Zoeken

huur een GASGAS voor de 2024 Six Days Enduro

5 april 2024
Staat de Six Days Enduro op je bucket list? GASGAS biedt je ook dit jaar de mogelijkheid dat ook nog eens in stijl te kunnen doen. Voor het derde jaar op rij kun je een fonkelnieuwe fiets huren en wordt je tijdens het event volledig in de watten gelegd alsof je een echte fabrieksrijder bent.

We vinden het wel een stoer idee van GASGAS, om voor de roemruchte Six Days Enduro gloednieuwe motoren beschikbaar te stellen, en niet een afgetrapt tweedehands of overjarig model, maar de nieuwste 2025 versies van zowel het tweetakt als het viertakt gamma. 

Bovendien is de GASGAS Race Service weer terug en beschikbaar voor iedereen die met een GASGAS deelneemt. Dit betekent dat je profiteert van hulp van het raceteam van de fabriek om ervoor te zorgen dat je tijd tijdens de ISDE er een wordt om nooit te vergeten. GASGAS Race Service biedt technische ondersteuning, reserveonderdelen en nog veel meer.

De all-inclusive prijs voor de tweetakt motoren, de EC 250 en EC 300, is € 5.100. Voor 4-takt fans valt er te kiezen uit een EC 250F, EC 350F, EC 450F en EC 500F voor € 5.500. Om de pijn van de prijs wat te verzachten, da's wel inclusief de GASGAS Race Service. 

De GASGAS Race Service is daarnaast ook beschikbaar voor iedereen die deelneemt met een GASGAS, voor het luttele bedrag van 1.700 euro. Hiermee krijg je dagelijks toegang tot het GASGAS Service Station, waar de ervaren technici klaar staan om je te helpen met het afstellen van de fiets en technisch advies wanneer je dat nodig hebt.

 



GASGAS Race Service:
- Dagelijks toegang tot het GASGAS Service Station
- Technisch advies voor iedereen die met een GASGAS racet
- Technische ondersteuning voor het hele evenement in overeenstemming met de FIM-regels
- Gereedschap voor elke servicebeurt
- Toegang tot het volledige assortiment Motorex smeermiddelen en onderhoudsproducten
- Brandstof voor elke dag van de race
- Dagelijkse updates met de laatste race-informatie en aanbevelingen voor de set-up
- Ondersteuning en advies van WP-vering
- Opbergdozen voor reservehandschoenen, -brillen en -banden
- Servicepunten Noodhulp (reserveonderdelen, gereedschap, olie, brandstof, drankjes en snacks)
- Service voor reserveonderdelen (kosten van reserveonderdelen niet inbegrepen)
- Eten en drinken bij het GASGAS-servicestation
- Een voorgeolied luchtfilter voor elke wedstrijddag
- Onderhoud van je fiets na je rit voor de wedstrijd (voor de technische controle)
- Afstelling van je gehuurde fiets indien nodig
- Nieuw voor 2024, een maaltijd na elke wedstrijddag

Tot slot biedt GASGAS ook een fotoservice aan. Voor 120 euro krijg je een selectie racefoto's en ook veel statische foto's van onder de GASGAS luifel. Je foto's worden binnen 14 dagen na het evenement geleverd.

De 2024 Six Days Enduro is dit jaar van 14-19 oktober in Galicië, Spanje. GASGAS Servicepakket, Raceservice en Fotopakket moeten voor 31 juli 2024 worden besteld.