Zoeken

MotoGP Mugello en Catalunya uitgesteld

De FIM, IRTA en Dorna Sports hebben met spijt aangekondigd dat ook de Gran Premio d’Italia Oakley en Gran Premi Monster Energy de Catalunya zijn uitgesteld, als gevolg van de aanhoudende COVID-19 pandemie.

6 uren Spa-Francorchamps geannuleerd

Na met het circuit van Spa-Francorchamps te hebben overlegd heeft DG Sport besloten dat de 2020 editie van de '6 Heures Moto' niet op zondag 16 augustus, de datum die oorspronkelijk was gepland, zal worden verreden.

8 uren Oschersleben gecancelled

Als gevolg van de ongekende globale gezondheidscrisis heeft Eurosport Events de kalender van het FIM Endurance World Championship opnieuw aangepast en stappen ondernomen om teams te beschermen.

MotoGP Le Mans uitgesteld

Na begin vorige week de wedstrijd in Jerez al te hebben moeten uitstellen heeft Dorna vandaag aangekondigd dat ook met de tweede race van het seizoen op het Europese vasteland in Le Mans te hebben gedaan, als gevolg van de aanhoudende COVID-19 pandemie.

Andrea Iannone 18 maanden geschorst

Nee, dit is geen 1 april grap, maar Andrea Iannone is door de International Disciplinary Court van de FIM voor 18 maanden geschorst. De Aprilia fabrieksrijder werd op 17 december 2019 voorlopig geschorst na op doping te zijn betrapt en mag dus tot 16 juni 2021 niet meer racen.