Zoeken

BMW roept CE 04 terug omdat claxon kan lostrillen

BMW Motorrad heeft een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe elektrische CE 04. De claxon is mogelijk niet goed vastgezet en kan daardoor losraken, wat de stuuruitslag ernstig kan beperken.

Indian roept FTR1200 terug om lekkage koelvloeistof

Indian heeft een terugroepactie uitgerold voor de FTR 1200. De verdeelbus van de koelvloeistofslangen kan mogelijk stuk gaan, waardoor de motor koelvloeistof gaat lekken. De hete vloeistof kan op de rijder of achterband terecht komen, met alle gevolgen van dien.

URAL roept 2011-2017 zijspannen terug: spaken niet goed vastgezet

We denken niet dat er hier in Nederland veel van zijn verkocht, maar in de Verenigde Staten kunnen maar liefst 3.250 eigenaren van een URAL zijspan zich bij de dealer melden. Van een aantal modellen zijn de wielspaken niet goed gespannen, waardoor de velgen kunnen beschadigen.

Zero roept 2022 SR en SR/F in VS terug om verkeerde bout remklauw

Zero Motorcycles Inc. heeft in de Verenigde Staten een terugroepactie uitgerold voor de 2022 SR/F en 2022 SR. Bij de assemblage zijn mogelijk verkeerde bouten gebruikt om de remklauwen in het voorwiel vast te zetten. Het betreft echter slechts 23 motoren, die tussen 22 april en 27 april 2022 zijn geassembleerd.

Piaggio rolt tweede terugroepactie uit om remmen MP3

Twee jaar geleden schreef Piaggio een terugroepactie uit vanwege mogelijke gasvorming in de remleidingen van de MP3. De getroffen productieserie bleek omvangrijker te zijn dan in eerste instantie gedacht, uit voorzorg heeft Piaggio nu een tweede terugroepactie uitgerold.