Zoeken

Nieuwe kleuren en kleine updates voor 2025 Mash Seventy

19 september 2024
Mash, het kekke motormerk van wijlen Frédéric Fourgeaud, heeft voor modeljaar 2025 een drietal nieuwe kleuren voor de Seventy bedacht. Elk van deze drie kleurstellingen is volgens de Fransen ontworpen om aan te sluiten bij verschillende voorkeuren en de hedendaagse stijl. Maar da's niet het enige dat voor 2025 is aangepast.

De 2025 Mash Seventy-modellen zijn op meerdere technische punten verbeterd om de rijervaring te optimaliseren. Een van de belangrijkste verbeteringen is de nieuwe LED-koplamp, die zorgt voor betere zichtbaarheid en verhoogde veiligheid tijdens het rijden. 

Daarnaast zijn de Mat Groen en Tricolor Edition-versies uitgerust met een nieuwe 304 roestvrijstalen uitlaat, die niet alleen een moderne esthetiek toevoegt, maar ook zorgt voor verbeterde duurzaamheid.

Mash Motorcycles zegt veel aandacht te hebben besteed aan het comfort en de ergonomie van de nieuwe Mash Seventy. Elk model is voorzien van een analoog dashboard en een vernieuwd zadel dat is geborduurd en bedrukt is met het Mash-logo in reliëf. Deze verbeteringen moeten volgens Mash bij hebben gedragen aan meer comfort tijdens dagelijkse ritten.

De nieuwe Mash Seventy is nu verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: Mat Groen, Mat Zwart en de Tricolor Edition. De - als je 't ons vraagt toch best wel - kekke 125cc is in Nederland nu beschikbaar tegen een aantrekkelijke adviesprijs van € 2.999. Dat alleen al maakt de Seventy een ideale keuze voor het A1-rijbewijs. En dan krijg je d'r ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie bij.