Zoeken

BMW wint 6 uren van Most met kleinste verschil ooit

Met het kleinste verschil in de geschiedenis heeft BMW Motorrad z'n allereerste overwinning in het WK Endurance gerealiseerd. Het World Endurance Team finishte de 6 uur van Most 70 milliseconden voor YART Yamaha. SERT Suzuki maakte het podium compleet en werd tot 2021 EWC wereldkampioen gekroond.

YART op pole position voor 6 uren van Most

Voor de derde keer dit seizoen heeft YART zich op de pole position gekwalificeerd. Het Oostenrijkse Yamaha fabrieksteam in het Endurance World Championship zette in de kwalificatie voor de 8 uur van Most een gemiddelde tijd van 1'33.571 en was daarmee 3 tiende sneller dan BMW en 6 tiende sneller dan Suzuki.

SERT Suzuki wint uitputtingsslag 84e Bol d'Or

De 84e editie van de Bol d'Or is in een ware uitputtingsslag uitgemond. De fabrieksteams van Kawasaki, Yamaha en Honda vielen allen uit door mechanische pech, waardoor het fabrieksstem van Suzuki de race op z'n sloffen won. Na 24 uur had het team 19 ronden voorsprong op Moto Ain. het Kawasaki Superstock-team BMRT 3D Maxxess Nevers maakte het podium compleet.

Yoshimura SERT Suzuki op pole voor 84e Bol d'Or

Yoshimura SERT Motul Suzuki heeft zich voor de 84e editie van de Bol d'Or op de pole position gekwalificeerd. Het fabrieksteam van Suzuki domineerde de tweede kwalificatiesessie en vestigde een nieuw record op het circuit van Paul Ricard.

Snelle tijden tijdens 2-daagse test Bol d'Or

Bij elk van de testsessies op dinsdag en woensdag op het circuit van Paul Ricard werden records gebroken. BMW Motorrad World Endurance Team en Yoshimura SERT Motul waren de snelste en kwamen onder de 1:53. YART–Yamaha Official EWC Team volgde op de voet, voor een geweldig Tati Team Beringer Racing.