Zoeken

Harley-Davidson introduceert compleet Private Lease programma

14 juli 2022
Waar bij de verkoop van auto's Private Lease al enkele jaren volledig is ingeburgerd, is dat bij motoren nooit echt een optie geweest. Tot nu. In samenwerking met het wereldwijd opererende ALD Automotive introduceert Harley-Davidson een naar eigen zeggen zeer compleet en veelzijdig Harley | Private Lease programma.

 

Private Lease wil zeggen dat je als privépersoon een motorfiets least. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en daarin zitten, behalve brandstof, alle kosten verwerkt. Dus onderhoud, afschrijving en reparaties, alles is gedekt. En met een vanaf-prijs van slechts € 299,- per maand voor de allernieuwste 2022 Harley-Davidson Nightster, wordt het bezit van een eigen Harley zo voor veel rijders bereikbaar.

Voor zowel bestaande als nieuwe rijders biedt Harley | Private Lease een heel scala aan voordelen. Zo kom je door het vaste maandbedrag nooit voor onverwachte tegenvallers te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook prettig: je hoeft geen initiële investering te doen. 

Je hoeft dus geen lening af te sluiten of spaargeld aan te spreken. Je rijdt voor een vast laag maandbedrag een gloednieuwe Harley-Davidson die je naar wens om de 2, 3 of 4 jaar kunt inruilen voor een nieuw model. Zo heb je dus al een Nightster vanaf € 299,- per maand, een Softail Standard vanaf € 315,- p/m of een Pan America vanaf € 379,- p/m.

Harley | Private Lease is een samenwerking van Harley-Davidson met ALD Automotive. Deze wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service. 

Zo werd ALD Automotive in 2016, 2017, 2018 en 2021 gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland. Harley | Private Lease is per direct operationeel, dus als geïnteresseerde rijder kun je meteen aan de slag. Meer info over prijzen, voorwaarden en beschikbare modellen vind je op de website van Harley-Davidson.