Zoeken

Tijdelijk gratis GT Pack bij aanschaf Zero SR/S

15 september 2021
De Zero SR/S is sinds z'n lancering een populaire keuze gebleken voor de groep motorrijders die de overstap naar elektrisch wil maken. Om te onderstrepen dat je d'r ook probleemloos mee op vakantie kunt gaan krijg je tot eind dit jaar een complete SHAD kofferset en een middenbok cadeau bij aanschaf van een nieuwe SR/S.

 

Met een geclaimd bereik tot 260 km en een laadtijd van minder dan één uur heeft de Zero SR/S elektrisch rijden een stuk aantrekkelijker gemaakt. Niet in de laatste plaats omdat 'ie ook over een serieus goed rijwielgedeelte en een krachtige elektromotor beschikt, goed voor 110 pk vermogen en 190 Nm koppel dat over het hele toerenbereik beschikbaar is. 

In de meest extreme rijmodus zijn zwarte strepen op het asfalt dan ook gegarandeerd en tik je binnen no-time hoogst illegale snelheden aan. Hoewel met die rijstijl niet al te veel van z'n geclaimde actieradius overblijft - volgens de verbruiksmeter zit je dan eerder op 100Wh per km, wat zich vertaalt naar een actieradius van ongeveer 140 kilometer. 

Wat ons afgelopen jaar tijdens een test in Noord-Holland echter nog het meest heeft verbaast is hoe ontzettend comfortabel de SR/S is, de kuip en het windscherm bieden goede protectie, waarmee het ook de capaciteiten van een sportieve toermotor heeft. Een VFR, maar dan elektrisch. 

Nu zit de kracht van elke toursport 'm in z'n veelzijdigheid. Sportief genoeg om lekkere stuurwegen mee te pikken, comfortabel genoeg om moeiteloos lange afstanden te kunnen rijden en voldoende opbergruimte om je spullen voor een weekje weg in op te bergen. 

Datzelfde geldt ook voor elektrisch, dat bovendien nog als extra pluspunten heeft dat je altijd over het maximale koppel beschikt, nooit last van irritante trillingen hebt, gek wordt van de warmte van het uitlaatsysteem en op hoge hoogtes geen last van een drop in performance hebt als gevolg van de ijlere lucht.  

Nu voldeed de SR/S aan bovengenoemde eerste twee definities van een toursport, maar ontbrak het derde argument: de koffers voor die vakantietrip. Dus hebben ze exclusief voor de Europese markt een ludieke promotie op touw gezet: het SR/S GT Pack. De promotie richt zich op langeafstandsrijders met de ambitie om verder te gaan, met én voor hun Zero.

Het SR/S GT Pack vertegenwoordigt een waarde van € 1.150 exclusief BTW en bestaat uit een middenbok en een complete SHAD kofferset bestaande uit topkoffer en twee zijkoffers. Zo moet het GT Pack volgens Zero verhoogd reiscomfort voor langere reizen bieden en of dat inderdaad zo is zal volgende week moeten blijven, dan gaan er met de fiets tussenuit voor een toertrip naar Frankrijk.

Alle nieuwe 2020 en 2021 Zero SR/S-modellen (standaard en premium-uitvoering) die in de showrooms van de dealers staan of nog in stock zijn bij Zero Motorcycles komen in aanmerking voor de promotie. De aanbieding loopt vanaf vandaag tot en met 31 december 2021.