Garrett Gerloff in 2025 naar Puccetti Kawasaki

Er is nog niet in detail besloten in welke hoedanigheid Kawasaki het volgend jaar zal aantreden in het WorldSBK. Zeker is dat de Texaan Garrett Gerloff na drie jaar bij Yamaha en twee jaar bij BMW deel gaat uitmaken van het team van Manuel Puccetti, dat al sinds jaar en dag met Kawasaki rijdt.

WorldSBK Most: 10 uit 10 voor Razgatlioglu

Voor het derde raceweekend op rij heeft er geen maat op Toprak Razgatlioglu gestaan. De 27-jarige Turk was ook in Race 2 duidelijk een maat te groot, noteerde zijn 10e zege op rij en finishte 3 seconden voor NIcolo Bulega, die inmiddels tegen een achterstand van 64 punten aankijkt. Andrea Locatelli maakte het podium compleet.

WorldSBK Most: derde Sprintzege op rij voor Razgatlioglu

Op overtuigende wijze heeft Toprak Razgatlioglu voor de derde keer op rij de Tissot Superpole sprintrace op naam geschreven. De leider in het WK nam in de vierde ronde de leiding van Nicolo Bulega, en reed daarna onbedreigd naar zijn negende overwinning op rij. Op vier seconden van de BMW fabriekscoureur maakten Nicolo Bulega en Alex Lowes het podium compleet.

WorldSBK Most: Razgatlioglu domineert Race 1

Toprak Razgatlioglu heeft Race 1 van het WorldSBK in Most gedomineerd. De BMW fabriekscoureur leidde de race van kop tot staart en finishte bijna 6 seconden voor Danilo Petrucci, het tweede podium van het seizoen voor de voormalig MotoGP coureur. Op eentiende seconde van Petrux maakte Andrea Iannone het podium compleet.

WorldSBK Most: 3e pole op rij voor Razgatlioglu

Met een verplettering van zijn eigen all-time ronderecord van FP3 heeft Toprak Razgatlioglu in Most zijn derde pole op rij gerealiseerd - zijn 4e dit seizoen en zijn 16e in totaal. De 27-jarige Turk reed in zijn tweede run een 1'30.064 en was daarmee bijna 7 tiende seconde sneller dan de rest van het veld. Andrea Iannone en Alex Lowes maakten de eerste startrij compleet.