Zoeken

Introductie Suzuki V-Strom 650 ABS

Conclusie

4 juli 2011
Inhoudsopgave
Introductie Suzuki V-Strom 650 ABS
Oude wijn in nieuwe zakken, of...
toch een lekker ding
Conclusie
Technische gegevens

Suzuki 2012 V-Strom 650 ABS

Acht jaar na introductie heeft Suzuki haar populaire V-Strom 650 stevig onderhanden genomen. Een motor die niet alleen van een hip en trendy jasje is voorzien, maar die bovendien qua rijeigenschappen naar een nog hoger niveau is getild. Suzuki 2012 V-Strom 650 ABSSmaakt naar meer. Zal dan ook niet lang duren voordat Suzuki de V-Strom Adventure een nieuw leven in gaat blazenDat Suzuki hierbij niet geheel volgens de trend heeft gekozen voor een 800cc zal op papier voor veel huidige Nederlandse V-Strom rijders die graag level-up zouden gaan misschien een teleurstelling zijn, maar dan heb je nog niet met de motor gereden.

De 2012 V-Strom 650 is wendbaarder, krachtiger, heeft een beter ABS en betere vering, maar heeft vooral een veel hogere funfactor met rijden. Dát alleen al is een argument om eens met je dealer te gaan praten. Bovendien hoopt Suzuki met de nieuwe V-Strom een nieuw publiek aan te spreken, dat om alle genoemde redenen het vorige model juist links liet liggen. En laat het de ruimte voor een grotere broer, die ongetwijfeld binnen afzienbare tijd zal gaan volgen.

Filmpje van de V-Strom in kroatië: klik hier

  • Van Bulgaarse boerin naar erotische danseres, versnellingsbak, ABS, fun-factor
  • hoogteverstelling ruitje nog steeds met schroeven, (accessoire) kofferset nog steeds erg lomp, stabiliteit hoge snelheid met koffers