Zoeken

2021 Honda Adventure Roads uitgesteld tot 2022

Als gevolg van de onzekerheid omtrent internationale reisbeperkingen vanwege de coronapandemie heeft Honda besloten de 2021 editie van de Honda Adventure Roads experience een jaar uit te stellen.

Honda, KTM, Piaggio en Yamaha tekenen intentieverklaring consortium verwisselbare accu

Honda, KTM, Piaggio en Yamaha hebben een intentieverklaring ondertekend om een ‚Äč‚Äčconsortium voor verwisselbare accu's voor motorfietsen en lichte elektrische voertuigen op te richten.

2021 BMW Motorrad Days geannuleerd

Afgelopen jaar kondigde BMW Motorrad aan hét meest spraakmakende event van het jaar op het Oktoberfest na van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn te gaan verplaatsen. Met het einde van de coronacrisis nog niet in zicht hebben de Duitsers zich genoodzaakt gezien om de 2021 editie van de BMW Motorrad Days te annuleren.

Piaggio Group markleider in Europa

De Piaggio Group heeft in 2020 goede zaken gedaan. In de tweewielermarkt werd het marktaandeel tot 14,2% vergroot, het marktaandeel in het scootersegment was zelfs 24%.

Politie Milaan verdubbelt MV-Agusta vloot

De "Nibbio" motorbrigade van het hoofdkantoor van de politie in Milaan heeft haar vloot MV Agusta motoren verdubbeld. Tijdens een officiële ceremonie werden vier nieuwe Turismo Veloce Lusso SCS modellen met de officiële blauwe kleurstelling van de Italiaanse staatspolitie aan de Milanese politie overhandigd.