Zoeken

WK Superbike Thailand: 6 uit 6 voor Bautista

De tweede race van het WK Superbike in Thailand was er opnieuw geen maat op Alvaro Bautista. De Aruba.it Ducati coureur domineerde de race van kop tot staart en finishte 10 seconden voor Jonathan Rea, die voor de zesde keer als best of the rest werd afgevlagd. Alex Lowes scoorde zijn derde derde plaats van het weekend.

WK Superbike Thailand: Bautista wint ook ingekorte Superpole race

Alvaro Bautista blijft ongeslagen in het WK Superbike. De 2006 125cc wereldkampioen finishte de sprintrace, die in de zevende ronde werd afgevlagd, twee seconden voor Jonathan Rea, die dankzij de rode vlag zijn vijfde tweede plaats op rij bijschreef. Alex Lowes maakte wederom het podium compleet.

WK Superbike Thailand: Bautista ongenaakbaar in race 1

Alvaro Bautista blijft ongenaakbaar in het WK Superbike. De 34-jarige coureur uit Talavera de la Reina finishte de eerste race in Thailand dik 8 seconden voor Jonathan Rea, die geen antwoord had op de duidelijk sterkere Panigale V4R. De derde en laatste podiumplaats ging naar Alex Lowes, die in de laatste ronde onze landgenoot Michael van der Mark nipt voor bleef.

WK Superbike Thailand: Bautista verplettert ronderecord in Superpole

Met een verplettering van het bestaande kwalificatierecord heeft Alvaro Bautista zijn eerste pole position in het WK Superbike gerealiseerd. De Aruba.it Ducati coureur reed met de kwalificatieband een tijd van 1'31.912 en was daarmee viertiende seconde sneller dan Jonathan Rea. Alex Lowes maakte de eerste startrij compleet.

Brand verwoest MotoE paddock, nieuwe wedstrijdkalender volgt

In de nacht van 14 maart is tijdens de driedaagse test op het circuit van Jerez de gloednieuwe paddock van de FIM Enel MotoE paddock in vlammen opgegaan. Een groot deel van het materieel is daarbij verwoest, maar Dorna heeft vandaag bekend gemaakt dat de raceserie voor elektrische motoren dit jaar wél door zal gaan, in een aangepaste kalender.