Zoeken

Nieuwe opzet Manx Grand Prix gepresenteerd, Classic TT vervallen

Slecht nieuws voor de fans van de Classic TT. De Max Motor Cycle Club en het Department for Enterprise van het eiland Man hebben vandaag plannen voor een nieuwe opzet voor de 2022 Manx Grand Prix 2022, waarbij de Classic TT is gecanceld en in plaats daarvan twee classic raceklassen bij de Manx Grand Prix zijn ondergebracht.

John McGuinness terug naar Honda

Na twee jaar geleden verrassend de switch naar Kawasaki te hebben gemaakt keert John McGuinness het volgend jaar terug naar Honda in het Road Racing kampioenschap, als teamgenoot van Glenn Irwin.

Onderzoek naar toekomst Manx Grand Prix en Classic TT gestart

De Manx Motor Cycle Club en het Isle of Man Government Department for Enterprise zijn momenteel een gezamenlijk onderzoek gestart naar de toekomst van de Manx Grand Prix en Classic TT, zo hebben beide partijen vandaag bevestigd.

Motoren definitief geschrapt bij Pikes Peak International Hill Climb

Het is niet voor het eerst, maar ditmaal zou het wel eens definitief kunnen zijn. Na twee jaar onderzoek, wikken en wegen heeft de Pikes Peak International Hill Climb de categorie motoren definitief geschrapt.

2021 Isle of Man Classic TT geannuleerd vanwege COVID-19

Het eiland op zich mag dan COVID-19-vrij zijn, maar desondanks heeft de organisatie van de Isle of Man Classic TT moeten besluiten de 2021 editie te cancellen.