Zoeken

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl met primeur op Motorbeurs Utrecht

13 februari 2020
Over een week begint de Motorbeurs Utrecht en ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is er weer bij. Dit jaar zijn niet alleen de promotiedames aanwezig op de stand van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Het bedrijf dat particulieren helpt bij de verkoop van hun motor verwelkomt voor het eerst een mannelijk model in het team. Een primeur voor de motorbeurs. En dat wordt hoog tijd vindt Kerim Gilbers, eigenaar van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.
 
Er heeft nog niet eerder een mannelijk model bij een standhouder op de Motorbeurs Utrecht gestaan. Een primeur dus en wie weet een verandering die we vaker terug gaan zien. 

Kerim Gilbers noemt de feiten: 
“Van de motorrijders in Nederland is zo’n 20% vrouw. Naast die actieve motorrijdsters zijn er ook veel vrouwen die zelf geen rijbewijs hebben, maar wél achterop de motor meerijden. Dat zijn veel liefhebbers die we op de Motorbeurs Utrecht allemaal tegenkomen. Daar wilden we iets mee doen.” 


Het promotieteam maakt al jaren deel uit van de beursdeelname van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dit jaar bestaat dat team uit vier dames én een heer.
 
Tot nu toe zagen we alleen vrouwelijke modellen op de Motorbeurs Utrecht, maar daar komt dus verandering in. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat met een duidelijk doel op de beurs: zichtbaar zijn voor alle bezoekers. 

“We willen dat mensen weten dat ze bij ons terecht kunnen wanneer ze wel wat hulp kunnen gebruiken bij de verkoop van hun motor. Dat hoeft niet tijdens de beurs. We willen graag dat mensen ons onthouden”, aldus Kerim Gilbers. 

Wie vragen heeft over de werkwijze, wil kennismaken met het team óf op de foto wil met het promotieteam kan ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl tijdens de Motorbeurs Utrecht in hal 8 opzoeken.