Zoeken

BMW pakt opnieuw uit op MOTORbeurs Utrecht

BMW Motorrad was het afgelopen jaar, mede dankzij de introductie van maar liefst vijf nieuwe modellen, voor het tiende jaar op rij marktleider in Nederland. Om ook in 2020 die positie te behouden, introduceert BMW Motorrad dit jaar op MOTORbeurs Utrecht wederom nieuwe modellen.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl met primeur op Motorbeurs Utrecht

Over een week begint de Motorbeurs Utrecht en ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is er weer bij. Dit jaar zijn niet alleen de promotiedames aanwezig op de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Kawa keert terug naar MOTORbeurs Utrecht en pakt uit

Kawasaki keert terug naar MOTORbeurs Utrecht en zegt grootser uitpakken dan ooit. Op een stand van ruim 400 m2 worden niet minder dan 6 nieuwe modellen voor 2020 in de schijnwerpers gezet.

9 mei 2e editie Aprilia All Stars Mugello

Het afgelopen jaar hadden we erbij kunnen zijn, als we niet onze vlucht hadden gemist, en dus vinden wij het wel goed nieuws dat die eerste Aprilia All Stars editie dit jaar navolging gaat krijgen. Zaterdag 9 mei zal het circuit van Mugello opnieuw in het teken van Aprilia staan.

Motor Mobiliteit voor Gehandicapten op MOTORbeurs Utrecht

Gehandicapt zijn hoeft gelukkig tegenwoordig geen reden meer te zijn om niet (meer) te kunnen motorrijden. De Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten (SMvG) is deze maand op MOTORbeurs Utrecht aanwezig om tekst en uitleg te geven.