Zoeken

Bathams Racing met Rutter en Neve naar IOMTT

Na een succesvol eerste jaar als tweemansteam keert Bathams Racing dit jaar terug naar de Isle of Man TT met een ongewijzigde line-up van Michael Rutter en Craig Neve, waarbij wederom met verschillende motoren wordt gereden: Rutter op de BMW M 1000 RR en Neve op de CBR1000RR-R Fireblade SP.

Cummins verlengt contract met Milenco by Padgets Honda voor IOMTT

Na eerder al Ian Hutchinson te hebben aangekondigd heeft het team van Milenco by Padgett’s Motorcycles nu het contract met Conor Cummins verlengd. De Manxman zal in 2024 voor het achtste jaar op rij met het team uit Batley aan de start staan van de Isle of Man TT.

Ian Hutchinson keert terug naar Padgett's Honda voor 2024 Isle of Man TT

Het afgelopen jaar moest hij verstek laten gaan, maar 16-voudig TT-winnaar Ian Hutchinson keert dit jaar weer terug naar de Isle of Man TT. De 44-jarige coureur uit Bingley heeft zich herenigt met het Milenco by Padgett's Motorcycles team, waarmee hij in 2010 een historische vijf-uit-vijf realiseerde.

Honda in Road Racing Series met Dean Harrison in 3-mans team.

Vers na de wereldwijde aankondiging van een significant verbeterde CBR1000RR-R Fireblade SP en een compleet nieuwe CBR600RR heeft Honda Racing UK haar line-up voor de 2024 Road Racing series aangekondigd, met een verrassend nieuw gezicht.

Michael Dunlop wint Classic Superbike Manx GP

Michael Dunlop heeft de 100e Manx Grand Prix op maandagavond met een zege in de RST Classic Superbike MGP afgerond. De Ulsterman zette en passant een nieuw zonderecord van 126.681 mph op de Classic Suzuki GSX-R750 en finishte 43,6 seconden voor David Johnson op de Alastdair Cowan Racing Kawasaki ZXR750. Op twee seconden van Johnson maakte Rob Hodson op de Greenall Racing Kawasaki het podium compleet.