Zoeken

2021 editie 6 Heures Moto Spa belooft mooi spektakel

De 2020 editie moest vanwege COVID-19 worden geschrapt, maar de 2021 editie van de 6 Heures Moto op het circuit van Spa-Francorchamps belooft weer een spektakel te worden. Tot nu toe hebben al 40 teams ingeschreven, waaronder enkele 'pro' teams die de 6 uren van Spa als een mooie training voor de aanstaande Bol d'Or zien.

Kawasaki opnieuw met fabrieksteam naar 8 uren Suzuka

We denken niet dat 't iemand verrast, maar na de overwinning in 2019 neemt Kawasaki ook de 2021 editie deel aan de 8 uren van Suzuka met een officieel fabrieksteam, dat ditmaal uit de twee KRT rijders en een voormalig WSS600 wereldkampioen bestaat.

Verrassende overwinning F.C.C. TSR Honda 12 uur Estoril

F.C.C. TSR Honda heeft de bizarre 12 uur van Estoril, die door valpartijen meermaals een verrassende wending kreeg, op naam geschreven. Het Japanse Honda team had na 12 uur een ronde voorsprong op Webike SRC Kawasaki, dat met een miniem verschil van minder dan 1 seconde het BMW Motorrad World Endurance Team voorbleef.

YART op pole position voor 12 uur Estoril

YART, het Oostenrijkse Yamaha Official EWC Team, heeft de tweede kwalificatie voor de 12 uur van Estoril gedomineerd en zich daarmee op de pole position gekwalificeerd, voor BMW Motorrad Endurance Team en Yoshimura SERT Motul Suzuki. BMRT 3D Maxxess Nevers start als snelste Superstock team morgenvroeg vanaf de 9e plaats op de grid.

Sert Suzuki wint 24 uur Le Mans

De nieuwe Frans-Japanse alliantie Yoshimura SERT Motul heeft een overwinning behaald tijdens hun eerste optreden in de 24 uur van Le Mans. Het Suzuki fabrieksteam finishte de eerste ronde van de FIM EWC 2021 voor Webike SRC Kawasaki France Trickstar en BMW Motorrad World Endurance Team. De eerste Honda en Superstock winnaar National Motos eindigde op de 5e plaats.