Zoeken

Yoshimura SERT Suzuki op pole voor 84e Bol d'Or

Yoshimura SERT Motul Suzuki heeft zich voor de 84e editie van de Bol d'Or op de pole position gekwalificeerd. Het fabrieksteam van Suzuki domineerde de tweede kwalificatiesessie en vestigde een nieuw record op het circuit van Paul Ricard.

Snelle tijden tijdens 2-daagse test Bol d'Or

Bij elk van de testsessies op dinsdag en woensdag op het circuit van Paul Ricard werden records gebroken. BMW Motorrad World Endurance Team en Yoshimura SERT Motul waren de snelste en kwamen onder de 1:53. YART–Yamaha Official EWC Team volgde op de voet, voor een geweldig Tati Team Beringer Racing.

Volle tribunes toegestaan bij 2021 Bol d'Or

De 24 uur van Le Mans moesten nog achter gesloten deuren worden verreden, maar bij de komende Bol d'Or op het circuit van Paul Ricard is publiek weer welkom. Er is zelfs geen beperking op het aantal toeschouwers, enkel een gezondheidspaspoort volstaat. En uiteraard een toegangskaartje.

8 uren Suzuka opnieuw gecanceld vanwege COVID-19

De 8 uren van Suzuka, die op 7 november in Japan zou plaatsvinden, is afgelast vanwege de gezondheidscrisis, die de afgelopen weken in Japan is verergerd. Om de FIM EWC-kalender te versterken, is een nieuwe Europese race toegevoegd, de 8 uren van Most.

Directrice circuit Spa-Francorchamps omgebracht, vermoedelijk crime pasionnel

Nathalie Maillet, directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, is zondagmorgen dood aangetroffen in haar huis, samen met een andere vrouw en haar man Franz Dubois, beide eveneens overleden. Belgische media schrijven dat het om een crime passionnel zou gaan.