Zoeken

Burgemeester Misano geeft groen licht voor Aprilia All Stars

23 mei 2023
Aprilia All Stars 2024 leek als gevolg van de overstromingen in de regio op losse schroeven te staan, maar de gemeente Misano heeft groen licht gegeven voor het evenement, mede dankzij de marine, die tijdens de noodsituatie in het gebied opereert. Als steun in de rug doneert Aprilia geld aan het goede doel.

Met de doorgang van Aprilia All Stars 2024 wil Aprilia een boodschap van solidariteit brengen aan de lokale gemeenschappen en concrete hulp bieden voor herstel van het gebied dat zwaar is getroffen door de overstromingen van 16 mei. 

“Ik ben blij om de datum van Aprilia All Stars te bevestigen", verklaarde Fabrizio Piccioni, burgemeester van Misano. "Het feest zal plaatsvinden zoals gepland en het zal precies het teken zijn van een Romagna die nooit stopt. De Misano-gemeenschap is al klaar voor dit geweldige evenement en verwelkomt graag de grote Aprilia-familie, haar kampioenen en vooral de duizenden enthousiastelingen die ons circuit zullen binnenvallen."

Duizenden enthousiastelingen worden verwacht op het Marco Simoncelli Misano World Circuit, die deze keer niet alleen zullen komen uit liefde voor Aprilia, haar geschiedenis, haar motoren en rijders, maar ook om steun te bieden aan het gebied dat zwaar is getroffen tijdens de overstroming van 16 mei.

voor elke deelnemer aan Aprilia All Stars 2023 zullen de Piaggio Group en Aprilia een bijdrage doneren aan de hulporganisatie, wat betekent dat de aanwezigheid van elke motorliefhebber op het circuit zich zal vertalen in hulp voor het land van Romagna. Dat alleen al zou een reden zijn om op 27 mei naar Misano te gaan.

Rita Nicolini, Regionale Ag.Directeur voor Territoriale Veiligheid en Civiele Bescherming:
"Het Aprilia-evenement, uitgevoerd in naam van solidariteit, zal een belangrijk moment van herstart zijn en is een hoop om met moed en verlangen vooruit te kijken."


Tijdens Aprilia All Stars zullen talloze manieren zijn om het getroffen gebied te steunen, zelfs de opbrengst van de verkoop van het T-shirt voor speciale evenementen zal volledig worden gedoneerd. Voor race- en MotoGP-enthousiastelingen verkoopt Aprilia een absoluut uniek pakket aan ervaringen, van een rondje op het circuit in het zadel met een van de MotoGP-rijders tot een gastvrijheidslunch met de Aprilia Racing-rijders, tot aan de meet & greet met alle MotoGP- en offroad-teams. Ook in dit geval gaat de opbrengst volledig naar het goede doel.

Massimo Rivola, CEO van Aprilia Racing: 
“Aprilia All Stars zal een buitengewone kans zijn om samen opnieuw op te starten. We zullen in Misano zijn om iedereen een moment van rust te geven en om echt dicht bij alle mensen van Emilia Romagna te zijn. Vanuit Faentino, met familie en vrienden die overweldigd zijn door de ramp, ben ik heel dicht bij al degenen die schade hebben geleden en ik ben dankbaar voor de geest van grote solidariteit die we ontvangen. Daarom wachten we op velen van jullie in Misano, om onze hulp concreet en sterk te maken."