Zoeken

Kawasaki legt verkoop in Europa stil. Oh nee, toch niet!

In een interne memo heeft Kawasaki haar dealers geïnformeerd dat de verkoop van nieuwe Kawasaki producten in heel Europa per direct is stilgelegd, was gisteren op enkele motorsites te lezen. Een dag later blijkt het een storm in een glas water te zijn.

Voxan wil landsnelheidsrecord elektrische motoren met Max Biaggi

Voxan is (opnieuw) uit z'n as herrezen. Het Franse motormerk, dat ooit best gave V-twin motoren maakte, heeft z'n zinnen gezet op een nieuw landsnelheidsrecord voor elektrische motoren en heeft daarvoor een beroep op de diensten van niemand minder dan Max Biaggi gedaan.

Ducati Mona Lisa: kunstwerk ten bate van #RaceAgainstCOVID

De Franse artiest Jean-Baptiste Launay, een van de meest prominente figuren van zijn generatie in de wereld van pop-street art - beter bekend als Jisbar, heeft een reïnterpretatie van de Mona Lisa gemaakt en aan Ducati gewijd. Het schilderij wordt donderdag 16 juli geveild in het kader van #RaceAgainstCOVID.

MV Agusta opent eerste shop in Benelux

Engeland had recent de primeur, maar MV Agusta heeft nu ook bij onze Zuiderburen een eerste motorshop geopend - een primeur in de Benelux. MOTORENGA, gelegen in La Louvière nabij de Franse grens, wordt het referentiepunt voor gepassioneerde MV Agusta-fans in de regio.

Motorverkoop trekt weer flink aan: juni groei 22%

Toen de maatregelen werden afgekondigd als gevolg van de corona pandemie leek de schade niet te overzien, maar de afgelopen maanden heeft de verkoop van nieuwe motorfietsen zich behoorlijk hersteld. In juni groeide de motormarkt in Nederland met maar liefst 22%, Kawasaki spande de kroon met een groei van meer dan 100%.