Zoeken

WSBK Catalunya: Toprak troeft Rea af in vrije training

In de eerste vrije training moest hij Rea nog voor laten gaan, maar in de warmere FP2 heeft Toprak Razgatlioglu in Catalunya de snelste tijd van de dag gerealiseerd. De leider in het WK postte een 1'42.369 en dook daarmee 5 honderdste onder de tijd die Rea in FP1 had gezet. Michael van der Mark reed een achtste tijd, op een halve seconde van Toprak.

Yamaha viert 60-jarig jubileum dit weekend in WSBK en EWC met speciale kleuren

Ter viering van het 60-jarige jubileum treed Yamaha dit weekend in het WK Superbike én de Bol d'Or 24-uurs race aan in dezelfde Anniversary kleuren als vandaag aangekondigd voor de 60th Anniversary YZF-R series.

Tito Rabat en Barni Ducati uit elkaar

Tito Rabat en het Barni Ducati World Superbike team zijn uit elkaar. Teleurstellende resultaten zijn de reden van de split, in het kampioenschap is de voormalig Moto2 wereldkampioen veruit de allerslechtste Ducati coureur.

WSBK Magny Cours: Rea winst Superpole sprintrace toegekend

Ruim een uur nadat hij voor de derde keer dit weekend tot winnaar was gekroond heeft Toprak Razgatlioglu zijn bokaal van de Tissot Superpole sprintrace moeten inleveren. De wedstrijdleiding heeft de uitslag gecorrigeerd omdat Toprak in de laatste ronde buiten de limieten van het circuit heeft gereden.

WSBK Magny Cours: 3 uit 3 voor Toprak Razgatlioglu

Op het circuit waar hij twee jaar geleden zijn eerste overwinning in het WK Superbike realiseerde heeft Toprak Razgatlioglu zijn eerste triple gerealiseerd. De 24-jarige Yamaha coureur finishte drie seconden voor Jonathan Rea, die pas in de laatste ronden had moeten lossen. Scott Redding maakte het podium compleet.