Zoeken

Nieuw kleurenpalet voor 2022 Z900

14 september 2021
Na eerder al (onder andere) de nieuwe kleuren van de Ninja 650 en Z650 te hebben aangekondigd heeft Kawasaki nu het nieuwe kleurenpallet voor de 2022 Z900 bekend gemaakt.

De best verkochte motor in z'n segment in zowel Nederland en België, dat is de Z900 eigenlijk al vanaf het moment dat 'ie op de markt is gezet, waarbij die definitie 'in z'n segment' geeneens hoeft te worden opgerekt. Het is gewoon de best verkochte Naked op de markt. 

Nu zouden we uitgebreid kunnen beschrijven waarom dat zo is, maar de opmerking van Peter na afloop van het vergelijk tussen de Z900 en MT-09 SP begin dit jaar zegt eigenlijk genoeg: "Al had de (duurdere, red.) MT hetzelfde prijskaartje als de Z900 gehad, dan nog was ik voor de Kawa gegaan."

Volgens Kawasaki hadden ze d'r nog veel meer van kunnen verkopen als ze d'r meer hadden gehad, en om aan de naar eigen zeggen overweldigende vraag te voldoen zal de 2022 Z900 al eind oktober bij de Kawasaki dealer te aanschouwen zijn. 

De nieuwe kleuren voor 2022 zijn Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black, Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray en Candy Lime Green/Metallic Spark Black. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.