Zoeken

Herlings wint manche bij comeback tijdens Dutch Masters

Met een overwinning in de eerste manche tijdens Dutch Masters of Motocross in Rhenen maakte Jeffrey Herlings vandaag zijn rentree in het wedstrijd. De wereldkampioen MXGP stond bijna een half jaar aan de kant door een blessure, maar liet op circuit Kwintelooijen bij vlagen zijn klasse weer zien. Makkelijk had hij het niet...

Jeffrey Herlings maakt comeback bij Dutch Masters of Motocross Rhenen

Iedere motocross liefhebber heeft met smart op dit moment gewacht, maar voor 'm zelf geldt dat misschien nog wel veel meer… the Bullet is back! Na maanden van blessureleed keert Jeffrey terug op het wedstrijdtoneel, komende donderdag tijdens de Dutch Masters of Motocross in Rhenen.

2020 Dakar naar Saudi Arabie

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: de 42e editie van de Dakar rally wordt in Saudi Arabië verreden, zo heeft de organisatie gisteren bekend gemaakt. Het nieuws heeft op social media geleid tot een storm van kritiek.

Scoor handtekeningen van Herlings en Coldenhoff bij DMoMX Oss

Wil jij een handtekening van onze wereldtoppers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff? Tijdens de eerste Dutch Masters of Motocross-ronde van 2019 op 14 april in Oss staan ze voor je klaar.

Wereldtop naar Axel voor Dutch Masters of Motocross

In Axel start op 16 en 17 maart de Dutch Masters of Motocross 2019. Met een nieuw wedstrijdformat, een fanatieke organisatie en een flinke prijzenpot belooft het een spektakel te worden.