Zoeken

VOGE breidt garantie uit tot 5 jaar

26 mei 2023
VOGE, het premium motormerk van de Chinese giant Loncin, is een relatief nieuw merk, maar heeft zich volgens de Benelux importeur wel bewezen op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. En dus is de garantie tot 5 jaar uitgebreid.

 

We hebben d'r zelf al meermaals mee gereden en zijn van de rijkwaliteiten wel overtuigd, evenals de kwaliteit en afwerking, hoewel dat laatste altijd maar een eerste indruk is. In hoeverre een merk of model op lange duur betrouwbaar is, valt door ons tijdens een test niet te controleren. 

Dat neemt niet weg dat we tijdens eerdere testen wel een positieve indruk hebben gekregen van VOGE, het Chinese motormerk dat door moederbedrijf Loncin als premium merk op de markt is gezet. Chinese premium wel te verstaan. 

Loncin is een Chinese industriegigant die in 1983 is opgericht en 30 jaar na dato 9.000 medewerkers telt en jaarlijks meer dan 2,5 miljoen motorfietsen, 3 miljoen motorblokken en 150.000 ATV's produceert. Loncin heeft een partnerschap met BMW, dat inmiddels al 18 jaar teruggaat. 

Om deze kwaliteit en het vertrouwen in het merk te onderlijnen biedt VOGE Benelux vanaf heden bovenop de wettelijke garantieperiode van twee jaar nu drie jaar garantie-uitbreiding, zodat je gedurende vijf jaar onbezorgd van je nieuwe VOGE-motorfiets kan genieten.

Zo ben je niet alleen zorgeloos onderweg, maar behoudt je nieuwe VOGE-motorfiets ook meer van zijn waarde. Je kunt de garantie-uitbreiding zelfs aan een nieuwe koper overdragen. Dankzij deze overdraagbare garantie-uitbreiding wordt ook de doorverkoopwaarde van je motorfiets verhoogd.


De voordelen van het VOGE Extended Warranty Program Benelux:
5 (2 + 3) jaar garantie
Geen kilometerbeperking
Dekking bij elke officiële VOGE-dealer in de Benelux
Alle herstellingen gebeuren met onderdelen geleverd door VOGE Benelux
Hogere doorverkoopwaarde