Zoeken

Piaggio rolt tweede terugroepactie uit om remmen MP3

Twee jaar geleden schreef Piaggio een terugroepactie uit vanwege mogelijke gasvorming in de remleidingen van de MP3. De getroffen productieserie bleek omvangrijker te zijn dan in eerste instantie gedacht, uit voorzorg heeft Piaggio nu een tweede terugroepactie uitgerold.

Triumph roept Speed Triple 1200 RS en RR terug om bouten achterremschijf

Triumph heeft een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe Speed Triple 1200 RS en Speed Triple 1200 RR. De bouten van de remschijf achter kunnen lostrillen, waardoor de schijf mogelijk kan losraken.

Harley roept XL1200 en XL883 in de VS terug om waarschuwingssticker

Harley-Davidson heeft in de V.S. wel een heel erg bijzondere terugroepactie uitgerold. Bij de daar in 2021 en 2022 nog leverbare XL1200 en XL883 modellen blijkt namelijk de waarschuwingssticker op het remreservoir los te kunnen laten.

Tweede terugroepactie MT-09 en Tracer 9: ECU verkeerd geprogrammeerd

Voor de tweede keer in korte tijd heeft Yamaha een terugroepactie uitgerold voor de MT-09 (SP) en de Tracer 9 (GT). De ECU is verkeerd geprogrammeerd, waardoor de gasrespons onder bepaalde condities kan zijn beperkt, de motor af kan slaan of het waarschuwingslampje niet oplicht.

Kawasaki roept W800 terug om uitvallen claxon

Kawasaki heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2019-2022 W800. Als gevolg van de trillingen van het motorblok kan er een breuk ontstaan in de bedrading van de claxon, waardoor deze niet meer functioneert.