Zoeken

Suzuki Mobiliteitsservice tijdelijk uitgebreid

22 oktober 2021
Suzuki heeft de Suzuki Mobiliteitsservice tijdelijk uitgebreid. Naast dat de service tijdelijk geldt voor Suzuki motoren tot maximaal 15 jaar oud maak je ook nog eens de kans het bedrag van de onderhoudsbeurt terug te verdienen.

 

Soms zijn goede ideeën zo simpel dat je je afvraagt waarom niemand daar eerder op is gekomen of waarom anderen dat niet doen. De Suzuki Mobiliteitsservice is zo'n goed idee, een jaar lang gratis de Suzuki Mobiliteitspas wanneer je je Suzuki motor naar de Suzuki dealer (dat is wel heel erg veel Suzuki in één zin, we weten het) brengt voor een onderhoudsbeurt en waarmee je dus automatisch recht hebt op één jaar gratis (daar komt 'ie weer) Suzuki Mobiliteitsservice. 

En niet alleen voor nagenoeg nieuwe motoren of jonge tweedehandsjes, maar voor motoren tot maximaal 10 jaar oud. Zo was het tot nu, want Suzuki heeft er nog een flinke schep bovenop gedaan door de Suzuki Mobiliteitsservice tijdelijk uit te breiden tot motoren van maximaal 15 jaar oud, zodat je goed voorbereid het volgende motorseizoen (2022 dus) in kunt gaan. 

Wie in de actieperiode tot en met 14 januari 2022 met z'n Suzuki naar de officiële Suzuki dealer gaat voor een onderhoudsbeurt, heeft automatisch recht op een jaar lang gratis Suzuki Mobiliteitsservice, ook wanneer de motor op dat moment 14 jaar en 364 dagen oud is.

Da's niet het enige, naast de gratis Suzuki Mobiliteitspas maak je namelijk ook nog eens kans om het bedrag van de onderhoudsbeurt terug te verdienen. De actieperiode loopt t/m 14 januari 2022, waarbij er niet één winnaar aan het eind, maar elke maand een trekking plaatsvindt. Deelnemers maken daarbij kans om het bedrag van de onderhoudsbeurt (tot maximaal € 300,-) terug te verdienen óf kans op een exclusieve Suzuki-helm van Arai.