Zoeken

Zero Motorcycles haalt $107 miljoen op in nieuwe investeringsronde

Zero Motorcycles heeft afgelopen week een nieuwe financieringsronde afgesloten, waarin het Amerikaanse bedrijf 107 miljoen dollar aan investeringen heeft opgehaald. De investeringsronde zag de participatie van enerzijds strategische partners als Polaris, Exor en Hero MotoCorp, en anderzijds ook financiële investeerders, waaronder vaste partner Invus.

Scrambler 1200 XE stuntmotor No Time to Die voor recordbedrag geveild

De Triumph Scrambler 1200 XE stuntmotor die in de recente James Bond film No Time to Die heeft gefigureerd is in het Britse veilinghuis Christie's voor een recordbedrag van £138.600 de hand gedaan. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Triumph Scrambler 1200 XE stuntmotor No Time to Die wordt geveild

Twee jaar geleden werd door Triumph al een Bond Edition gelanceerd, maar bij het Britse veilinghuis Christie's wordt nu de échte Scrambler 1200 XE geveild die in de James Bond film No Time to Die is gebruikt. De veiling start over 2 dagen, registreren kan tot die tijd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Triumph kondigt motorcross fabrieksteam aan, deelname MX-serie vanaf 2024

Triumph Motorcycles bevestigt haar plannen om in 2024 deel te nemen aan het prestigieuze FIM wereldkampioenschap motorcross, met een door de fabriek ondersteund raceprogramma onder de nieuwe vlag van Triumph Racing.

Swappable Batteries Motorcycle Consortium groeit naar 21 leden

Het Swappable Batteries Motorcycle Consortium (SBMC), opgericht in september 2021 door KTM, Honda, Piaggio en Yamaha, is in korte tijd naar 21 leden gegroeid. Volgens het Consortium, dat inzet op verwisselbare batterijen voor elektrische motoren, zijn de laatste tijd op technisch vlak grote stappen gezet.