Zoeken

Triumph roept Speed Twin terug om issues schakelen

De vorig jaar geïntroduceerde Triumph Speed Twin mag terug naar de dealer voor een terugroepactie. Het linksysteem van de schakelpook is niet goed geborgd, waardoor er speling kan ontstaan en je niet meer kunt schakelen.

Triumph roept Thruxton terug om veer zijstandaard

Triumph heeft een terugroepactie uit moeten rollen voor alle recente Thruxton modellen, met uitzondering van de nieuwe Thruxton RS. De veer van de zijstandaard kan in tweeën breken, waardoor de schakelaar van de zijstandaard wordt bediend en het blok af zal slaan.

Indian roept meerdere modellen terug om defecte 10A stroomonderbreker

Indian heeft opnieuw een terugroepactie moeten uitrollen. Ditmaal mogen de 2019 Chieftain, Vintage, Roadmaster, Dark Horse, Springfield en FTR1200 terug naar de dealer omdat een 10A stroomonderbreker defect kan zijn, waardoor de motor kan stilvallen.

Harley roept 2019-2020 Trike terug om spontaan activeren achterrem

Alle 2019 en 2020 Trike modellen van Harley-Davidson mogen even terug naar de dealer. De Amerikaanse fabrikant uit Milwaukee heeft namelijk een terugroepactie uitgerold omdat als gevolg van een verkeerd signaal een van de achterremmen kan worden geactiveerd.

Moto Guzzi roept V85 TT terug om losraken voetsteunen en mogelijke olielekkage cardan

Moto Guzzi heeft twee terugroepacties uitgerold voor de V 85 TT. De borgclip die de voetsteun op z'n plek houdt kan breken, waardoor de voetsteun los kan schieten. Daarnaast kan er langs een keerring olie van de cardan op de achterband lekken.