Zoeken

Officieel: Michael van der Mark naar BMW

De inkt van Yamaha's persbericht is nog maar amper opgedroogd of de kogel is al door de kerk: Michael van der Mark maakt volgend jaar de overstap naar het BMW Motorrad WorldSBK Team.

Michael van der Mark breekt met Yamaha

We hadden eerlijk gezegd wel verwacht dat 'ie er zijn carrière uit zou zitten, maar Michael van der Mark en Yamaha gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Volgens geruchten maakt de 27-jarige Rotterdammer het volgend seizoen de overstap naar BMW.

Rea tekent nieuw meerjaren contract met Kawasaki

Na eerder dit jaar al het contract met Alex Lowes te hebben verlengd is Kawasaki nu ook met Jonathan Rea tot overeenstemming gekomen. De vijfvoudig wereldkampioen blijft daarmee ook de komende jaren bij Team Green.

Kawasaki verlengt contract Alex Lowes

Het seizoen ligt vanwege de coronacrisis behoorlijk op z'n gat, maar dat heeft Kawasaki er niet van weerhouden om nu al het contract met Alex Lowes te verlengen. De voormalig BSB kampioen zal voor het seizoen 2021 bij het officiële KRT FIM Superbike World Championship-team blijven.

Verlenging verbod evenementen: geen WK Superbike Assen in augustus

Nadat de oorspronkelijke datum in april vanwege de coronacrisis moest worden verzet is vanavond opnieuw een streep onder de Nederlandse ronde van het WK Superbike in Assen gezet. Tijdens de wekelijkse persconferentie zei Rutte dat het verbod op evenementen tot 1 september wordt verlengd en dat is ontzettend zuur voor het WK Superbike dat naar het weekend van 23 augustus was verplaatst.