Zoeken

Indian dealer Bike-Barn opent nieuwe locatie in Hoevelaken

12 september 2023
Goed nieuws voor de fans van Indian in de regio Amersfoort. Op 9 september 2023 heeft afgelopen weekend officiële opening plaatsgevonden van Indian Motorcycle dealer Bike-Barn te Hoevelaken.

 

Op een zichtlocatie langs de A1 is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de bouw en inrichting van een gloednieuw pand met maar liefst drie verdiepingen. Op het industrieterrein Overhorst is een iconisch pand geconstrueerd met in het oog springende uitstulpingen van de showroom aan de beide zijden van het gebouw. 

Het Bike-Barn ‘Experience Center’ is ontworpen om motorrijders mee te nemen in de wereld van Indian Motorcycle. Het mag dan het oudste Amerikaanse motormerk zijn, de visie op motorrijden is geheel van deze tijd. 

Op de begane grond bevindt zich het welkomstcenter waar de bezoekers worden ontvangen. Alle zaken met betrekking tot onderhoud aan de motorfiets of servicevragen worden hier afgehandeld. Aan de achterzijde van het pand is de werkplaats voorzien van de modernste apparatuur. 

Een beeldbepalende trap direct bij de ingang leidt naar de verdiepingen waar men alle actuele modellen van Indian Motorcycle kan bezichtigen, kan snuffelen in de ruime sortering IMC accessoires en kleding of een praatje met gelijkgestemden kan maken onder het genot van een kop ‘ècht goede koffie’, zoals de eigenaren het omschrijven. 

Koffie is voor Dirk Jan Emmens en Marcel Trapman een herinnering aan hoe het allemaal in 2021 begon. Als motorvrienden rijden ze al jaren samen en tijdens een koffiepauze op één van de ritten ontstond het idee voor het starten van een ‘Motor Experience Center’. Zij zien de opening van Bike-Barn te Hoevelaken dan ook als een hoogtepunt van hun lange vriendschap. Dirk Jan en Marcel: 
“We zijn enorm blij dat we de stap gezet hebben naar deze prachtige nieuwe locatie. Het gebouw heeft zowel binnen als buiten een unieke uitstraling die echt past bij onze visie van een Experience Center. Als dealer van Indian Motorcycle zijn we trots dat we de motoren kunnen tonen in een omgeving die recht doet aan het ontwerp van dit bijzondere merk.” 


Viktor van Leeuwen, directeur Indian Motorcycle Benelux: 
“Wij zijn trots het logo van Indian Motorcycle op het baanbrekende pand van Bike-Barn te mogen voeren. Met een locatie midden in het land zijn we nu nog beter zichtbaar voor alle fans en toekomstige rijders van Indian Motorcycle."