Zoeken

Winnaar 'Join Ducati' wedstrijd bekend

De fabriek ligt tot het eind van komende week nog stil, maar Ducati had vandaag eens positief nieuws te melden. De wedstrijd 'Join Ducati' is ten einde. En dat betekent dat er nu een iemand is die een hypermotard 950 rijker is.

Gebiedsverboden voor motorrijders en wielerclubs tijdens Paasweekeinde

Tijdens het Paasweekeinde worden sommige toeristische gebieden en kleine landwegen afgesloten voor motorrijders en wielerclubs, kopt de Volkskrant vandaag. Minister Grappenhaus van Justitie en Veiligheid en de voorzitters van de 25 Veiligheidsregio's hebben hiertoe maandag besloten tijdens overleg over de aanpak van de coronacrisis.

MV Agusta doneert corona sneltestmachine

In deze tijden van corona ellende bereikt ons soms ook positief nieuws. Zo heeft MV Agusta het ziekenhuis van Varese een geavanceerd testapparaat gedoneerd waarmee binnen tot 96 corona testen in slechts 30 minuten kunnen worden gedaan. Het systeem kan ook op afstand worden gebruikt en zal worden ingezet op de afdeling van professor Fausto Sessa.

Ook KTM laat Intermot en EICMA 2020 schieten

Een dag na BMW heeft ook KTM het besluit aangekondigd om niet op de Intermot in Keulen en de EICMA in Milaan aanwezig te zijn. Volgens KTM gaat het om een strategische beslissing in het kader van de COVID-19 pandemie.

BMW Motorrad zegt 2020 Intermot en EICMA af

BMW heeft vandaag aangekondigd als gevolg van de coronacrisis dit jaar op deelname aan de 2020 Intermot in Keulen en EICMA in Milaan af te zien. Deze eerste afmelding van een prominent Duitse merk zou wel eens een sneeuwbaleffect tot gevolg kunnen hebben.