Zoeken

Rabat neemt plaats in van Sykes bij Puccetti Kawasaki

Tito Rabat maakt over ruim een week zijn comeback in het WK Superbike. De 34-jarige coureur uit Barcelona neemt bij Puccetti Racing de vakante plek ingenomen die vrij was gekomen nadat Tom Sykes er de brui aan had gegeven. Rabat rijdt de ZX-10RR voor de rest van het seizoen.

Yamaha verlengt contract met Locatelli

Yamaha Motor Europe heeft het contract met Andrea Locatelli verlengd. De voormalig WK Supersport wereldkampioen heeft getekend tot eind 2025. Wie zijn nieuwe teamgenoot wordt is nog niet bekend.

Toprak Razgatlioglu tekent voor BMW Motorsport

Het bericht van de exit met Yamaha was nog maar net naar buiten gebracht of BMW Motorsport kondigt de komst van Toprak Razgatlioglu aan. De 2021 wereldkampioen rijdt het volgend seizoen voor het ROKit BMW Motorrad WorldSBK Team, maar wiens plaats hij inneemt is niet bekend gemaakt.

Toprak Razgatlioglu verlaat Yamaha WorldSBK eind 2023

Hij heeft nog geen gespreid bedje voor volgend jaar, maar Toprak Razgatlıoğlu verlaat het Pata Yamaha Prometeon WorldSBK Team aan het einde van het seizoen. De 2021 wereldkampioen zegt op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging voor 2024, waarbij hij een overstap naar de MotoGP uitsluit.

Ducati domineert dag 2 WorldSBK test Misano, Bautista snelste tijd

Alvaro Bautista heeft ook de tweede, grotendeels verregende dag van de onofficiële 2-daagse WorldSBK test op het circuit van Misano de snelste tijd gezet. De 38-jarige Spanjaard reed in de ochtend een 1'33.627, een tiende sneller dan zijn teamgenoot, en zette daarmee de rest van het veld op bijna een volle seconde.