Zoeken

Moto Mondo haalt Hyosung terug naar Benelux

Moto Mondo, de Nederlandse importeur van MV Agusta, Mash en SWM heeft Hyosung aan z'n gamma toegevoegd. Het in 1978 opgerichte Zuid-Koreaanse motormerk keert daarmee terug naar de Benelux en introduceert om mee te beginnen één model, de Aquila GV125 S Bobber.

Husqvarna onthult drie modellen op EICMA

De afgelopen week werd door Husqvarna de reeds aangekondigde SVARTPILEN 701 onthuld, maar dat was niet het enige nieuws dat het van oorsprong Zweedse merk te melden had. Gepresenteerd werd tevens het conceptmodel VITPILEN 701 AERO, plus de elektrische minimotor EE 5.

Honda 2019 CB500X: avontuurlijker dan ooit

We zeiden het al, zes jaar na de officiële onthulling van de eerste serie op de EICMA in Milaan heeft Honda deze week op dezelfde motorshow de inmiddels derde generatie van de CB500 familie gepresenteerd. Na de CBR500R werpen we nu een blik op de waarschijnlijk meest succesvolle van de drie, de CB500X, die voor 2019 een stuk avontuurlijker is gemaakt.

Triumph Bonneville T120 Ace: eerbetoon aan Ace Cafe

In navolging van de Thruxton Ace van 2015 heeft Triumph nu van de Bonneville T120 een Ace uitvoering gemaakt. De nieuwe 2019 Bonneville T120 Ace is gebaseerd op de T120 Black, maar dan voorzien van unieke 'Ace' details.

Triumph viert 60e verjaardag Bonneville met T120 Diamond Edition

Het komend jaar is het exact 60 jaar geleden dat de Bonneville het levenslicht zag, reden voor Triumph om dat op passende wijze te vieren met deze Bonneville T120 Diamond Edition, een volgens de Britten unieke speciale editie met uniek kleurendesign en unieke details.