Zoeken

UIt de praktijk: IXON IT-KAYO slimme winterhandschoen

Begin dit jaar lanceerde het Franse IXON de IT-range slimme verwarmde winterhandschoenen, die met behulp van speciale sensoren je vingers op temperatuur moeten houden. Na bijna een jaar met het topmodel van de IT-range, de IT-KAYO, te hebben gereden maken we de balans op.

Uit de praktijk: Roadskin Taranis Elite, AAA motorjeans

Motorjeans hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen en doen wat protectie betreft niet meer onder voor een traditionele lederen broek. Wij reden met de Roadskin Taranis Elite, het vlaggenschip van de Britse fabrikant dat een AAA rating heeft.

Uit de praktijk: Draggin Drayko Drift

Een spijkerbroek is bij de meeste hard-core motorrijders not-done, maar we kennen allemaal wel van die momenten dat een lederen of textiele motorpak niet uitkomt. Draggin' biedt uitkomst met een uitgebreid gamma aan versterkte jeans die stijlvol én veilig is, zoals de Drayko Drift die nu bijna een jaar bij ons op de redactie is.

Uit de praktijk: Alpinestars Sektor

Ongeacht hoe groot je kledingcollectie is, er is altijd wel een favoriet waar je standaard als eerste naar grijpt. De Alpinestars Sektor is zo’n jack, om meerdere redenen.

Uit de praktijk: Rukka Thund-R en R-Star

Extreme tochten vragen om extreem materiaal. Dus als je van plan bent om dwars door winters europa te rijden, wil je graag goed spul. En wil je goed spul, dan kom je al snel uit bij Rukka. High end spul met een high end prijs, maar wil je zéker weten dat het goed is, dan zit je hiermee sowieso geramd.