Zoeken

Kawasaki roept ZX-4RR terug: bougies mogelijk beschadigd

Kawasaki heeft een terugroepactie uitgerold voor de nieuwe ZX-4RR. Tijdens de montage van de bougies kunnen deze mogelijk zijn beschadigd, waardoor de motor stationair onregelmatig loopt en tijdens het rijden mogelijk zelfs kan afslaan.

Tweede terugroepactie LiveWire S2 Del Mar: bouten niet goed vastgezet

LiveWire heeft in korte tijd een tweede terugroepactie uit moeten rollen voor de nieuwe S2 Del Mar. Bij meerdere units blijken verschillende boutverbindingen niet op het correcte moment te zijn vastgeschroefd, waaronder de achteras en de achterschokbreker.

Triumph roept Speed Triple 1200 RR en RS terug: blok kan oververhit raken

Triumph heeft een terugroepactie uitgerold voor de laatste generatie Speed Triple 1200 RR en Speed Triple 1200 RS. De temperatuur van het blok kan teveel oplopen, waardoor de koelvin achter de radiateur uitvalt en er uiteindelijk vanwege overdruk koelvloeistof kan gaan lekken.

BMW roept R 1250 RT en K 1600 terug, cartridge vering kan losraken

BMW Motorrad heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2024 R 1250 RT en de K 1600 GT, GTL en B. De cartridge in de schokbreker van de ESA vering van zowel de voorwiel- als de achterwielophanging voldoet niet aan specificatie, waardoor deze na verloop van tijd los kan raken en de schokbreker geen dempende werking meer heeft.

Terugroepactie LiveWire S2 Del Mar: aandrijflijn kan stilvallen

LiveWire heeft een terugroepactie uitgerold voor de S2 Del Mar. Als gevolg van een fout in de VSC (Vehicle Supervisory Controller) software kan een uitschakeling van de aandrijflijn worden gestart, waardoor de motor stilvalt.