Zoeken

Test: Honda Goldwing F6C

Na de originele Goldwing en de Bagger uitvoering van deze groottoerist aan de tand te hebben gevoeld is het nu tijd voor het epiloog met de Custom uitvoering: de Goldwing F6C. Blijkt minder meer te zijn of is niks minder waar?

Test: Ducati Scrambler

Na een tussenpauze van veertig jaar heeft Ducati de Scrambler een nieuw leven ingeblazen. De nieuwe Scrambler is echter meer dan alleen de voortzetting van een klassiek model, het is een nieuwe visie op de wereld die motorrijden heet. Welcome to the Land of Joy.

Test: Kawasaki Versys 650

Kawasaki heeft voor modeljaar 2015 de Versys 650 grondig aangepakt, maar waar de concurrentie haar troeven juist in het allroad segment heeft inzet heeft Kawasaki de Versys sportiever gemaakt. Met een nieuw fris uiterlijk en een sterk verbeterd motorblok is Team Green klaar voor de nieuwe strijd.

Test: KTM Freeride E-XC

Als eerste van de traditionele fabrikanten is KTM met twee modellen in de elektrische motormarkt gestapt: de Freeride E-XC voor op straat en de niet gehomologeerde Freeride E-SX als geruisloze funbike waarmee op afgesloten terreinen kan worden gespard.