Zoeken

MV Agusta weer financieel gezond

MV Agusta is financieel weer gezond. De rechtbank van Varese heeft de procedure "Concordato Preventivo in Continuità Aziendale", een akkoord met crediteuren naar Italiaans recht, als opgelost verklaard, na zich ervan te hebben vergewist dat alle uitstaande schulden bij schuldeisers en alle verplichtingen onder het akkoord volledig waren voldaan.

Honda vraagt patent aan voor slimme crash-detectie

Crash-detectie systemen zijn niet nieuw, maar Honda heeft nu patent aangevraagd voor een slimmere variant die beter in staat moet zijn om te bepalen of je gewond bent geraakt of niet.

1 miljoenste KTM van de band in India

De samenwerking die KTM in 2011 met Bajaj is aangegaan heeft de Oostenrijkers zeker geen windeieren gelegd. In de Bajaj fabriek in India is recent de 1 miljoenste KTM van de band gerold, een 390 Adventure.

2022 verkooprecord voor BMW Motorrad

BMW Motorrad heeft het afgelopen jaar goed geboerd. De Duitsers hebben de hoogste omzet in zijn bedrijfsgeschiedenis behaald, met 202.895 motorfietsen en scooters die aan klanten werden overhandigd, een stijging van +4,4% in vergelijking met het voorgaande jaar.

Unieke film: 1946 De motorclub gaat op pad

Tegenwoordig worden dagelijks op het internet duizenden, zo niet miljoenen filmpjes geüpload, maar vlak na de oorlog was dat zeer bijzonder. De door Bas Romeijn gepubliceerde film "1946 De motorclub gaat op pad" laat zien dat motorrijden vlak na de oorlog al populair was.