Zoeken

Ducati maakt kalender 2021 Scrambler Days of Joy bekend

Als gevolg van de derde golf van de coronapandemie is Italië momenteel roder dan rood gekleurd, maar dat heeft Ducati er niet van weerhouden de zesde editie van de Ducati Scrambler Days of Joy aan te kondigen.

Inhaalslag verkoop tweedehands

Vorige maand heeft de opening van showrooms op afspraak de occasionverkoop in de motorbranche geen windeieren gelegd.

Harley-Davidson organiseert unieke estafette voor Pan America

Om de lancering van de Pan America kleur bij te zetten heeft Harley-Davidson een unieke H.O.G. estafette georganiseerd, de Great Relay - een 14 weken durende trip door 13 landen, waarbij je niet alleen zelf op de Pan America kunt rijden, maar ook nog eens je steentje bijdraagt aan een inzamelingsactie voor het goede doel.

Kawasaki Benelux en MotoShare lanceren Kawasaki Rent

Voor wie liever een motor huurt dan er eentje koopt of in een meer relaxte omgeving een proefrit wil maken, en groen bloed door de aderen heeft lopen, hebben we goed nieuws. Kawasaki Benelux en MotoShare zijn een unieke samenwerking aangegaan: met een druk op de knop kan iedere motorrijder via Kawasaki Rent een 2021 model voor lange of korte tijd reserveren.

Ducati: 2020 positief jaar ondanks COVID-19

Ducati sluit een uitdagend 2020 af en versterkt de soliditeit die de Italiaanse motorfabrikant de afgelopen jaren heeft aangetoond. Ondanks de complexe mondiale situatie en de productiestop van zeven weken in de piekperiode van het seizoen, werden 48.042 (2019: 53.183) motorfietsen geleverd aan klanten over de hele wereld, waardoor het verkoopverschil ten opzichte van 2019 werd beperkt tot -9,7%.