Zoeken

Honda vernieuwt partnerschap Isle of Man TT

Honda is dit jaar weer de officiële partner van de Isle of Man TT. De Britse importeur levert dit jaar zowel de officiële motoren alsmede de auto's voor de roemruchte stratenrace.

23 maart 2e kijkdag veiling privecollectie motoren L. Ausma

Zaterdag 23 maart kunnen geïnteresseerden alle items, ingebracht door fanatiek verzamelaar de heer L. Ausma, voor een 2e keer bekijken. De online veiling met onder andere Indian, Norton, Ariel en Goventry Eagly motoren - ruim 520 items - sluit donderdag 28 maart zijn virtuele deuren.

Ducati Grandstand: volg de race vanaf pole position

Ducati fans kunnen ook dit jaar weer op verschillende circuits de MotoGP vanaf de eerste rang in actie zien. Kaarten voor de Ducati Grandstands kunnen vanaf nu online op de officiële Ducati website worden besteld.

BMW Group reorganiseert divisies Raad van Bestuur

BMW Group reorganiseert zijn Raad van Bestuur om een ​​nieuwe, ‘slanke’ toekomstgerichte structuur te creëren. Vanaf 1 april 2019 zullen de automerken BMW, MINI en Rolls-Royce deel uitmaken van een nieuwe centrale Sales divisie, terwijl BMW Motorrad onderdeel wordt van de ontwikkelingsdivisie onder bestuurslid Klaus Fröhlich.

Yamaha NIKEN volgmotor Giro, Tour en Vuelta

Om de NIKEN bij het grote publiek onder de aandacht te krijgen is Yamaha een strategische samenwerking met de A.S.O. en RCS Sports aangegaan, de organisatoren van de drie grootste wielerwedstrijden van Europa: de Giro, de Tour de France en de Vuelta.