Zoeken

Ducati roept 2018-2020 XDiavel terug: veer zijstandaard kan losraken

Ducati heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2018-2020 XDiavel. De ophangkogel van de borgveer kan mogelijk afbreken, waardoor de zijstandaard tijdens het rijden kan openklappen. Een een worst-case scenario kan dat leiden tot een crash.

Harley roept meerdere Softail modellen terug, stelmechanisme achtershock kan tegen achterband schuren

Harley-Davidson heeft voor aantal Softail modellen die gebruik maken van een specifiek stelmechanisme bij de achtershock een terugroepactie uitgerold. Het boutje van het stelmechanisme van de achtershock kan mogelijk afbreken, waardoor deze adjuster contact met de achterband maken en deze lek kan raken. In een worst-case scenario kan dat leiden tot een crash.

Triumph roept Trident 660 en Tiger Sport 660 terug: motor kan afslaan

Triumph heeft een terugroepactie uitgerold voor de 2022-2024 Trident 660 en 2022-2024 Tiger Sport 660. De ECU kan mogelijk foutieve informatie van de MAP-sensor ontvangen, wat kan leiden tot een onregelmatige stationaire loop. Ook kan de motor soms afslaan, wat in een worst case scenario zou kunnen leiden tot een crash.

Moto Guzzi roept V100 Mandello terug: achtershock kan afbreken

Moto Guzzi heeft een terugroepactie voor de V100 Mandello Aviazione Navale uitgerold. Het onderste montagepunt van de achtershock is mogelijk niet goed gemonteerd, waardoor deze mogelijk kan breken.

Kawasaki rolt in de VS terugroepactie uit voor 2023 ZX-4RR, verkoop stilgelegd

Hij is nog maar koud op de markt, of Kawasaki heeft in de Verenigde Staten al een terugroepactie voor compleet nieuwe 2023 Ninja ZX-4RR KRT Edition uit moeten rollen en de verkoop stilgelegd, omdat de dynamo mogelijk niet goed werkt.