Zoeken

Pedercini Racing tekent Isaac Vinales voor 2023 WorldSBK

Na eind vorig jaar een samenwerking met het Vinales Racing Team van Angel Vinales te hebben aangekondigd heeft Pedercini Racing nu de rijder voor 2023 bekend gemaakt. Isaac Vinales wordt de enige rijder in het team, te beginnen bij de eerste Europese race van het jaar op het TT circuit van Assen.

Matthieu Lagrive debuteert op 43-jarige leeftijd in 2023 Isle of Man TT

Viervoudig FIM Endurance World Championship kampioen Matthieu Lagrive heeft bevestigd dit jaar zijn debuut te zullen gaan maken in de Isle of Man TT. De 43-jarige ervaren Fransman gaat rijden voor het Franse Optimark Road Racing Team.

Groen licht voor Team Kawasaki Webike Trickstar in EWC

Het onofficiële Kawasaki fabrieksteam in het EWC rijdt ook het komende seizoen met het startnummer #11. Met een nieuwe teamstructuur en bandenfabrikant hoopt Team Kawasaki Webike Trickstar, zoals het team dit seizoen officieel heet, dit seizoen weer voor de wereldtitel te kunnen gaan.

Dorna maakt kalender MotoE bekend

Na eerder al het nieuwe tijdschema van de MotoGP bekend te hebben gemaakt heeft Dorna nu ook de voorlopige kalender van de MotoE onthuld. Met een nieuwe fabrikant, een kalender die naar acht ronden met elk twee races is uitgebreid en een opwaardering van Cup naar officieel WK laat Dorna zien dat het menens is met de MotoE.

Dorna maakt nieuwe MotoGP tijdschema bekend

Voor het eerst in de geschiedenis is het wedstrijdschema van de MotoGP volledig op de schop gegaan, met de toevoeging van een extra sprintrace op zaterdag, die over de halve afstand zal worden verreden. Dorna heeft nu het exacte tijdschema bekend gemaakt.