Zoeken

Moto Guzzi presenteert plannen nieuwe fabriek en museum

Afgelopen week heeft Moto Guzzi "De weg naar 2021: de komende 100 jaar van Moto Guzzi" gepresenteerd, het grote project voor het behoud en de herstructurering van het complex waar dit jaar exact een eeuw elke motorfiets van het merk met de Adelaar werd geproduceerd.

Test 'm zelf: 29 september Honda CRF op Motorsportpark Gelderland Midden

Het afgelopen jaar kon het niet doorgaan vanwege COVID-19, maar motocrossfanaten kunnen 29 september in de agenda blokken. Op die dag kun je op het Motorsportpark Gelderland Midden te Arnhem de nieuwe CRF250R en CRF450R zelf aan de tand voelen. Mits je vooraf hebt ingeschreven en over een licentie beschikt.

Honda, KTM, Piaggio en Yamaha tekenen overeenkomst consortium wisselbare batterijen

Na op 1 maart een intentieverklaring te hebben ondertekend hebben Honda, KTM, Piaggio en Yamaha nu officieel een overeenkomst getekend voor de oprichting van het Swappable Batteries Motorcycle Consortium (SBMC), voor de ontwikkeling van wisselbare batterijen.

Z900RS allereerste straatmotor voor Jonathan Rea

Zes wereldtitels en meer dan 100 podium finishes op zak, maar nog nooit met een eigen motor op straat gereden. Dat gaat echter veranderen, want Jonathan Rea heeft net z'n allereerste straatfiets uitgeleverd gekregen, een 2021 Kawasaki Z900RS.

2021 Moto Guzzi Days en Cenenary Motorcycle Rally naar 2022 verschoven

Begin dit jaar was het 100 jaar geleden dat in Mandello del Lario Moto Guzzi was opgericht, en dus hadden de Italianen in september een knalfeest gepland. Als gevolg van de aanhoudende coronapandemie is het evenement tot 2022 uitgesteld.