Zoeken

KTM en Chris Fillmore keren terug naar Pikes Peak met 790 Duke

Na de winst afgelopen jaar met de 1290 Super Duke R keren Chris Fillmore en KTM dit jaar wederom terug naar de 96e editie van de Pikes Peak International Hill Climb. Dit keer echter op KTM's nieuwste vlijmscherpe wapen, de KTM 790 Duke.

7 juli CB Day in Antwerpen

Zaterdag 7 juli organiseert Honda Benelux de allereerste editie van de CB Day, een eendaags gratis motorfestival van 10:00 tot 18:00 uur op het Zaha Hadidplein in Antwerpen.

19 juli Kawasaki Riding Course

Altijd al met je Vulcan S over een circuit willen knallen? Dan kan de komende maand en wel tijdens de Kawasaki Riding Course, volgens Team Green een unieke rijvaardigheidstraining op het Belgische circuit van Mettet, waar ieder Kawasaki model welkom is. Dus ook de Vulcan S.

80 jaar Louis: 80.000 euro prijzenpot, waaronder 2 nieuwe Kawa's

De Duitse motorpostorder gigant Louis met 80 filialen alleen al in de Duitstalige landen bestaat dit jaar 80 jaar en dat is voor de Duitsers reden geweest voor een feest met meer dan alleen slagroomtaart. In totaal is er een prijzenpot van € 80.000 samengesteld, waaronder twee fonkelnieuwe Kawasaki's.

High-Bike testcentrum: motorhuur in de Alpen

Een rondje om de kerk als proefrit bij de dealer om de hoek te min voor je? Of wil je gewoon passen knallen, maar niet op je eigen fiets? Dan biedt het ‘High-Bike testcentrum Paznaun’ in Ischgl misschien uitkomst, naar eigen zeggen het enige motortest centrum in Europa dat meerdere merken onder zijn hoede heeft.