precies dat als aanleiding had. Gewoon, wat ginnegappen. Moet kunnen. Maar als ik bij aanvang van de eerste sessie voor het eerst op de RSV4 kruip en even vlot mijn ogen over het dashboard laat gaan, zien we in een flits de totaalafstand van de motor: 1060 kilometer. Het is Aprilia serieus. Bloedserieus.">

Zoeken

Introductie Aprilia RSV4R

R-vanche! 

11 december 2009
Natuurlijk hebben we grapjes zitten maken. Daar ontkom je niet aan en al zeker niet met collega’s onder elkaar, bij een evenement wat precies dat als aanleiding had. Gewoon, wat ginnegappen. Moet kunnen. Maar als ik bij aanvang van de eerste sessie voor het eerst op de RSV4 kruip en even vlot mijn ogen over het dashboard laat gaan, zien we in een flits de totaalafstand van de motor: 1060 kilometer. Het is Aprilia serieus. Bloedserieus.
Inhoudsopgave
Introductie Aprilia RSV4R
2: Poging twee
3: Let's go
4: Und jetzt...
5: Conclusie
6: Accessoirelijst
7: Technische gegevens

RSV4R3050.jpg

En terecht, want een smet als het toch was moet de wereld uit en met overtuiging. Dus laat je niets aan het toeval over. Gaat er nu nog iets mis, dan zal het toch zéker niet aan de motor liggen. Met succes; dat doet het dan ook allerminst. Laat dat even voorop staan. Vandaar dat dit nu (gelukkig) het laatste is wat we over de vorige introductie van de RSV4R zeggen. Naar vóren kijken nu.

Tekst: Vincent Burger
Foto's: Aprilia, Tino Martino, Alessio Barbanti