Zoeken

Nieuw tijdschema Bikers Classics

10 april 2018
Om het steeds drukker wordende programma in goede banen te leiden heeft DG Sport het tijdschema van de 16e editie van de Bikers Classics, die dit jaar van 29 juni tot 1 juli op het circuit van Spa-Francorchamps plaatsvindt, aangepast. Volgens organisator DG Sport is het nieuwe tijdschema niet ten koste van de rijtijd gegaan.

Met een programma dat steeds uitgebreider wordt en telkens weer meer spectaculaire animaties moest de timing van de Bikers'Classics wat aangepast worden, kwestie van iedereen toe te laten zoveel mogelijk te genieten van het spektakel en de ambiance. 

"Het was niet gemakkelijk maar we zijn erin geslaagd om de timing aan te passen zodat de animaties voor iedereen toegankelijk zijn", legt Florian Jupsin, Motorcycle Department Manager bij DG Sport, uit.  "En dat zonder de rijtijden van de deelnemers te veranderen."

De verschillende raceklassen hebben dus hun kostbare rijtijd op het circuit behouden. Volgens hetzelfde principe zijn de 4 Hours of Spa Classic nu verdeeld over twee manches van 2 uren, wat dus goed is voor twee keer spektakel en een start om klokslag 14u op zondag, tussen de twee GP parades. 

Vergeet ook het vertrek van de eerste manche op zaterdagavond niet, net na de historische parade op het oude circuit van Spa-Francorchamps, een onvergetelijke ervaring open voor alle deelnemers en club.

Ter herinnering, de 16e editie van de Bikers'Classics gaat door op vrijdag en zaterdag 29-30 juni en op zondag 1 juli, met als thema (onder andere) de 30e verjaardag van het Wereldkampioenschap Superbike. De nieuwe timing alsook alle informatie en inschrijvingsformulieren vindt u op www.bikersclassics.be.