Zoeken

John McGuinness terug naar Honda

Na twee jaar geleden verrassend de switch naar Kawasaki te hebben gemaakt keert John McGuinness het volgend jaar terug naar Honda in het Road Racing kampioenschap, als teamgenoot van Glenn Irwin.

Dorna maakt voorlopige 2022 WSBK kalender bekend

Dorna heeft de voorlopige 2022 kalender van het WK Superbike bekend gemaakt. Dorna hoopt het volgend jaar Phillip Island weer aan te kunnen doen, hoewel een exacte datum nog niet is vastgelegd. Ook de 13e en laatste ronde is nog niet bekend.

MotoGP doet fossiele brandstof in de ban

De MotoGP gaat overstappen op duurzame brandstof. Vanaf 2027 zijn fossiele brandstoffen verbannen in alle drie de raceklassen MotoGP, Moto2 en Moto3, zo heeft Dorna aangekondigd.

KTM bevestigt exit Mike Leitner als KTM MotoGP Manager

Mike Leitner vertrekt als MotoGP Team Manager bij KTM, zo heeft KTM vandaag bekend gemaakt. Volgens de laatste geruchten zal Francesco Guidotti van Pramac Ducati de plek van Leitner bij KTM innemen.

WSBK Lombok: Rea wint ook ingekorte regenrace, podium voor vd Mark

Jonathan Rea heeft op het Mandalika circuit in Lombok de dubbel gerealiseerd. De onttroonde wereldkampioen finishte de vanwege hevige regen anderhalf uur uitgestelde en tot 12 ronden ingekorte race 2 drietiende seconde voor Scott Redding, Michael van der Mark maakte op zeven seconden het podium compleet.