Zoeken

Nog meer stijl voor Vespa GTS

29 november 2017
De Vespa GTS is al vele jaren een van de meest elegante modellen van het legendarische Italiaanse scootermerk. De introductie van een reeks stijlvolle RVS en aluminium accessoires geeft Vespa de GTS nu nog meer glans.

Met de luxueuze Touring uitvoering en een uitgebreide selectie optionele extra’s als kleuren, zadeltinten- en materialen, chroomdetails, topkoffers en windschermen biedt Vespa voor de GTS al volop personalisatie- en styling mogelijkheden. Met de introductie van een nieuwe reeks hoogwaardige RVS en aluminium accenten van Rizoma – made in Italy – zorgt Vespa nu echter voor de absolute finishing touch.

De nieuwe accessoireserie bestaat uit een RVS ‘stropdas’ voor op het front, een RVS cartercover ‘300’, een spiegelset plus adaptorset, evenals een spatbordneusje en handgreepcover van gefreesd aluminium. Uniek aan de accessoires is dat ze uit een enkel massief blok aluminium gevormd worden. Stuk voor stuk zijn het opvallende accenten die een absolute statement op de Vespa GTS maken. De fraaie details zijn bij de Vespa Premium-dealers als individuele accessoires of als complete set te bestellen.

Adviesprijzen RVS- en aluminium accessoires Vespa GTS (incl. BTW)

RVS 'Stropdas' (€ 209)
Gefreesd Aluminium Spiegel links (€ 139)
Gefreesd Aluminium Spiegel rechts (€ 139)
Adaptorset Aluminium Spiegels (€ 25)
RVS Cartercover '300' (€ 89)
Gefreesd Aluminium Spatbordneusje (€ 59)
Gefreesd Aluminium Handgreepcover (€ 59)

In 2018 breidt Vespa deze Rizoma-serie voor de GTS verder uit met diverse nieuwe accenten. Voorbeelden zijn aluminium remhendels, handgrepen en stuurgewichten, evenals customized voetsteunen voor de duopassagier en diverse andere aluminium details. 

De Vespa GTS is al vele jaren een vaste waarde binnen het modelprogramma van Vespa. De extra stijlvolle GTS Touring is zelfs de langst lopende uitvoering ooit in de historie van het Italiaanse merk. De Vespa GTS motorscooter is er als 125cc en 300cc, vanaf € 5.448*.