Zoeken

Vette actie: Win een Ducati

Bij Ducati hebben ze een ludieke actie bedacht, waarbij als hoofdprijs een Hypermotard 950 in speciale kleuren te winnen is. Of een MotoGP Experience Jerez 2020. Onder andere. D'r is slechts één eis waaraan je moet voldoen: je moet op z'n minst één Ducati in bezit hebben, en dan hebben we het niet over een schaalmodel.

MV Agusta's vanaf heden online te bestellen

Na het spelletje al eerder met de Superveloce 800 Serie Oro en Brutale 1000 Serie Oro te hebben gespeeld heeft MV Agusta het online ordersysteem naar de complete range uitgebreid, waarmee vanuit de luie stoel elke leverbare MV kan worden besteld.

28 september Pure&Crafted Amsterdam

Nederland is weer een festival rijker. Na drie eerdere Berlijnse edities in 2015, 2016 en in 2017 alsmede een spraakmakende internationale ‘On The Road’ editie in 2018, doet het internationale festival Pure&Crafted op 28 september dit jaar voor het eerst Nederland aan.

Geen actibump Zweedse duikdrempel in Den Bosch

De Zweedse firma Edeva bedacht een alternatief voor de traditionele drempel, de Actibump. Een bericht op Facebook leidde tot hevig verontruste reacties. Hoe gevaarlijk is deze duikdrempel? Het valt wel mee, zegt de een. We gaan het niet doen, zegt ‘s Hertogenbosch.

Parijs opent aanval op geluidsoverlast met geluidsradar

Parijs heeft de aanval op geluidsoverlast ingezet. In een suburb van de Franse hoofdstad wordt een nieuw systeem getest dat luidruchtige voertuigen kan identificeren en automatisch een boete wordt verstuurd.