Zoeken

MV Agusta kondigt samenwerking aan met QJ

MV Agusta Motor S.p.A. heeft een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd met QJ Motor Co. voor de distributie van MV Agusta's in China. De QJ Group is een van de grootste fabrikanten van tweewielers in China, met een uitgebreide commerciële aanwezigheid in de regio.

Eerste BMW Motorrad Heritage showroom in Nederland

BMW Motorrad dealer Simako-BDM in Elst heeft als eerste in Nederland een Heritage showroom. De complete R nineT line-up en de nieuwe oppermachtige R 18 staan hier in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding.

BMW Motorrad verplaatst BMW Motorrad Days naar Berlijn

In Garmisch-Partenkirchen zullen ze d'r echt niet blij mee zijn, maar BMW Motorrad heeft besloten dat het na 18 edities van de BMW Motorrad Days in Beieren mooi is geweest. De Duitsers hebben 's werelds grootste BMW event voor 2021 naar Berlijn verplaatst.

LiveWire zet dragrace records voor e-Motorcycles

Harley-Davidson heeft in de VS op een dragracebaan met LiveWire een nieuw wereldrecord gezet voor zowel de kwart en achtste mijl sprint en de topsnelheid voor elektrische productie-motorfietsen.

Harley blaast "The Enthusiast" nieuw leven in, schrapt HOG Magazine

Harley heeft de stekker uit het HOG Magazine getrokken. Wees echter niet getreurd Harley fans, de Amerikanen hebben in plaats daarvan The Enthusiast een nieuw leven ingeblazen, zowel in papieren uitvoering als digitaal. Het magazine is bedoeld om zowel de motorcultuur als de motorbike lifestyle te belichten door de lens van Harley-Davidson.