Zoeken

Tech3 KTM volgend jaar zonder Red Bull?

Sinds de lancering van het tweede team onder de vlag van Tech3 afgelopen jaar waren de 4 KTM's in de MotoGP van Red Bull sponsoring voorzien - waarmee de gelijkwaardigheid van alle 4 de machines moest worden onderstreept. Dat zou volgend jaar wel eens kunnen veranderen, nu Red Bull heeft aangegeven het Tech3 team niet meer te willen sponsoren.

Cal Crutchlow scheurt enkelbanden met uitstappen PCR testcabine Catalunya

Het zit Cal Crutchlow in z'n laatste seizoen bij Honda niet bepaald mee. Eerst het gebroken schippersbotje, daarna de arm-pump operatie waarvan het herstel niet goed verliep en vandaag heeft de ongelukkige Brit zijn enkelbanden gescheurd bij de COVID-19 test voor de Grand Prix van Catalunya.

WK Superbike Catalunya: eerste 2020 zege voor Davies

Voor het eerst sinds Laguna Seca 2019 heeft Chaz Davies een race gewonnen in het WK Superbike. De Aruba.it coureur finishte ruim twee seconden voor Michael van der Mark, die in de laatste ronde de tweede plaats terugpakte van Garret Gerloff, die op eentiende seconde van de Rotterdammer zijn allereerste podium in het WK Superbike bijschreef.

MotoGP Emilia Romagna: Vinales eindelijk weer TopGun

Maverick Vinales heeft eindelijk het juk van zich af weten te werpen, dat hij wél snel is op zaterdag, maar niet op zondag. De Yamaha fabriekscoureur finishte twee seconden voor Joan Mir, Pol Espargaro finishte op de derde plaats doordat Fabio Quartararo 3 seconden was teruggezet voor 'Exceeding Track Limits'.

WK Superbike Catalunya: Michael van der Mark domineert Tissot Superpole sprintrace

Na in warm-up training al de snelste tijd op de klokken te hebben gezet heeft Michael van der Mark in de Tissot Superpole sprintrace zijn eerste overwinning van het seizoen gerealiseerd. De Pata Yamaha WorldSBK Team coureur finishte de 10-ronden race twee seconden voor Jonathan Rea, die als gevolg van een crash van Bautista de aansluiting met de Rotterdammer verloor. Loris Baz maakte het podium compleet.