Zoeken

Succesvolle test Dovizioso Aprilia RS-GP, tweede test in Mugello

De 3-daagse test die Andrea Dovizioso vandaag in Jerez heeft afgerond op de Aprilia RS-GP heeft naar meer gesmaakt. Over een kleine maand volgt een tweede (2-daagse) dichter bij huis, op het circuit van Mugello.

Inschrijving open voor 2021 6 Heures Moto Spa-Francorchamps

De derde (en hopelijk laatste) golf is nog niet voorbij, maar bij onze Zuiderburen is DG Sport ervan overtuigd dat het niet lang meer zal duren en heeft alvast een datum voor de 2021 6 Heures Moto van Spa Francorchamps geprikt. En de inschrijving geopend.

Andrea Dovizioso maakt debuut op Aprilia RS-GP

Andrea Dovizioso heeft op maandag zijn debuut gemaakt op de Aprilia RS-GP, volgens insiders de opmaat naar een fabriekscontract voor de 3-voudig vicewereldkampioen.

2021 Dakar winnaar Kevin Benavides tekent voor KTM

KTM heeft regerend Dakar kampioen Kevin Benavides bij Honda weggekaapt. De 32-jarige Argentijn heeft een meerjarig contract getekend met het Red Bull KTM Factory Racing Team, dat 18 jaar op rij de ongeslagen koning van de Dakar rally is geweest.

Marc Marquez krijgt groen licht van artsen

Ruim negen maanden na zijn crash keert Marc Marquez terug naar de MotoGP. De 8-voudig wereldkampioen heeft op zaterdag in Madrid groen licht gekregen van zijn doctoren, waardoor niets nog een comeback in Portimao in de weg staat.