Zoeken

Ducati roept Diavel V4 terug: duovoetsteun kan afbreken

Ducati heeft een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe Diavel V4. De linker en rechter voetsteunen voor de duopassagier kunnen mogelijk afbreken, wat het risico op een crash of verwonding vergroot.

Royal Enfield roept Himalayan terug om mogelijke oxidatie remklauwen

Royal Enfield heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2017-2021 Himalayan. Wanneer met de motor wordt gereden over wegen waarop pekel is gestrooid kunnen de remklauwen gaan roesten.

Suzuki roept Hayabusa terug: kan onderdruk in remleiding ontstaan

Suzuki heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de Hayabusa. Door een fout in de rempomp kan er onderdruk in de leiding van de voorrem ontstaan, waardoor de zuigers in de remklauw naar binnen worden getrokken en er een grote speling tussen de remzuiger en de remblok ontstaat.

BMW roept S 1000 R en S 1000 XR terug: anti-wheelie mogelijk uitgeschakeld na software update

BMW heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2022-2023 S 1000 R en de 2020-2023 S 1000 XR. Na een software update is de anti-wheelie functie mogelijk uitgeschakeld zonder vermelding in het display, wat in het ergste geval tot een ongeluk kan leiden.

Mega terugroepactie voor R 1250 GS, GS Adventure en RT: as versnellingsbak kan breken

BMW heeft een mega terugroepactie uitgerold voor de R 1250 GS, R 1250 GS Adventure en de R 1250 RT. De ingaande as van de versnellingsbak kan breken, wat mogelijk kan resulteren en een blokkerend achterwiel en een crash.