Zoeken

20-21 januari: De Noordelijke Motorshow

15 januari 2024
Met de komende dagen de nodige sneeuw voorspeld zullen de meeste motoren voorlopig nog niet van stal worden gehaald, maar voor wie toch een beetje in de stemming wil komen is het komend weekend de Noordelijke Motorbeurs in Eelde.

 

Tijdens de 26e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs op 20 en 21 januari 2024 zal er ook weer een custom bike show zijn. Jaarlijks tonen bouwers uit Nederland en Duitsland vol trots hun unieke bikes. 

Vaak is er lange tijd aan gesleuteld en is Dé Noordelijke Motorbeurs een mooie gelegenheid de unieke exemplaren te tonen aan de ca 10.000 bezoekers. 

De reacties van het publiek zijn altijd erg positief en daarom heeft de organisatie besloten de bikeshow ook in 2024 te organiseren.

Natuurlijk staan de bikes tentoongesteld maar ook de bouwers van de custom bikes komen aan het woord. Vol passie vertellen ze over het traject van de bouw van de motor en geven ze aan wat er allemaal aan de motor is veranderd. 

Dat is bijzonder, want het geeft extra waarde aan de custom bike show. Eigenaren die hun custombike op de beurs showen krijgen een mooi sponsorpakket met producten van onder andere Motorcycle Storehouse Voor de winnaar(s) zijn er natuurlijk ook weer mooie prijzen. 

Bouwers die bezig zijn met een eigen project kunnen zich tijdens de beurs laten inspireren. Meer informatie over de custom bike show (en inschrijven) is te lezen op de website van de Noordelijke Motorbeurs. 

Dé Noordelijke Motorbeurs in 't kort:
- Omschrijving:
Algemene motorbeurs gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.

- Locatie
Flowerdome, Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD  Eelde
(aan de snelweg A28 Assen - Groningen en bij de N34)
- Data en tijden
Zaterdag 20 januari: 10.00 - 17.00 uur
Zondag 21 januari: 10.00 - 17.00 uur

- Toegang
Volwassenen: € 12,50
65+-ers: € 7,50 
Kinderen t/m 12 jaar: gratis