Zoeken

Toch podium voor BMW Motorrad World Endurance Team in Bol d'Or

Het BMW Motorrad World Endurance Team is haar debuut in de Bol d'Or toch op het podium gefinisht. Het kersverse team onder leiding van onze Zuiderbuur Werner Daemen kreeg de derde plaats toegewezen nadat Team ERC Endurance, dat op de derde plaats was geëindigd, na afloop van de race werd gediskwalificeerd.

SERT Suzuki wint bizarre en chaotische 83e Bol d'Or

Voor de 9e keer heeft SERT Suzuki de Bol d'Or op naam geschreven. De vice-wereldkampioen won de chaotische race, die vanwege extreem slecht weer tussen 6 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends werd stilgelegd, met een ronde voorsprong op privé Yamaha team Wójcik Racing Team, dat op zijn beurt het privé BMW team ERC Edurance een ronde voorbleef.

YART Yamaha pole position voor Bol d'Or

YART Yamaha heeft zich voor de Bol d'Or op de pole position gekwalificeerd. Alle drie de rijders van het Oostenrijkse Yamaha fabrieksteam reden op het circuit van Paul Ricard 1'34'ers, met een nieuw ronderecord van 1'53.408 voor kersverse YART rijder Loris Baz, die nog nooit eerder op Paul Ricard heeft geracet.

Yamaha met Sepang Racing Team dreamteam aan start 8 uren van Sepang

Yamaha pakt eind dit jaar bij de allereerste 8 uur van Sepang flink uit met een uniek fabrieksteam. Viervoudig 8 uur van Suzuka winnaar Michael van der Mark wordt in het Sepang Racing Team bijgestaan door Petronas SRT Yamaha coureur Franco Morbidelli en lokale held (en nu nog Tech 3 KTM coureur) Hafizh Syahrin.

YART Yamaha domineert pre-season EWC test Paul Ricard

Het YART Yamaha EWC Team heeft de tweedaagse pre-season test op het circuit van Paul Ricard, dat het derde weekend van september toneel voor de 24-uurs Bol D'Or race is, op beide testdagen de snelste tijd op de klokken gezet.