Zoeken

WK Superbike Argentinië: Rea domineert ook race 2

Er was vandaag geen maat op Jonathan Rea. Na enkele uren eerder de Tissot Superpole sprintrace te hebben gedomineerd schreef Rea ook race 2 op naam. De vijfvoudig wereldkampioen finishte 5 seconden voor Chaz Davies, die een ijzersterke inhaalrace reed en meer dan negen seconden voor Toprak Razgatlioglu werd afgevlagd.

WK Superbike Argentinië: Revanche voor Rea in Sprintrace

Jonathan Rea heeft zich in de Tissot Superpole sprintrace gerevancheerd. De vijfvoudig wereldkampioen nam in de eerste ronde de leiding in de race en nam direct afstand van Alvaro Bautista, die dankzij de betere condities van het circuit niet meer genoeg had aan de Ducati power op het rechte stuk. Toprak Razgatlioglu maakte opnieuw het podium compleet.

WK Superbike Argentinië: Bautista wint controversiële race 1

De eerste race van het WK Superbike in San Juan, die door 6 coureurs was geboycot, was er geen kruid opgewassen tegen Alvaro Bautista. De Aruba.it Ducati coureur weerstond in de openingsfase de druk van Jonathan Rea en reed daarna onbedreigd naar zijn 16e overwinning van het seizoen. Toprak Razgatlioglu maakte het podium compleet.

WK Superbike Argentinië: eerste pole Bautista sinds Assen

Alvaro Bautista heeft in Argentinië zijn eerste pole position sinds Assen begin dit jaar gerealiseerd. De Aruba.it Ducati coureur reed in Superpole een 1'40.771 en was daarmee eentiende seconde sneller dan Michael van der Mark. Vijfvoudig wereldkampioen Jonathan Rea maakte de eerste startrij compleet.

WK Superbike Argentinië: Bautista snelst op stoffige baan

De wereldtitel ging in twee weken definitief aan z'n neus voorbij, maar in Argentinië heeft Alvaro Bautista de eerste dag de snelste tijd op de klokken gezet. De Aruba.it Ducati coureur reed in de slotfase van FP2 een tijd van 1'43.614 en was daarmee eentiende seconde sneller dan kersverse 5Star wereldkampioen Jonathan Rea.