Zoeken

55.000 mijl in een jaar met de Desert Sled

Als je in iets meer dan een jaar in je eentje bijna 90.000 kilometer af hebt gelegd en 35 landen hebt aangedaan, dan verdien je ons respect. De Brit Henry Crew deed precies dat met een Ducati Scrambler Desert Sled en is dit weekend samen met z'n fiets op de Bike Shed London 2019 te zien.

Kawasaki eventpartner GAMMA Racing Day

Kawasaki is de nieuwe evenementpartner van de 20e editie van de GAMMA Racing Day geworden. En dus kunnen de bezoekers van Neerlands grootste gratis gecombineerde motor- en autosport event zich opmaken voor demonstratierondjes van KRT fabriekscoureur Leon Haslam op zijn Ninja ZX-10RR WSBK machine.

22 juni Gramsberger Classic TT

Op zaterdag 22 juni organiseert Stichting Even Racing Gramsberger wederom de Gramsberger Classic TT. Evenals vorige jaren is de toegang en het parkeren gratis.

7 juli Honda CB Day Antwerpen

Zondag 7 juli is voor het tweede jaar op rij de haven van Antwerpen toneel voor de Honda CB Day. Dit gratis motorfestival is voor iedereen toegankelijk, ook voor rijders van een ander merk. Voor zelfs de kleinste niet-rijders zijn er daarnaast diverse activiteiten.

Vespa Days 2019: korting op een nieuwe Vespa

Je hebt scooters en dan heb je Vespa, dat staat als een paal boven Nieuw Amsterdams Peil, maar dat weten ze in Italië ook en dus hangt er wel een bijpassend prijskaartje aan. Om de pijn iets te verzachten organiseert Vespa tussen 15 mei en 30 juni de Vespa Days met buitengewone scooterdeals, hoewel dat ook weer op z'n Italiaans moet worden gezien.