Zoeken

Kawasaki publiceert lijst motoren geschikt voor E10

De kleine benzinepomp daargelaten zijn tankstations per 1 oktober verplicht om E10 brandstof te voeren in plaats van Euro 95. Omdat lang niet alle motoren daarvoor geschikt zijn Kawasaki een overzicht gemaakt van wat wel en wat niet geschikt is voor E10.

Vanaf vandaag alleen nog E10 in plaats van Euro 95

Slecht nieuws voor de liefhebbers van oude motoren. Tankstations zijn vanaf vandaag wettelijk verplicht om E10-benzine te verkopen. Deze brandstof komt in de plaats van Euro 95. Met name oude motoren zijn niet geschikt om op E10-benzine te rijden.

Dunlop roept Trailmax Meridian terug om probleem karkas UPDATE

De introductie is nog niet geweest, maar Dunlop heeft al een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe Trailmax Meridian. De koordlagen van het karkas kunnen gespleten zijn, waardoor deze kunnen afbreken.

Kawasaki koopt Bimota?

Sinds enkele dagen gonst op internet het gerucht dat Kawasaki Bimota zou hebben gekocht van de huidige Zwitserse ondernemers Marco Chiancianesi en Daniele Longoni. Het nieuws zou een dezer dagen op een persconferentie worden aangekondigd.

Long Way Up goes elektric met Harley-Davidson LiveWire

We denken niet dat er veel zijn geweest die elektrisch zouden hebben gegokt toen Charlie Boorman onlangs zei dat "Long Way Up" een verrassende twist zou hebben, maar dat is precies wat gaat gebeuren. Het duo Boorman en McGregor gaat de trip van Argentinië naar Alaska met de Harley-Davidson LiveWire doen.