Zoeken

MotoGP Misano: Vinales snelst op droge baan

Maverick Vinales in de vrije training in Misano de snelste tijd gerealiseerd. Met nog tien minuten in FP1 te gaan voerde Top Gun de lijst aan, waarna het keihard ging regenen en met ook een compleet verregende FP2 konden de tijden niet meer worden aangescherpt.

Yoshimura SERT Suzuki op pole voor 84e Bol d'Or

Yoshimura SERT Motul Suzuki heeft zich voor de 84e editie van de Bol d'Or op de pole position gekwalificeerd. Het fabrieksteam van Suzuki domineerde de tweede kwalificatiesessie en vestigde een nieuw record op het circuit van Paul Ricard.

Yamaha viert 60-jarig jubileum dit weekend in WSBK en EWC met speciale kleuren

Ter viering van het 60-jarige jubileum treed Yamaha dit weekend in het WK Superbike én de Bol d'Or 24-uurs race aan in dezelfde Anniversary kleuren als vandaag aangekondigd voor de 60th Anniversary YZF-R series.

Yamaha tekent Andrea Dovizioso voor 2021-2022

Ze hadden het al aangekondigd, maar nu is het officieel: Andrea Dovizioso is terug in de MotoGP. De 3-voudig vice-wereldkampioen rijdt het resterende deel van 2021 en het gehele 2022 MotoGP seizoen voor het Yamaha satellietteam.

Franco Morbidelli tot eind 2023 bij Yamaha Factory MotoGP Team

Franco Morbidelli is bij Yamaha naar het fabrieksteam opgewaardeerd. De 26-jarige Italiaan heeft een contract met het Yamaha Factory Racing MotoGP Team getekend voor de resterende races van 2021 en voor het 2022 en 2023 seizoen. De vice-wereldkampioen maakt dit weekend in Misano zijn langverwachte rentree.