Zoeken

Jorge Lorenzo, Max Biaggi en Hugh Anderson worden MotoGP Legends

De lijst met MotoGP Legends wordt uitgebreid. Gedurende het 2020 seizoen zullen Jorge Lorenzo, Max Biaggi en Hugh Anderson officieel als MotoGP Legends worden ingewijd.

Ricky Brabec en Honda winnen 2020 Dakar

Het heeft een aantal jaren geduurd, maar Honda heeft eindelijk de hegemonie van KTM in de Dakar rally doorbroken. Na de laatste etappe als tweede te zijn gefinisht achter teamgenoot Jose Ignacio Cornejo Florimo werd Ricky Brabec in Qiddiya tot winnaar van de 2020 Dakar gekroond.

Dakar 2020: Quintanilla halveert achterstand op Brabec

Pablo Quintanilla heeft zijn tweede etappe gewonnen in de 2020 Dakar rally. De Husqvarna fabrieksrijder finishte de elfde etappe 9 seconden voor Matthias Walkner en maakte maar liefst 12 minuten goed op Ricky Brabec, die slechts de tiende tijd neerzette. In het algemeen klassement heeft Brabec echter nog altijd een voorsprong van bijna 14 minuten, wat genoeg zou moeten zijn om morgen tot winnaar te worden gekroond.

Dakar 2020: nu echt eerste etappezege voor Joan Barreda

Na een voorzichtige eerste week begint Joan Barreda steeds meer in z'n element te komen in de 2020 Dakar rally. De Honda fabrieksrijder schreef de vanwege sterke winden deels geneutraliseerde 10e etappe op naam, hij finishte 1 minuut voor Ricky Brabec die z'n voorsprong in het algemeen klassement weer heeft vergroot. Kevin Benavides maakte het een 1-2-3 voor Honda.

Dakar 2020: eerste dagzege voor Quintanilla en Husqvarna

Pablo Quintanilla heeft z'n eerste etappeoverwinning van de 2020 Dakar rally gerealiseerd. De Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing rijder finishte de 9e etappe twee minuten voor Toby Price en is in het algemeen klassement vier minuten ingelopen op Ricky Brabec, die de vierde tijd heeft gezet.