Zoeken

Jonathan Rea: racen nu even niet belangrijk

Jonathan Rea heeft geen zin om voor een zesde wereldtitel te vechten zolang we in de greep worden gehouden door het coronavirus, zo heeft de vijfvoudig wereldkampioen tegenover de BBC verklaard.

WK Superbike Assen verplaatst naar augustus

Als gevolg van het verbod op evenementen tot 1 juni heeft Dorna de Nederlandse ronde van het WK Superbike, dat voor het derde weekende van april stond gepland, naar het vierde weekend van augustus verplaatst. De eerste race op de kalender is Imola, maar gezien de situatie in Italië is dat zeer onzeker.

WK Superbike Jerez en Magny Cours verplaatst

Niet alleen in de MotoGP, maar ook in het WK Superbike is Dorna nu als gevolg van het coronavirus de racekalender van 2020 aan het aanpassen. Na de race in Qatar is nu ook de race in Jerez uitgesteld, hoewel voor de laatste wel al een nieuwe datum is geprikt.

WK Superbike Qatar uitgesteld vanwege coronavirus

Het zat er natuurlijk aan te komen. Als gevolg van de verplichte quarantaine voor iedereen die de afgelopen twee weken in Italië is geweest is de tweede race van het WK Superbike in Qatar uitgesteld.

Michael Dunlop rijdt TT op PBM Visiontrack Ducati Panigale V4 R

Michael Dunlop heeft voor de komende Isle of Man TT een opmerkelijke move gemaakt. De 19-voudig TT winnaar is voor de Senior en Superbike TT in zee gegaan met Paul Bird Motorsport en zal uitkomen op de Visiontrack Ducati Panigale V4 R.