Zoeken

Indian Riders Fest 2024 belooft "overvloed aan hoogtepunten"

18 maart 2024
Indian Motorcycle gaat dit jaar flink uitpakken tijdens het Indian Riders Fest 2024, dat de 10e verjaardag van de officiële Indian Riders Group markeert en dit jaar het thema "Back In Time" heeft. De Amerikanen spreken zelfs van een "overvloed aan spannende programmahoogtepunten."

De IRF24 neemt je mee op een meeslepende, nostalgische reis door de jaren 70, 80 en 90 en heeft tot doel rijders en fans uit alle hoeken van de wereld samen te brengen om de positie als een van de belangrijkste bijeenkomsten van liefhebbers van Indian Motorcycle wereldwijd wederom te onderstrepen.

Grant Bester, Vice President International Indian Motorcycle:
"We zijn verheugd om onze samenwerking met Jean-Marie en het IRF-team voor Indian Riders Fest voor 2024 te verlengen. Indian Motorcycle heeft zich altijd ingezet voor de rijdersgemeenschap en het IRF is niet alleen een viering van onze motorfietsen, maar benadrukt ook de toewijding van onze rijders. 

De snelle evolutie van het IRF sinds 2019 is een bewijs voor het team en als het belangrijkste evenement op de internationale kalender stelt het ons in staat om op een dieper niveau contact te leggen met eigenaars. Na de enorm leuke tijd die ik heb gehad op het 2023-evenement, kan ik niet wachten om iedereen in 2024 weer in Budweis te ontmoeten en ermee te rijden."Jean-Marie Guyon, de organisator van het IRF: 
"Ik ben erg blij met dit hernieuwde engagement van Indian Motorcycle. Het markeert weer een spannend hoofdstuk in onze voortdurende samenwerking. We kijken ernaar uit om IRF24 naar nieuwe hoogten te brengen en onvergetelijke momenten te creëren voor de Indian Motorcycle-community. 

Indian Motorcycle en het IRF-team kijken reikhalzend uit naar het evenement en nodigen motorliefhebbers van over de hele wereld uit om deel uit te maken van dit buitengewone evenement. Met ons thema 'Back In Time' nemen we je mee op een nostalgische reis terug naar een tijdperk vol muziek en vrijheid, een tijd voordat sociale media ons leven beheersten. Laten we herinneringen en vriendschappen maken die een leven lang meegaan."

Voortbouwend op het succes van 2023, toen een recordaantal van meer dan 3.000 rijders met maar liefst 39 nationaliteiten de rit maakten naar České Budějovice (Budweis) in Tsjechië, is er een extra dag toegevoegd aan de 2024-editie van de IRF van 13-16 juli.

IRF24 is een essentiële bestemming voor Indian Motorcycle rijders waar passie en avontuur samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Het programma zit boordevol opwindende activiteiten, exclusieve product showcases en ritten. Het is een met muziek gevuld weekend vol nieuwe en oprechte vriendschappen en persoonlijke interacties tussen Liefhebbers van Indian Motorcycle uit de hele wereld.

Hoogtepunten van het programma:

1. Vroege toegang: De poorten gaan op donderdag 13 juni vroeg open, wat garant staat voor een extra dag vol festiviteiten.

2. Grote Loterij: Maak kans op een gloednieuwe Indian Motorcycle (model 2024) en andere prachtige prijzen.

3. Een Decennium van Passie: we vieren het 10-jarig jubileum van de Indian Motorcycle Riders (IMR), een weerspiegeling van een decennium van kameraadschap en avontuur gedeeld door enthousiastelingen.

4. Demo Rides Indian Motorcycle: Deelnemers wordt de gelegenheid geboden een proefrit te maken met de nieuwste Indian Motorcycle-modellen uit 2024.

5. Begeleide motortochten: Verken de pittoreske regio Zuid-Bohemen met begeleide motortochten onder leiding van experts, met bijzondere ervaringen en ontdekkingen van verborgen pareltjes.

6. Nieuwe Parade Ride Route: Geniet van een veilige en schilderachtige paraderoute van 40 km die wordt begeleid door zowel de lokale als nationale politie.

7. Wereldwijde culinaire reis: Geniet van internationale gerechten en drankjes van foodtrucks, met contactloos betalen voor extra gemak.

8. Live mediastreaming: Blijf op de hoogte met real-time verslaggeving van festivalevenementen via live mediastreaming.

9. Praat met de profs / Academie: Neem deel aan workshops die zijn afgestemd op eigenaren van Indian motoren en neem waardevolle onderhoudsinzichten mee naar huis.

10. Live VIP-interviews: ontmoet experts uit de industrie en motorlegendes door deel te nemen aan interactieve sessies.

11. Indian Motorcycle Lounge Bar: Ontspan en kom tot rust in een lounge met een vintage thema met klassieke pubspellen en een premium aanbod aan dranken.

12. Ride-In Check-In: Gestroomlijnd registratieproces voor een naadloze aankomstervaring.

13. Tentoonstelling "Back In Time": Verken het erfgoed van Indian Motorcycle door middel van een vintage motorreis.

14. Budweis Indian Motorcycle Custom Show: ervaar de aansprekende voorbeelden van creativiteit en vakmanschap in een exclusieve showcase gewijd aan het customizen van Indian Motorcycles en maak kennis met de bijzondere inzending van Indian Motorcycle Benelux.

15. South Bohemia Rally: Ga op avontuur door Zuid-Bohemen, verzamel stempels in het 2024 IRF Rally paspoort en geniet van beloningen exclusief voorbehouden aan deelnemers.

16. Livemuziek, dj-shows en meer: Ervaar liveconcerten, vinyl dj-sets en levendige dansfeesten gedurende het hele festival.

17. Dance & Street Artist Show: Laat je betoveren door levensgevaarlijke stunts, mechanisch theater en straatartiestenoptredens.

Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen over IRF24, heeft Indian een speciale website gelanceerd met e-shop waar tickets, Riders Packs en zelfs hotelaccommodaties kunnen worden geregeld.