Zoeken

2018 IOMTT: Hickman wint epische Senior TT

Op zinderende wijze, met een verpletterend nieuw race- en ronderecord heeft Peter Hickman de laatste race van de 2018 Isle of Man TT, de Senior TT, op naam geschreven. De Smiths Racing BMW coureur finishte de 6 ronden lange race twee seconden voor Dean Harrison, die tot de laatste doorkomst bij Ballaugh de leiding in handen had gehad. Conor Cummins maakte op 1 minuut en 40 seconden het podium compleet.

2018 IOMTT: Michael Dunlop wint Lightweight TT

Met een nieuw ronderecord heeft Michael Dunlop zijn eerste overwinning in de Lightweight TT gerealiseerd, zijn derde TT-zege deze Isle of Man TT en zijn 18e in totaal, waarmee hij wat totaalaantal overwinningen betreft nu op de derde plaats staat, achter John McGuinness (23) en Joey Dunlop (26).

2018 IOMTT: Dean Harrison domineert 2e Supersport TT

Met een nieuw ronderecord in de Superbike TT (en twee podiums in 1e Supersport TT en de Superstock TT) kon de 2018 Isle of Man TT voor Dean Harrison al niet meer stuk, en nu helemaal. De Silicone Kawasaki coureur uit Yorkshire domineerde de 2e Supersport TT en finishte bijna twintig seconden voor Peter Hickman, die op zijn beurt een comfortabele voorsprong op James Hillier had.

2018 IOMTT: Peter Hickman breekt records in Superstock TT

Op indrukwekkende wijze heeft Peter Hickman zijn eerste TT overwinning gerealiseerd. Na in de eerste ronde bij Braddan Bridge nog rechtdoor te zijn gegaan reed de Smith Racing BMW coureur een nieuw ronderecord en schreef met een voorsprong van 4,5 seconden op Michael Dunlop zijn eerste TT-zege bij. Dean Harrison maakte het podium compleet.

2018 IOMTT: Michael Dunlop wint 1e Supersport TT

Michael Dunlop heeft zijn tweede TT overwinning van de 2018 Isle of Man TT op zak. De 29-jarige coureur uit het Noord-Ierse Ballymoney zette in de eerste Supersport TT een nieuw ronderecord en finishte de race tien seconden voor Dean Harrison, die op zijn beurt Peter Hickman nipt voorbleef.