Zoeken

Winnaar 'Join Ducati' wedstrijd bekend

7 april 2020
De fabriek ligt tot het eind van komende week nog stil, maar Ducati had vandaag eens positief nieuws te melden. De wedstrijd 'Join Ducati' is ten einde. En dat betekent dat er nu een iemand is die een hypermotard 950 rijker is.

 

Om deel te nemen aan het speciale initiatief, georganiseerd door Ducati om de loyaliteit van zijn klanten te belonen, was de enige vereiste vereiste om ten minste één Ducati-motorfiets te bezitten.

Volgens Ducati was onder de 155.000 leden van het 'My Ducati'-programma, een afgeschermd deel van de Ducati website waar klanten hun 'garage' kunnen beheren door toegang te krijgen tot alle informatie van hun fietsen en hun profiel en persoonlijke voorkeuren kunnen bijwerken om deel te nemen aan initiatieven en exclusieve inhoud te ontvangen,  enorm enthousiast op de 'Join Ducati' wedstrijd gereageerd. 

Deelnemers aan de wedstrijd hebben het registratiedocument geüpload van elke Ducati-motorfiets die momenteel in het bezit is van de website van de Borgo Panigale-motorfietsfabrikant, gewijd aan 'Join Ducati'. En maakten daarmee kans op een wel heel er vette prijs, een Hypermotard 950 met een speciale kleurstelling, een exclusieve replica van het concept dat werd gepresenteerd op de Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019.
 
De gelukkige winnaar van de motor is een gepassioneerde Californische Ducatista, Jose Carlos Sagarminaga, 34 jaar oud, al eigenaar van een Hypermotard SP die hij ook op het circuit gebruikt en lid van het DOC van Sacramento. De Hypermotard 950 is al onderweg van Borgo Panigale naar de USA.

Naast de Hyper 950 had Ducati ook nog wat 'kleine' prijzen te vergeven. Te beginnen met drie Ducati MotoGP Experience, een uitnodiging voor twee personen tijdens een van de volgende Europese raceweekends (te bepalen zodra de kalender voor 2020 is bevestigd), die naast accommodatie ook toegang biedt tot de meest exclusieve zones van het circuit en een meet & greet met de Ducati Team MotoGP-rijders. 

Ook toegewezen zijn vijftien reproducties op schaal 1: 8 van de Hypermotard 950 Concept en 10 Redline B2-rugzakken, gemaakt door Ogio exclusief voor Ducati, weggegeven. 

Gezien het succes van 'Join Ducati', zal het initiatief de komende maanden worden herhaald. Om informatie te ontvangen en toegang te krijgen tot de volgende wedstrijden, volstaat het om geregistreerd te zijn bij MyDucati.