Zoeken

WorldSBK test Jerez valt in het water

De eerste testdag van de tweedaagse WorldSBK privé test op het circuit van Jerez is letterlijk in het water gevallen. Een aanpassing van het reglement omtrent het aantal testdagen heeft ertoe geleid dat geen enkele coureur woensdag de baan op ging.

Leon Camier Team Manager Honda WK Superbike

Leon Camier is weer terug bij Honda. Echter niet als coureur, maar als de nieuwe teammanager van HRC Honda in het WK Superbike. Camier volgt daarmee Jaume Colomb op, die de Honda Racing Corporation heeft verlaten.

Tito Rabat naar WorldSBK met Barni Ducati

Tito Rabat maakt het volgend jaar de overstap naar het WorldSBK. De 2014 Moto2 wereldkampioen, die in het Esponsorama Team het veld heeft moeten ruimen voor Luca Marini, heeft een eenjarig contract getekend met Barni Racing.

Pedercini tekent Cresson, plant 2-rijder team in 2021 WorldSBK

Pedercini Racing hoopt het komende seizoen weer met twee coureurs te kunnen deelnemen aan het WorldSBK. Het Italiaanse team van Lucio Pedercini heeft bekend gemaakt een tweejarig contract te hebben getekend met Loris Cresson, en hoopt in de komende twee weken een tweede rijder aan te kunnen kondigen.

Shakedown test Michael van der Mark op de BMW M 1000 RR

Als voorbereiding op het 2021 seizoen dat hopelijk in april op het TT circuit van start zal gaan heeft Michael van der Mark op het Franse Miramas aan de Middellandse zee een eerste test met zijn nieuw gereedschap voor volgend jaar, de BMW M 1000 RR, succesvol afgerond.