Zoeken

Kawa pakt flink uit op MBU

10 februari 2018
Kawasaki zegt dit jaar flink groot uit te gaan pakken op de Motorbeurs in Utrecht. Het groene merk dat enkele jaren geleden nog voor flink wat opschudding wist te zorgen met een H2R op de Dynobank gaat haar nieuws presenteren op een nieuwe megastand van meer dan 600 m2.

De échte Kawasaki fans hebben het grote nieuws voor 2018 waarschijnlijk al lang gezien in het Militair museum in Soesterberg tijdens de Kawasaki Nieuws Show eind november vorig jaar, maar voor wie dat heeft gemist kan over enkele weken op de Motorbeurs in Utrecht terecht. 

Hoewel de meeste aandacht naar de nieuwe modellen (Z900RS en RS Café, Ninja H2 SX, Ninja 400 en Ninja ZX-10R SE) uit zal gaan moet er volgens Kawa op de nieuwe stand nog veel meer dan alleen dat te zien zijn. 

Zo moet je nieuwe items kunnen scoren in de kleding en merchandise shop, een messcherp aanbod krijgen van de Kawasaki Insurance crew en unieke motoren aanschouwen als de Z650 Flat Tracker conceptbike van het Franse MRS en de WK Superbike kampioensmachine van Jonathan Rea.