Motorfreaks - Moto Guzzi kondigt V9 Bobber 'Open House' aan - details

Zoeken

Moto Guzzi kondigt V9 Bobber 'Open House' aan

7 september 2017
Als je ter gelegenheid van je open huis een bijzondere uitvoering van een bestaand model wilt uitbrengen, hoe zou je ‘m dan noemen? Moto Guzzi presenteert tijdens Open House 2017 een bijzondere nieuwe uitvoering van de V9 Bobber en heeft ‘m toepasselijk ‘Open House’ genoemd.

De V9 Bobber ‘Open House’ beleeft zijn debuut tijdens de drukbezochte home-coming voor Guzzi-rijders, bij de historische fabriek van het merk in het Italiaanse Mandello del Lario. Deze editie van het evenement krijgt trouwens een extra gouden randje vanwege de 50e verjaardag van de legendarische V7.

De Moto Guzzi V9 Bobber Open House wordt gekenmerkt door een compleet zwarte livery en is direct gelinkt aan het jaarlijkse Open House event. Bovendien is ‘ie volgens Guzzi bijzonder compleet uitgerust met een keur aan officiële Moto Guzzi-accessoires. Voorbeelden zijn het zwarte, aluminium kuipje boven het instrumentarium en de elegante Bar End spiegels.

Tijdens het Open House 2017 zet Moto Guzzi dertig exemplaren van de speciale V9 Bobber Open House gereed voor de duizenden liefhebbers, voor een speciale testrit. Daarbij worden ze vergezeld door een speciale gast: Gianfranco Guareschi, de coureur die zijn Moto Guzzi MGS-01 in 2006 en 2007 naar de overwinning stuurde tijdens de prestigieuze Battle of the Twins op het circuit van Daytona.

Een ander hoogtepunt tijdens het Moto Guzzi Open House 2017 is de viering van de vijftigste verjaardag van de legendarische V7, één van de meest iconische motorfietsen in de historie van het merk met de ‘eagle’. 

Ter ere van dat jubileum heeft Moto Guzzi komend weekend een speciaal initiatief in petto: alle eigenaren van een V7 (van 1967 tot heden) die het evenement bijwonen, ontvangen een gepersonaliseerd jubileumcertificaat wanneer ze hun V7 bij aankomst registreren. Bovendien kunnen ze rekenen op een fantastische afbeelding van de allereerste V7 700 uit 1967 met de allernieuwste V7 III Anniversario. 

Dankzij de samenwerking met Poste Italiane (de Italiaanse posterijen) ontvangen alle deelnemers aan het Open House 2017 tevens twee speciale V7 jubileum ansichtkaarten waarvan het postzegel in het teken staat van het legendarische model.

Het complete programma voor het Moto Guzzi Open House 2017 op 8, 9 & 10 september aanstaande is beschikbaar op de Moto Guzzi website. www.motoguzzi.com.