Zoeken

Oostenrijk pakt stuntende motorrijders aan

Mocht je het plan hebben opgevat om deze zomer met de motor naar Oostenrijk te gaan en er niet vies van zijn je motor zo nu en dan lekker op het achterwiel te trekken, bezint dan eer gij begint. De Oostenrijkse regering heeft namelijk de jacht geopend op stuntrijdende motorrijders - met boetes die op kunnen lopen tot 10.000 euro.

Harley legt productie en verscheping 2 weken stil

Harley-Davidson heeft de productie en verscheping van alle motoren voor twee weken stilgelegd, vanwege een probleem met een onderdeel van een toeleverancier. De productie is op 18 mei stilgelegd, daags nadat Harley over het probleem door de toeleverancier was geïnformeerd.

Carbon vleugels voor Streetfighter V2

Voor wie de Streetfighter V2 nog niet vet genoeg is heeft Ducati een brede range aan accessoires ontworpen om het 'kleintje' Streetfighter nog sportiever te maken. De accessoires zijn nu leverbaar bij de Ducati dealers.

Britse verkeersminister start proefproject geluidscamera's

Steeds meer landen overwegen om geluidscamera's in gebruik te gaan nemen om geluidsoverlast in het verkeer aan te kunnen pakken. Zo ook in Engeland, waar de Britse regering heeft besloten om in vier gebieden deze zomer als proef geluidscamera's te plaatsen.

CFMoto geeft korting op enkele modellen

De inflatie is in decennia niet zo hoog geweest en dat begint ook z'n effect te hebben op de nieuwprijzen die door steeds meer merken noodgedwongen moeten worden verhoogd. Bij CFMoto roeien ze echter tegen de stroming in, daar worden de prijzen niet verhoogd, maar kun je tot eind juni bij aan aantal modellen van een fikse korting genieten.