Zoeken

Succesvolle test Kawasaki voor 8 uren Suzuka

Bij Yamaha gaan ze dit jaar voor de vijfde overwinning op rij, maar Kawasaki is gebrand om dat feest niet door te laten gaan. In aanloop naar de 42e editie van de 8 uren van Suzuka heeft het nieuwe Kawasaki fabrieksteam een tweedaagse test in Suzuka afgerond.

24 uur van Spa-Francorchamps keert terug in 2022

Meer dan 15 jaar is er geen internationale race meer verreden, maar dat gaat over enkele jaren veranderen. Een van de mooiste circuits ter wereld, het roemruchte circuit van Spa-Francorchamps, is in 2022 weer toneel voor de 24 uurs Spa Motos als onderdeel van het FIM EWC.

Kawasaki met KRT naar 8 uren Suzuka

Na de afgelopen vijf jaar met Kawasaki Team GREEN aan de start te hebben gestaan neemt dit jaar het Kawasaki Racing Team als officieel fabrieksteam deel aan de prestigieuze 8 uren van Suzuka.

De 6 Heures worden geïntegreerd in het Belgisch kampioenschap

Nieuws voor de Endurance liefhebbers. In 2019 komt er opnieuw een Belgisch kampioenschap snelheid Endurance. De slotrace van het kampioenschap gaat door in Spa-Francorchamps ter gelegenheid van de 6 Heures Moto, op zondag 18 augustus.

Yamaha en Michael vd Mark winnen 8 uren van Suzuka

Voor het vierde jaar op rij heeft Yamaha de prestigieuze 8 uren van Suzuka op naam geschreven, de vierde ook (en tweede op rij) voor Michael van der Mark. Het Yamaha Factory Racing Team finishte ruim een halve minuut voor het Red Bull Honda with Japan Post team. Op een ronde achterstand finishte Kawasaki Team Green op de derde en laatste podiumplaats.