Zoeken

Harley roept 200.000 Touring en Trike modellen terug om issue remlicht

Harley-Davidson heeft een terugroepactie uitgerold voor verschillende 2019-2022 Touring, Trike en CVO modellen. Het remlicht kan mogelijk gaan branden zonder dat er daadwerkelijk wordt geremd. Alleen al in de Verenigde Staten gaat het om 200.000 motoren.

Harley roept Nightster terug: stuur kan mogelijk breken

Harley-Davidson heeft een terugroepactie uitgerold voor de dit jaar gelanceerde RH975 Nightster. De binnenste en buitenste secties van het stuur zijn mogelijk niet goed aan elkaar gelast, waardoor deze los kunnen raken en je de controle over de motor kunt verliezen.

BMW roept CE 04 terug omdat claxon kan lostrillen

BMW Motorrad heeft een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe elektrische CE 04. De claxon is mogelijk niet goed vastgezet en kan daardoor losraken, wat de stuuruitslag ernstig kan beperken.

Indian roept FTR1200 terug om lekkage koelvloeistof

Indian heeft een terugroepactie uitgerold voor de FTR 1200. De verdeelbus van de koelvloeistofslangen kan mogelijk stuk gaan, waardoor de motor koelvloeistof gaat lekken. De hete vloeistof kan op de rijder of achterband terecht komen, met alle gevolgen van dien.

URAL roept 2011-2017 zijspannen terug: spaken niet goed vastgezet

We denken niet dat er hier in Nederland veel van zijn verkocht, maar in de Verenigde Staten kunnen maar liefst 3.250 eigenaren van een URAL zijspan zich bij de dealer melden. Van een aantal modellen zijn de wielspaken niet goed gespannen, waardoor de velgen kunnen beschadigen.