Zoeken

Geslaagde eerste bLU cRU Masterclass TT Junior circuit

Op 4 juli vond op de TT Junior Track in Assen de eerste officiële Yamaha bLU cRU Masterclass van 2020 plaats. De Masterclass werd georganiseerd door de Yamaha Racing organisatie en was exclusief voor coureurs van de R125 Cup, R3 Cup en R3 Challenge.

FIM onderzoekt mogelijke overtreding regels omtrent testen

In aanloop naar de start van het MotoGP seizoen hebben sommige rijders mogelijk de regels aangaande trainen en testen overschreden. Naar verluid is Fabio Quartararo een van de rijders waar door de MotoGP Stewards onderzoek naar is ingesteld.

Officieel: Michael van der Mark naar BMW

De inkt van Yamaha's persbericht is nog maar amper opgedroogd of de kogel is al door de kerk: Michael van der Mark maakt volgend jaar de overstap naar het BMW Motorrad WorldSBK Team.

2 juli 2000: inktzwarte dag voor motorsporliefhebbers

Het is vandaag, 2 juli 2020, exact 20 jaar geleden dat roadrace legende Joey Dunlop om het leven kwam tijdens een stratenrace op het Pirita-Kose-Kloostrimetsa circuit in Estlandse hoofdstad Tallinn. Zijn dood zette een hele natie in rouw, meer dan 50.000 mensen woonden zijn begrafenis bij.

Michael van der Mark breekt met Yamaha

We hadden eerlijk gezegd wel verwacht dat 'ie er zijn carrière uit zou zitten, maar Michael van der Mark en Yamaha gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Volgens geruchten maakt de 27-jarige Rotterdammer het volgend seizoen de overstap naar BMW.