Zoeken

Historische mijlpaal: 1 miljoen Triumphs sinds wederopstanging 1990

Triumph heeft een historische mijlpaal bereikt. Sinds de wedergeboorte in 1990 zijn in het moderne tijdperk 1 miljoen Triumph motoren van de band gerold. Voor het hoofdkantoor van Triumph in Hinckley werd de 1 miljoenste Triumph onthuld, een one-off Tiger 900 Rally Pro met uniek spuitwerk.

Grote steden willen max snelheid verlagen naar 30 km/u

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht willen op bijna alle wegen in de stad de maximumsnelheid terugbrengen naar 30 km/u, is vandaag in het Algemeen Dagblad te lezen. De vier steden hebben een brandbrief naar het demissionaire kabinet en de tweede kamer gestuurd.

Gratis Road Assistance bij nieuwe 2022 Kawasaki

Bij Kawasaki hebben ze zoveel vertrouwen in de kwaliteit van hun producten, dat je bij elke nieuwe Kawasaki motorfiets vanaf modeljaar 2022 gratis Kawasaki Road Assistance krijgt.

Wereldpremiere Honda veiligheidsplan: 0 verkeersdoden tegen 2050

Honda onthult de wereldpremière van geavanceerde toekomstige veiligheidstechnologieën, met als doel om tegen 2050 het jaarlijkse aantal dodelijke ongevallen in het verkeer tot nul te hebben gereduceerd.

Honda start batterijdeelservice voor elektrische riksja in India

Honda Motor Co., Ltd. heeft vandaag plannen aangekondigd om in de eerste helft van 2022 een batterijdeelservice voor elektrische riksja driewieltaxi's in India te starten, met behulp van het Honda Mobile Power Pack e: (‘MPP e:’), Honda’s gloednieuwe draagbare en verwisselbare batterijen.