Zoeken

Michael Dunlop: Missie volbracht!

Missie volbracht! Tijdens de 2024 Isle of Man TT, die net is afgelopen, heeft de Noord-Ier Michael Dunlop, 35 jaar, eindelijk het all-time record van 26 TT-raceoverwinningen van zijn overleden oom Joey in het 117 jaar oude evenement ingehaald. Sterker nog, hij boekte vier overwinningen in één week en bracht zijn overwinningen op 29... maar er is nog meer.

2024 IOMTT: Todd wint Senior TT vol drama

Davey Todd heeft zijn tweede zege in de Isle of Man TT gerealiseerd. De Milwaukee BMW-coureur pakte de overwinning in een dramatische Milwaukee Senior TT met 39,084 seconden voorsprong op Josh Brookes (Monster Energy BMW by FHO Racing) met Dean Harrison (Honda Racing UK) op de derde plaats.

2024 IOMTT: Dunlop wint stilgelegde Supertwin TT Race 2

Michael Dunlop is nog maar één zege verwijderd van een zeer indrukwekkende 3-0 mijlpaal. De MD Racing coureur domineerde de tweede race van de dag, de Superstock TT Race 2, en was op jacht naar een verplettering van zijn eigen ronderecord uit 2018 toen de race werd stilgelegd en Dunlop tot winnaar werd verklaard. Peter Hickman (Swan Racing Yamaha) en Mike Browne (Scott Racing Aprilia) maakten het podium compleet.

2024 IOMTT: 13e Supersport TT-zege voor Michael Dunlop, 6e op rij

Michael Dunlop heeft zijn totaalaantal TT-zeges op 28 gezet. De 35-jarige Noord-Ier domineerde de vanwege het aangepaste raceschema tot 2 ronden ingekorte Supersport Race 2 en noteerde daarmee tevens zijn derde Supersport TT-dubbel op rij. Dean Harrison en Davey Todd maakten het podium compleet.

2024 IOMTT: back-to-back zege gebroeders Crowe in Sidecar TT Race 2

Ryan en Callum Crowe behaalden donderdagmiddag een tweede overwinning op de Isle of Man TT Races in de 3wheeling.Media Sidecar TT Race 2, met meer dan twintig seconden voorsprong op Ben Birchall/Kevin Roussueau. Dave Molyneux/Jake Roberts eisten een populaire derde plaats op.