Zoeken

Kawasaki Vulcan S familie uitgebreid

26 november 2017
Kawasaki heeft voor 2018 de Vulcan S familie een stuk completer gemaakt. De populaire Urban Cruiser zal het komend jaar in drie uitvoeringen beschikbaar zijn, daarnaast introduceert Team Green twee compleet nieuwe accessoire pakketten om de Vulcan S te personaliseren.

 

Met meer dan 100 units in beide landen is de Vulcan S voor Kawasaki Benelux zeker geen onbelangrijk model. Volgens Kawa's Marketing & PR Officer Tjeerd Meppelink heeft de kleine cruiser dat te danken aan z'n krachtige paralleltwin, de beste handling in zijn klasse en het unieke ERGO-FIT programma, waarmee het stuur, de voetsteunen en het zadel voor elk individu kan worden aangepast. 

"Eigenlijk is best vreemd dat in de motorwereld iets als ERGO-FIT geen gemeengoed is. Bij auto's vinden we het normaal dat stoel en stuur op elke lichaamslengte kan worden aangepast, dus waarom niet bij motoren," zegt Tjeerd Meppelink. 

Naast de standaard Vulcan S, die voor 2018 in Metallic Flat Spark Black is uitgevoerd, introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van een Pearl Lava Orange lakwerk met donkere accenten en een opvallende wheelstriping. De Vulcan S familie wordt aangevoerd door de Vulcan S CAFE, in Pearl Storm Gray kleurstelling met groene accenten en een café-style windscherm. 

Nieuwe Sport Editie
Kawasaki lanceert voor zowel de Vulcan S als de Vulcan S SE het fraaie Sport pakket, bestaande uit een Full System Arrow uitlaat voor een fantastische sound en kenmerkend café-style windscherm. De meerprijs van het Sport pakket is slechts € 899,-

Nieuwe Light Tourer Editie
Voor wie de toerkwaliteiten van de veelzijdige Vulcan S en SE optimaal wil benutten is er het nieuwe Light Tourer pakket, met schitterende leren zijkoffers, een sissy bar en een hoog windscherm. De meerprijs van het Light Tourer pakket is slechts € 999,-

De 2018 Vulcan S modellen staan eind 2017 in de showroom vanaf € 9.049,-.