Zoeken

YART Yamaha wint bizar verlopen 8 uren van Sepang

YART Yamaha heeft de allereerste bizar verlopen 8 uren van Sepang, die vanwege extreme regen pas het zesde uur definitief van start kon gaan, op naam geschreven. Het Oostenrijkse Yamaha Endurance fabrieksteam finishte 1 minuut en 50 seconden voor het Honda Asia Dream Racing Team. Het BMW Motorrad World Endurance Team maakte op een ronde achterstand het podium compleet.

Yamaha Sepang Racing pakt pole in Top 10 Trial van 8 uren van Sepang

Yamaha Sepang Racing heeft zich op de pole position voor de eerste 8 uren van Sepang gekwalificeerd. Franco Morbidelli reed in de Top 10 Trial een 2'04.647 en dook daarmee achttiende seconde onder de tijd die Chantra Somkiat voor het Honda Asia-Dream Racing team had gezet.

Rossi en Hamilton wisselen zitje in Valencia

Afgelopen week was het aangekondigd en vandaag was het zover. Op het circuit van Valencia wisselden Lewis Hamilton en Valentino Rossi voor één dag van zitje. Rossi reed op de Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ waarmee Hamilton in 2017 het wereldkampioenschap won, terwijl de zesvoudig F1 wereldkampioen zijn rondjes op de 2019 Yamaha YZR-M1 mocht doen.

Yamaha Sepang Racing domineert 1e natte training 8 uren van Sepang

De eerste privé testdag had F.C.C. TSR Honda France nog de snelste tijd op de klokken gezet, maar tijdens de eerste officiële trainingsdag voor de allereerste 8 uren van Sepang heeft het Yamaha Sepang Racing gelegenheidsteam met Hafizh Syahrin, Franco Morbidelli en Michael van der Mark in de regen de snelste tijd op de klokken gezet.

Zarco rijdt in 2020 voor Reale Avintia Ducati.

Nadat Karel Abraham via een mailtje uit het team was gezet wist iedereen het eigenlijk al, maar nu is het dan officieel: Johann Zarco rijdt het volgend seizoen voor Reale Avintia Ducati. Het nieuws is vandaag zowel door Zarco als het team wereldkundig gemaakt.