Zoeken

Speciale aanbieding: KTM 2019 RC16 van Pol Espargaro te koop

31 juli 2020
Mocht je net een erfenis hebben gehad en op zoek zijn naar een leuk brommertje voor 't circuit: KTM Motorsport heeft de twee 2019 RC16 MotoGP races van Pol Espargaro in de verkoop gedaan.

 

We denken niet dat KTM om geld verlegen zit wat het MotoGP project aangaat, met Red Bullen en diens ongelimiteerde middelen als hoofdsponsor, maar dat wil niet zeggen dat je niet diep in de buidel zult moeten tasten om je straks de trotse eigenaar van een van de twee aangeboden 2019 RC16 machines van Pol Espargaro te mogen noemen.

KTM heeft aan de 2019 RC16 het serieuze prijskaartje van 288.000 euro gehangen, exclusief b.t.w., wat neerkomt op bijna drieënhalve ton inclusief Belasting Toegevoegde Waarde. 

Nu koop je daar niet alleen een 2019 RC16 van Pol Espargaro voor, de machine die Pol gebruikt om zich in Misano op de eerste startrij te kwalificeren en waarmee hij 8 top 10 finishes en 100 WK punten realiseerde, maar een ultra-exclusief MotoGP pakket. 

Dat MotoGP pakket bestaat naast de RC16 uit een racepak van Pol Espargaro, een door Pol gesigneerde helm, een VIP MotoGP Event Pack voor een willekeurig 2021 event met behind-the-scenes tour, een meet-and-greet met de MotoGP rijders en een complete Red Bull KTM Factory Racing team outfit en een weekendpas voor de Red Bull Energy Station unit. 

Mocht je serieus interesse hebben, dan kun je een mailtje sturen naar RC16@ktm.com.