Zoeken

Aprilia verloot RS 457 op Aprilia All Stars

Over iets meer dan twee weken is het circuit van Misano toneel voor het Aprilia All Stars-evenement. Het programma begint vorm te krijgen en belooft volgens de Italianen uniek te worden, met motoren en kampioenen, adrenaline shows en entertainment voor fans en gezinnen. En als kers op de taart wordt ook nog eens een RS 457 verloot.

RGNT Motorcycles, Clean Motion en Siemens pop-up shop in Zweden

Dit voorjaar presenteert RGNT Motorcycles een reeks Limited Editions van de Scrambler-serie en Classic custom racer-modellen in hun nieuwste pop-up store in Kungsbacka, vlakbij Göteborg in Zweden, samen met twee andere Zweedse merken Clean Motion en Siemens.

Vierde editie Honda Adventure Roads klaar voor de start

De vierde editie van Honda Adventure Roads begint op 10 mei in de Atlantische havenstad Agadir, waar 30 rijders van 11 verschillende nationaliteiten hun rijvaardigheden testen op een uniek Afrikaans avontuur van kust tot kust door het Marokkaanse landschap, met als hoogtepunt negen dagen later de mediterrane stad Nador.

Honda goes double Promotour

Ook Honda komt naar je toe deze zomer, en doet dat zelfs niet één, maar twee keer. Tot 24 augustus doet de Honda Experience Days verschillende dealers in het hele land aan. Daarnaast is er nog een tweede Honda A2 Tour, specifiek voor bezitters van het A2 rijbewijs.

OM: Gemeenten geen ruimere bevoegdheid flitspalen

Het Openbaar Ministerie wil niet dat gemeenten ruimere bevoegdheid krijgen voor het plaatsen van flitspalen. "Het verkeer wordt niet veiliger door Nederland vol te hangen met flitskasten", zegt hoofdofficier van het OM-Verkeerspakket Liesbeth Schuijer in het AD, waar ze voor het eerst reageert op de brandbrief van de vier grootste gemeenten Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, ook bekend als de G4.