Zoeken

Motorbeurs Utrecht ten dode opgeschreven?

De dagen van de Motorbeurs Utrecht lijken geteld. Na Honda, KTM en Triumph, die al hebben afgezegd, keert naar alle waarschijnlijkheid ook Kawasaki Motorbeurs Utrecht de rug toe, wat wel eens de doodsteek voor de motorbeurs zou kunnen betekenen.

Rizoma wordt partner VR|46 Academy

Wat in 2001 begon als een kleine werkplaats in Milaan is twee decennia later een van 's werelds toonaangevende merken van onderdelen en accessoires voor de motorindustrie. Naast sponsoring in het Italiaans kampioenschap en de MotoGP is Rizoma nu ook een samenwerking met de VR|46 Academy aangegaan.

Harley-Davidson begint R&D Center in Californie

Harley-Davidson heeft deze week aangekondigd een nieuw R&D Center te starten in het noorden van Californië, ter ondersteuning van haar toekomstige portfolio, inclusief de eerste complete lijn aan elektrische motorfietsen.

Wereldprimeurs tijdens 2018 Moto Guzzi Open House

De legendarische rode poort aan de Via Parodi 57 in Mandello del Lario gaat op 7 september om 15:00 uur open, een ritueel dat elk jaar Moto Guzzi Open House inluidt, het grootste feest voor alle Guzzisti en liefhebbers van prachtige motorfietsen. Editie 2018 kent twee wereldprimeurs: V85 TT Enduro en V9 Bobber Sport.

Van Gerven Bergeijk Husqvarna dealer

Husqvarna Motorcycles Nederland timmert hard aan de weg om het straat segment, met de 401 Svartpilen, 401 Vitpilen, 701 Vitpilen en eind dit jaar ook de 701 Svartpilen in de markt te zetten. Eerder maakte het merk al bekend dat MotoPort Rockanje, Motor Center Venlo, JTX Racing en Motor Centrum Eibergen Husqvarna Motorcycles street dealer zijn geworden en voegt aan deze rij nu Van Gerven Motoren toe.