Zoeken

Lifestyle Motowear: nieuwe motorzaak in 's Graveland

28 september 2017
Noord-Holland is weer een motorzaak rijker, ’s Graveland om precies te zijn. Lifestyle Motowear is volgens de oprichters niet de gemiddelde motorzaak op een industrieterrein, maar een oud pand met stoere, industriële uitstraling waar men zich op de retro & vintage rijder heeft gericht.

Lifestyle Motowear haakt in op de huidige trend naar retro motorfietsen en shop of shed build customs - en daarmee de groeiende vraag naar lifestyle motorkleding. Het gevoel als in de goede oude tijd als je een motorrijder zag die een oude lederen jas droeg met dikke wintersjaal en legerkisten - maar dan in een modern jasje.

Naast kwaliteit en eerlijk advies zegt Lifestyle Motowear ook voor gezelligheid te staan, en dus is er een gezellige koffie- en chillhoek gemaakt waar je met gelijkgestoorden urenlang kunt lullen over het laswerk van je verkorte buddy of de zoektocht op internet naar die ene kilometerteller. Of om sterke verhalen te delen van wat je allemaal met je fiets hebt beleefd. 

Lifestyle Motowear hangt vol met retro en vintage motowear voor de stoere man, de sterke, onafhankelijke vrouw en ook voor de kleine motorrijder in spé is er de mogelijkheid om verschillende maten te passen. Oprichters Elke en Bas willen met hun zaak je hun kijk op motorrijden laten zien, na eerst 35 jaar zelf rond te hebben getuft. 

Mocht je Lifestyle Motowear een bezoekje willen brengen, dat kan online via www.lifestylemotowear.nl. Wil je d’r ook nog een bak koffie bij, ga dan naar Zuidereinde 52 in ’s Graveland.