Zoeken

MAG petitie: stop wegafsluitingen voor motorrijders

Het heeft afgelopen zomer tot verhitte discussies geleid: vermeende motoroverlast die op sommige plaatsen onder het mom van de coronapandemie zelfs tot al dan niet tijdelijke wegafsluitingen voor motoren heeft geleid. De MAG wil dijken en mooie motorwegen openhouden en is om die reden een online petitie gestart.

Herstructurering Kawasaki Heavy Industries: spin-off Motorcycle & Engine divisie

Kawasaki Heavy Industries heeft een spin-off van twee van z'n divisies aangekondigd: Rolling Stock en Motorcycle & Engine Business. De spin-off is onderdeel van het nieuwe 10-jarenplan dat KHI op 2 november heeft gepresenteerd.

Ducati scoort beste 3e kwartaal ooit

Wat aan het begin van de COVID-19 pandemie onmogelijk leek is nu realiteit: Ducati heeft het derde kwartaal 2020 het beste derde kwartaal ooit gerealiseerd. Het derde kwartaal werd afgesloten met in totaal 14.694 geleverde motorfietsen wereldwijd.

Beste 3e kwartaal Harley sinds 2015

Het licht aan het eind van de tunnel lijkt voor Harley-Davidson in zicht, nu het Rewire herstructureringsplan eerste positieve resultaten laat zien. De motorfabrikant uit Milwaukee rapporteert het sterkste derde kwartaal sinds 2015, ondanks dat de verkoop verder is teruggelopen.

Partnerschap tussen Harley-Davidson en Hero MotoCorp

Direct na de aankondiging de fabriek in India te sluiten ging al het gerucht, maar nu is het officieel: Harley-Davidson heeft met de Hero MotoCorp een deal gesloten waarmee niet alleen de distributie van Harley's in India heeft veiliggesteld, maar ook zal resulteren in een aantal compleet nieuwe motoren.