Zoeken

Honda vraagt patent aan voor Hawk 11 buiten Japan

Na de motor het afgelopen jaar in Japan op de markt te hebben gezet heeft Honda ook in India een ontwerp patent voor de Hawk 11 aangevraagd, een eerste teken dat de motor ook buiten Japan op de markt zal worden gezet.

Indian verloot unieke FTR Loeb bij proefritactie

Om verkeer naar de dealer te creëren (en dientengevolge hopelijk de verkoop een boost te geven) hebben ze bij Indian een ludieke actie bedacht. Wie de komende maanden een proefrit maakt op een Indian maakt kans op een door Sébastian Loeb en Tank Machine ontworpen custom Bike FTR Loeb.

Gaat Honda een CBR750R lanceren?

Met de nieuwe 750 paralleltwin heeft Honda na de CB500 twin, CB650 viercilinder en NC750 twin een vierde platform in huis, dat momenteel uit de CB750 Hornet en de XL750 Transalp bestaat. De collega's van het Spaanse Solomoto hebben daar een derde model aan toegevoegd: de CBR750R.

Kleintje Aprilia tijdens testwerkzaamheden gespot, RS 440?

Bij Aprilia wordt aan een nieuw instapmodel van de RS-familie gewerkt. In India is een kleintje RS 660 gespot, waarvan de cilinderinhoud vermoedelijk tussen de 300 en 400cc zal liggen en die bij sommige media al de naam RS 440 heeft gekregen.

Ducati introduceert Turn-by-Turn navigatie op DesertX

We vragen ons af in hoeverre het systeem in de bushbush nog toereikend zal zijn, maar het idee is super. Als eerste model in de Ducati line-up is de vorig jaar geïntroduceerde DesertX nu van een nieuw Turn-by-Turn navigatiesysteem voorzien.