Zoeken

Einde Pikes Peak International Hill Climb voor motoren?

Steeds meer merken gebruiken het voor hun marketing, maar het zou voor motoren dit jaar wel eens de laatste editie kunnen zijn geweest van de Pikes Peak International Hill Climb. Als gevolg van de dodelijke crash van 3-voudig Pikes Peak winnaar Carlin Dunne zijn momenteel gesprekken gaande om motoren te bannen.

Vacature: Ten Kate zoekt eerste motorfietsmonteur

Altijd al in de motorbranche willen werken? Bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen zijn ze op zoek naar een eerste motorfietsmonteur.

BIHR breidt uit naar Duitsland (en nog verder)

BIHR breidt zijn activiteiten in Europa uit en betreedt voor het eerst de Duitse markt. De nieuwe Duitse dochteronderneming richt zich volledig op de verkoop van motorkleding en helmen voor motor- en scooterrijders. Ook is nieuwe verkoopactiviteiten gestart in Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Slovenië.

Honda Summer Deals 2019: omdat vakantie al duur genoeg is

Bij Honda blijven ze nog even doorgaan met stunten. Ook in juli en augustus heeft Big Red verschillende acties op hun modellen, want vakantie is vaak al duur genoeg.

26-28 juli 5e Biker Summit in Paznaun

Mocht je toevallig in Oostenrijk op vakantie gaan, eind deze maand vindt in Paznaun voor de vijfde keer de ‘Top of the Mountain Biker Summit’ in Paznaun plaats, de hoogste motorbike meeting van Oostenrijk. Het programma bestaat uit testritten, begeleide tours en stunt shows.