Zoeken

Uit de praktijk: Sena 20S headset

Conclusie

25 februari 2015
Inhoudsopgave
Uit de praktijk: Sena 20S headset
Ongekende mogelijkheden
Conclusie

Sena S20

Tijdelijke actie
Bij de aanschaf van een SENA Bluetooth Communicatie Systeem maak ja nu kans op een geheel verzorgd weekend in het hart van de Luxemburgse Ardennen. In de prachtige Kautenbachse vallei ligt het gezellige en typisch Luxemburgse Hotel Huberty. Een heel weekend genieten van de prachtige natuur en de kleine authentieke dorpjes zoals Wiltz en Esch-sur-Sûre.
Om kans te maken op dit geheel verzorgde weekend vult je na aanschaf van een SENA Bluethooth Communicatie Systeem of Prism Camera het deelnameformulier in dat te vinden is op www.sena.hocoparts.com.
Met de lancering van de 20S heeft Sena een grote stap op het gebied van multitasken én gebruiksvriendelijkheid gezet.De unit is niet alleen uitgebreid voor wat communiceren betreft, maar heeft bovendien een FM-tuner waar door ons ontzettend veel gebruik van werd gemaakt en dankzij een app kan de unit eenvoudig worden geconfigureerd. Nadeel van de FM-tuner is wel dat de batterij dan sneller leeg is, met de radio continue aan duurde het bij ons ongeveer een uur of acht. De 20S geeft aan wanneer de accu bijna leeg is, wat op zich positief is, de melding zou wat ons betreft wel wat eerder mogen zijn: als je nu de melding krijgt is de batterij enkele minuten later daadwerkelijk leeg.