Zoeken

Ducati Streetfighter V4 Best of Show EICMA

11 november 2019
Iemand die het verbaast? De Ducati Streetfighter V4 is op de EICMA in Milaan verkozen tot Most Beautiful Bike of Show, de mooiste motor verkiezing die dit jaar door onze Italiaanse collega's van Motociclismo voor de 15e keer werd georganiseerd.

 

Een Italiaans motorblad dat op een Italiaanse motorbeurs een mooiste motor verkiezing houdt, dat kan alleen maar een Italiaanse motor als winnaar opleveren en dat is ook precies het geval bij de "Vote and win the most beautiful bike of Show" competitie die dit jaar door Motocyclismo voor de 15e keer werd georganiseerd. 

In al die jaren werden de prijzen tussen MV Agusta en Ducati verdeeld, voor Ducati was dit de 10e overwinning. Meer dan 14.000 motorliefhebbers hadden meegedaan, 36,7% daarvan stemden op de Streetfighter V4, een aanzienlijk verschil met de 14,9% voor de Aprilia RS 660, runner-up van dit jaar. Met 11,23% van de stemmen eindigde de MV Agusta Superveloce 800 op de derde plaats. 

Slechts 15,55% had dat stemmen trouwens direct op de beursvloer bij de stand van Motociclismo gedaan, het overgrote deel had dat thuis vanuit de luie stoel gedaan. Dat leverde trouwens geen verschillende top 4 op, wel werden de BMW F 900 R (5e op de beursvloer, 8e online) en de Kawasaki Ninja 650 (8e op de beursvloer, 10e online) in het echt dus beter gewaardeerd.