Zoeken

Uit de praktijk: Sena 10C headset camera

Action camera’s hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, en dus richten steeds meer fabrikanten hun pijlen op deze markt. Zo ook Sena, de Koreaanse fabrikant van motor headset systemen, dat met de 10C een systeem op de markt heeft gezet dat de functionaliteit van een headset en een action camera heeft gecombineerd.

Uit de praktijk: test TomTom Rider 400

Voor velen zal het geen nieuws zijn dat het Nederlandse TomTom een nieuw navigatiesysteem voor de motorrijder heeft uitgebracht. De TomTom Rider 400 is volgens TomTom de standaardkeuze binnen een aanbod van drie nieuwe modellen: de TomTom Rider 40, de Rider 400 en de Rider 400 premium pack. Alle drie de modellen zijn gebaseerd op hetzelfde platform waarbij de 40 het meest uitgeklede en goedkoopste model is. Aan de andere kant van het spectrum is de 400 Premiumpack het meest aangeklede en duurste model. Wij testten het middle of the road model, de TomTom Rider 400.

Uit de praktijk: Sena 20S headset

In slechts enkele jaren tijd is Sena uitgegroeid tot een serieuze partij voor wat motorcommunicatie betreft. Na eerder al met de SMH10 en compacte SMH10R kennis te hebben gemaakt kregen we vorig jaar de nieuwe 20S in de helm geschroefd. Om communicatie optimaal te testen viel daarbij de keuze op een jet helm.

Review Garmin Virb Elite

We hebben ‘m al een poos in huis en er bij vlagen veelvuldig gebruik van gemaakt en nog hebben we niet alle functies van het apparaat gebruikt. Hoe veelzijdig moet een actiecamera zijn?

Uit de praktijk: Twiins communicatie

Er zijn tegenwoordig knappe communicatiesets, waarmee je nog meer kunt dan met een iPhone. Als je nog kunt uitvissen hoe je ze moet bedienen. Er zijn ook setjes die het hoognodige kunnen. Zoals de headsets van Twiins communicatie. No nonsens voor een no-nonsense prijs.