Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2025 GSX-8S

22 augustus 2024
Suzuki heeft voor de GSX-8S voor modeljaar 2025 een update aangekondigd. Niet op het technische vlak, in dat opzicht blijft de fiets gelijk, maar wel voor wat het kleurengamma betreft.

Voor modeljaar 2025 krijgt de Suzuki GSX-8S een update van zijn kleurengamma, waardoor zijn moderne ontwerp volgens de Japanners nog beter tot zijn recht moet komen. Da's meteen het enige dat in Hamamatsu aan de 8S is aangepast, onderhuids is de motor hetzelfde gebleven en ergens begrijpen we dat wel. 

Uitgerust met een krachtige 776cc paralleltwin, biedt de GSX-8S volgens Suzuki een perfecte balans tussen comfort en prestaties en na de motor op straat én circuit lange tijd te hebben getest zijn we daar wel redelijk van overtuigd. 

Met een 5-inch kleuren-TFT-display, een up & down quickshifter en het uitgebreide Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket, is de GSX-8S ook nog eens rijkelijk uitgerust. De 270°-krukasconfiguratie van de paralleltwin zorgt voor een soepele, koppelrijke rijervaring die doet denken aan een V-twin. 


Voor modeljaar 2025 wordt het kleurengamma van de Suzuki GSX-8S uitgebreid met drie nieuwe kleuren:
- Metallic Mat Black No.2 (4UX)
- Glass Sparkle Black met Pearl Cosmic Blue (CLB)
- Metallic Mat Black No.2 met Metallic Mat Sword Silver (CL9)

De kleur Metallic Mat Black No.2 (4UX), wordt gecombineerd met een rood subframe en rode velgen. De kleur Glass Sparkle Black met Pearl Cosmic Blue (CLB) bestaat uit een glanzend zwarte basis met de herkenbare blauwe tint van Pearl Cosmic Blue. Daarnaast wordt de kleur Metallic Mat Black No.2 met Metallic Mat Sword Silver (CL9) geïntroduceerd, een combinatie van mat zwart met zilveren accenten, geïnspireerd door de GSX-8R.

Medio september is de GSX-8S, die ook in A2-uitvoering leverbaar is, in de nieuwe kleurstellingen te zien bij de Suzuki dealer en is per direct te bestellen en leverbaar vanaf 9.999 euro. De GSX-8S wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie.