breiden, dat de naam Pegaso zou kunnen dragen en als vervanger moet worden gezien van de Dorsoduro, die net als de Shiver dit jaar uit productie is genomen.

Ducati onthult Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary

Het is dit jaar exact 20 jaar geleden dat Troy Bayliss z'n eerste van drie wereldtitels met Ducati haalde in het WK Superbike. Reden voor de Italianen om als eerbetoon aan de racelegende een speciale editie van de Panigale V2 te lanceren: de Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary.

KTM RC 8C: Ready to Race "Moto2" racer

Goed nieuws voor supersport liefhebbers voor wie oranje de favoriete kleur is. KTM heeft namelijk een 128 pk, 140 kilo RC 8C aangekondigd, een gelimiteerde productiefiets waarvan er slechts 100 worden gemaakt puur en alleen voor op het circuit. Dus letterlijk Ready to Race.

Zero FXE: de motor van morgen, vandaag te rijden

Zero Motorcycles, de Amerikaanse fabrikant en marktleider van elektrisch aangedreven motorfietsen, heeft vandaag de nieuwe FXE onthuld. De FXE is het resultaat van een samenwerking met gerenommeerd ontwerper Bill Webb van Huge Design en belichaamt volgens Zero de motorfiets van morgen, vandaag te berijden.

Harley-Davidson onthult Sportster S

Harley-Davidson heeft het doek gelicht van de Sportster S, de langverwachte Performance Cruiser die wordt aangedreven door de Revolution Max 1250 V-twin, die in de Sportster S goed is voor een topvermogen van 121 pk.