Zoeken

Sneak Preview: Husqvarna Norden 901

Officieel wordt 'ie pas eind dit jaar als 2022 model gelanceerd, maar in de omgeving van de fabriek in Mattighofen konden we al even snuffen aan de Husqvarna Norden 901, de Zweeds/Oostenrijkse interpretatie van een middenklasse Allroad. Helaas zonder fotograaf, dat wel...

Vergelijk: Harley-Davidson Breakout vs. BMW R 18

Met de lancering van de R 18 hoopt BMW eindelijk door te breken in de VS, waar het grootste en meest dominante markt het Cruiser segment is dat momenteel door Harley-Davidson wordt gedomineerd. Of ze daarin zijn geslaagd? Om antwoord te vinden op die vraag hebben we de R 18 tegenover de bruutste van de Softail familie gezet: de Breakout.

Test: Husqvarna SVARTPILEN 125

Exact acht jaar na de overname door Pierer Mobility AG, het moederconcern van KTM, hebben de Oostenrijkers de straatrange van Husqvarna aan de onderkant uitgebreid. Ruimschoots voor z'n globale publieke debuut konden we exclusief kennismaken met de SVARTPILEN 125, de allereerste generatie 125cc straatfiets van Husqvarna, die volledig in India bij Bajaj wordt geproduceerd.

Dubbeltest: BMW R 1250 GS "40 Years Edition" en R 1250 GS Adventure

Voor de 40e verjaardag van ’s werelds bestverkochte motorfiets, de BMW R 1250 GS, heeft het Beierse merk weer de nodige nieuwigheden uit de kast getrokken. Vooral op het gebied van de elektronica is de reis-allroad naar een hoger niveau getild. Motorfreaks ging met de GS-Adventure en de “40 years edition” op pad.

Test: Ducati Multistrada V4 S

Tien jaar na de lancering van Multistrada 1200 heeft Ducati de “Vier in een” formule naar het V4 platform doorgezet. Met de nieuwe Multistrada V4 is het volgens de Italianen gemakkelijker dan ooit om alle wegen te domineren, op zowel het sportieve als het toeristische vlak en al dan niet geasfalteerd. Dat moesten we maar eens proberen dan.