Zoeken

MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro verkozen tot Best of Show EICMA

het blijft natuurlijk een Italiaanse verkiezing op een Italiaanse beurs, maar de MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro is op de EICMA in Milaan op de stand van de Italiaanse collega's van Motociclismo verkozen tot 'Most beautiful motorcycle of the show'.

8 december Triumph Preview Event

De nieuwe modellen zijn nog maar net op de EICMA in Milaan onthuld of de data voor preview events worden bekend gemaakt. Voor een eerste glimp van de nieuwe Triumph modellen zal je over een maand naar Beeld & Geluid in Hilversum moeten gaan. Daar vindt namelijk op zaterdag 8 december het Triumph Preview Event plaats.

James Toseland nieuwe ambassadeur Triumph

James Toseland is de nieuwe Moto2 Racing ambassadeur van Triumph. De Britten hebben de voormalig WK Superbike wereldkampioen aangetrokken om wereldwijd het merkprofiel te vergroten.

Piaggio lanceert nieuwe website

Piaggio heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. Piaggio.nl biedt alle vertrouwde informatie en tal van nieuwe mogelijkheden, in een nieuw lifestyle jasje. De nieuwe website is volgens de Italianen overzichtelijker, sneller en biedt meer gebruiksgemak.

ChromeBurner ontvangt FD Gazelle Award

Je zou zeggen dat het weer de goede kant op gaat in de motorbranche. Ook het in Waalwijk gevestigde ChromeBurner heeft recent van het Financieel Dagblad de prestigieuze FD Gazellen Award mogen ontvangen. De FD Gazellen Award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.