Zoeken

VR46 tekent 3-jarig contract met Ducati MotoGP

Het afgelopen weekend op de Sachsenring werd al gezegd dat de deal aanstaande zou zijn, maar nu is het officieel: VR46 heeft een 3-jarig contract getekend met Ducati en een 5-jarig contract met Dorna voor deelname in de MotoGP.

Dovizioso Aprilia RS-GP test Misano: beslissend moment?

Na twee eerdere testen die letterlijk in het water waren gevallen heeft Andrea Dovizioso op woensdag zijn eerste échte testdag met de Aprilia RS-GP gehad, de eerste van een 2-daagse test op het circuit van Misano. Een test die wel eens beslissend zou kunnen zijn voor de comeback van de 3-voudig MotoGP vicewereldkampioen.

Garrett Gerloff vervangt Morbidelli tijdens Dutch TT

Na afgelopen seizoen al Valentino Rossi in de vrije training te hebben vervangen zal Garrett Gerloff het komend weekend in Assen zijn racedebuut gaan maken in de MotoGP. De Amerikaan vervangt de geblesseerde Franco Morbidelli bij PETRONAS Yamaha SRT.

Update 2021 MotoGP kalender: Japan out, Texas in

Dorna Sports heeft in samenspraak met de IRTA en de FIM de 2021 MotoGP kalender aangepast. De race in Japan is vanwege de aanhoudende COVID-19 restricties gecanceld, de uitgestelde race in Texas kon daarentegen wel aan de kalender worden toegevoegd.

Morbidelli moet Dutch TT missen vanwege knieblessure

Franco Morbidelli moet de 90e editie van de Dutch TT het komend weekend missen. De PETRONAS Yamaha SRT coureur heeft tijdens een training zijn knie geblesseerd, zo heeft het team in een persbericht laten weten.