Zoeken

Kawasaki breekt test Portimao vroegtijdig af vanwege regen

Nadat andere teams vanwege van de corona-ontwikkelingen in Portugal hadden afgezegd, heeft ook Kawasaki na slechts een halve dag testen op Portimao z'n spullen weer gepakt omdat het was gaan regenen en het aantal testdagen dit jaar zeer is beperkt. Desondanks had Jonathan Rea in een halve dag tijd bijna 50 ronden op de klok gezet.

Aprilia onthult 2021 RS-GP en rijders Aleix Espargaro en Lorenzo Savadori

Op de vooravond van de officiële test in Qatar heeft Aprilia de nieuwe RS-GP en de rijders voor 2021 gepresenteerd. Wat in de wandelgangen al werd vermoed werd door Aprilia bevestigd, niet Bradley Smith maar Lorenzo Savadori wordt dit jaar de teamgenoot van Aleix Espargaro.

Rea test alleen op Portimao

De start van het seizoen is vooralsnog pas in mei, maar dat heeft Kawasaki er niet van weerhouden om ondanks de actuele COVID-19 situatie naar Portimao af te reizen voor een tweedaagse test. Druk zal het niet zijn op de baan, de meeste teams hebben afgezegd.

Petronas Yamaha online gepresenteerd

Het Petronas Yamaha Sepang Racing Team heeft vandaag het 2021 MotoGP team met Franco Morbidelli en Valentino Rossi via een virtuele launch gepresenteerd.

Pirelli in 2021-2023 hofleverancier WK Superbike, 20-jarig jubileum

Pirelli blijft de officiële bandenleverancier van alle raceklassen van het WK Superbike voor de seizoenen 2021, 2022 en 2023, het jaar dat het 20-jarig lustrum van de formule van enkele bandenleverancier zal worden gevierd.