Zoeken

Honda 2022 Monkey: nog leuker en Euro 5

Je trekt er bij ons in Nederland misschien geen volle zalen mee, maar voor de liefhebbers was de terugkeer van Honda's Monkey het beste nieuws van 2018. Voor modeljaar 2022 heeft Big Red de iconische 125cc flink vernieuwd.

Verkoop gebruikte motoren naar recordhoogte

De vakhandel heeft in de eerste vijf maanden van 2021 een recordaantal van 23.603 tweedehands motoren verkocht. Volgens de cijfers van BOVAG en RDC is dat bijna 4 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

MAG bezwaarschriftactie tegen afsluiting Zuiderdijk

Op steeds meer plaatsen wordt de roep om in het weekend motoren te verbannen op mooie wegen steeds luider. Zo ligt er een verkeersbesluit voor de afsluiting van de Zuiderdijk (Enkhuizen-Hoorn) bij de wegbeheerder. Dat kan misschien worden voorkomen als we met z'n allen massaal bezwaar gaan aantekenen. De MAG heeft daarvoor een model bezwaarschrift opgesteld.

Pure & Crafted 2021: terug naar Berlijn

Na enkele omzwervingen en annulering vanwege COVID-19 keert het Pure & Crafted Festival, dat in 2015 in Berlijn werd gelanceerd en geïnitieerd door BMW Motorrad, in september 2021 weer terug naar de oevers van de rivier de Spree. The Hives en Jake Bugg zijn als eerste acts bevestigd.

2016 ZX-10R trainingsmotor Jonathan Rea te koop

Superfans van Jonathan Rea opgelet! Provec Racing, dat al bijna 10 jaar het officiële KRT team vanuit het Spaanse Granollers runt, heeft de ZX-10R die Jonathan Rea voor training heeft gebruikt op eBay te koop gezet. Je zult wel over een goed gevulde knip moeten beschikken, het huidige bod is € 37.100, met nog 8 dagen en 10 uur te gaan.