Zoeken

2020 Dakar naar Saudi Arabie

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: de 42e editie van de Dakar rally wordt in Saudi Arabië verreden, zo heeft de organisatie gisteren bekend gemaakt. Het nieuws heeft op social media geleid tot een storm van kritiek.

Scoor handtekeningen van Herlings en Coldenhoff bij DMoMX Oss

Wil jij een handtekening van onze wereldtoppers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff? Tijdens de eerste Dutch Masters of Motocross-ronde van 2019 op 14 april in Oss staan ze voor je klaar.

Wereldtop naar Axel voor Dutch Masters of Motocross

In Axel start op 16 en 17 maart de Dutch Masters of Motocross 2019. Met een nieuw wedstrijdformat, een fanatieke organisatie en een flinke prijzenpot belooft het een spektakel te worden.

Toby Price wint en geeft KTM 18e opeenvolgende Dakar zege

Een pijnlijke geblesseerde pols heeft Red Bull KTM Factory rijder Toby Price niet ervan weerhouden voor de tweede keer na 2016 de roemruchte Dakar rally op naam te schrijven - de 18e overwinning op rij voor KTM. Price finishte de laatste etappe in stijl, bijna tweeënhalve minuut voor Jose Ignacio Cornejo Florimo, die op zijn beurt een armada aan KTM's voorbleef.

Dakar 2019: Michael Metge scoort zijn eerste Dakar dagoverwinning

Michael Metge heeft zijn allereerste dagoverwinning in de Dakar genoteerd. De Franse Sherco rijder profiteerde van de patstelling van het leidend trio in het algemeen klassement en finishte twee minuten voor Daniel Nosiglia, een beste resultaat ooit voor de MEC HRC rijder.