Zoeken

Goed gevuld startveld voor 4H Spa Classic

Het aftellen tot de 24 uur van Spa-Francorchamps is begonnen, en daarmee ook het aftellen tot de 4 Hours of Spa Classic, het voorprogramma van de 24 uurs race met machines gebouwd tussen 1980 en 2001. Volgens organisator DG Sport zal het een kwaliteitsvolle race gaan worden met die youngtimers.

Start 24H SPA EWC Motos 1 uur vervroegd

De langverwachte 24 uur van Spa-Francorchamps, de tweede ronde van het 2022 FIM Endurance World Championship, heeft een nieuwe starttijd gekregen. De race zal op zaterdag 1 uur eerder worden gestart dan oorspronkelijk gepland, om niet in conflict te komen met de Catalaanse Grand Prix datzelfde weekend.

4 Hours of Spa Classic voorprogramma 24H Motos Spa

Begin juni maakt de 24 uur van Spa z'n langverwachte comeback. Als openingsprogramma organiseert DG-Sport de 4 Hours of Spa Classic, specifiek voor Youngtimers, machines gebouwd tussen 1980 en 2001. De classic race is in eerste instantie bedoeld voor niet-professionele teams.

SERT Suzuki wint 24 uur Le Mans

Yoshimura SERT Motul heeft de 24 uur van Le Mans gewonnen. Het officiële Suzuki fabrieksteam, dat zijn thuisbasis in Le Mans heeft, finishte de eerste ronde van het WK Endurance 1 minuur en 45 seconden voor YART Yamaha, dat zich op de pole position had gekwalificeerd. F.C.C. Honda maakte op 14 ronden achterstand het podium compleet.

YART op pole position voor 24 uur van Le Mans

Voor de derde keer op rij heeft YART - Yamaha Official Team EWC - zich in Le Mans op de pole position gekwalificeerd voor de 24 uur van Le Mans - de eerste ronde van het 2022 FIM Endurance World Championschip.