Zoeken

Cross-country rally krijgt WK status

Na een online stemming door haar leden vorige week, heeft de World Motor Sport Council (WMSC) de volledige WK-status toegekend aan de cross-country rally discipline van de FIA.

Dutch Masters 2021 afgelast vanwege COVID-19

Ze hebben de hoop lang levend gehouden, maar de organisatoren konden niet anders dan Dutch Masters of Motocross 2021 afgelasten. De COVID-19-pandemie maakt het onmogelijk een volwaardige DMoMX-competitie neer te zetten.

2021 Dakar winnaar Kevin Benavides tekent voor KTM

KTM heeft regerend Dakar kampioen Kevin Benavides bij Honda weggekaapt. De 32-jarige Argentijn heeft een meerjarig contract getekend met het Red Bull KTM Factory Racing Team, dat 18 jaar op rij de ongeslagen koning van de Dakar rally is geweest.

Mirjam Pol neemt deel aan Baja World Cup 2021

Rally- en dakarrijdster Mirjam Pol zal haar eerste wedstrijd in 2021 weer op de motor rijden. Ondanks dat het jaar nog jong is en het onzeker is hoe het jaar gaat verlopen, heeft Pol voor haarzelf een interessant en mooi seizoen uitgestippeld richting Dakar 2022.

Zwarte dag Dakar: Pierre Cherpin bezwijkt aan verwondingen

De 43e Dakar rally heeft toch nog een zwarte rand gekregen. Tijdens zijn vlucht naar Frankrijk is priverijder Pierre Cherpin komen te overlijden. De 52-jarige Fransman was tijdens de zevende etappe ten val gekomen en per helikopter naar het ziekenhuis gevlogen, waar een noodoperatie werd uitgevoerd.