Zoeken

Zaterdag 17 juni Gramsberger TT 2022

De afgelopen twee jaar gooide COVID-19 roet in het eten en moest het evenement worden geannuleerd, maar op zaterdag 18 juni organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen weer de “Gramsberger Classic TT”.

Goed gevuld startveld voor 4H Spa Classic

Het aftellen tot de 24 uur van Spa-Francorchamps is begonnen, en daarmee ook het aftellen tot de 4 Hours of Spa Classic, het voorprogramma van de 24 uurs race met machines gebouwd tussen 1980 en 2001. Volgens organisator DG Sport zal het een kwaliteitsvolle race gaan worden met die youngtimers.

WSBK Estoril: Sensationele back-to-back zege voor Jonathan Rea

Na in de ochtend in de laatste ronde in de chicane de sprintrace te hebben beslist heeft Jonathan Rea op indrukwekkende wijze in dezelfde chicane race 2 in zijn voordeel beslist. De 6-voudig wereldkampioen nam in de chicane brutaal de leiding in de race voor Alvaro Bautista, die op 2 tiende seconde als tweede werd afgevlagd. Toprak Razgatlioglu maakte op ruim 4 seconden het podium compleet.

WSBK Estoril: Rea kaapt overwinning voor neus Razgatlioglu weg in sprintrace

Voor de tweede keer dit weekend heeft Toprak Razgatlioglu de overwinning aan z'n neus voorbij zien gaan. De regerend wereldkampioen leek de overwinning niet te kunnen ontgaan, maar schoof in de laatste ronde in de chicane bijna onderuit en gaf daarmee de leiding aan Jonathan Rea, die met een miniem verschil van 0.174 seconde als winnaar werd afgevlagd. Alvaro Bautista maakte op 5 seconden het podium compleet.

WSBK Estoril: Bautista wint close-finish gevecht voor Razgatlioglu

Alvaro Bautista heeft de eerste race van het WK Superbike in Estoril op naam geschreven. De leider in het WK leek genoegen te moeten nemen met de tweede plaats, maar had bij het uitkomen van de laatste bocht de betere drive en bleef Toprak op de streep eentiende seconde voor. Jonathan Rea maakte op 5 seconden het podium compleet.