Zoeken

Ducati doneert t.b.v. slachtoffers overstromingen

Om de mensen uit de regio en de werknemers die getroffen zijn door de overstromingen te ondersteunen heeft Ducati een flinke som geld gedoneerd aan de Preteczione Civile van Emilia-Romagna. En daar blijft het niet bij.

Goodwood Festival of Speed kondigt MotoGP sterren aan

De 30e editie van het Festival of Speed belooft opnieuw een bijzondere te worden. Ten minste vier MotoGP teams hebben hun aanwezigheid bevestigd, waaronder het Ducati fabrieksteam met huidig wereldkampioen Pecco Bagnaia.

Enfield start Flat track school met Maikel Dijkstra

Royal Enfield Slide School maakte begin dit jaar zijn debuut op Motorbeurs Utrecht met de aankondiging van de samenwerking met Maikel Dijkstra. Maikel zal tijdens races op de Europese Flat Track kalender van 2023 racen met een speciaal gebouwde flattrack-racemotor van Royal Enfield, een Interceptor Twin FlatTrack.

Burgemeester Misano geeft groen licht voor Aprilia All Stars

Aprilia All Stars 2024 leek als gevolg van de overstromingen in de regio op losse schroeven te staan, maar de gemeente Misano heeft groen licht gegeven voor het evenement, mede dankzij de marine, die tijdens de noodsituatie in het gebied opereert. Als steun in de rug doneert Aprilia geld aan het goede doel.

Japanse fabrikanten vormen verbond voor onderzoek waterstofmotoren

De Japanse fabrikanten hebben hun koppen bij elkaar gestoken. De "grote vier" hebben een gezamenlijk onderzoeksorgaan "HySE" gevormd, voor de ontwikkeling van waterstofmotoren voor kleine mobiliteit om te helpen bij het opbouwen van een CO2-arme samenleving.