Zoeken

Honda organiseert ook dit jaar Adventure Week

6 maart 2018
Honda Motor Europe introduceert ook dit jaar weer de Adventure week, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 19 t/m 25 maart.

 

Tijdens deze Honda Adventure campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally, de motor die als twee druppels water op de Dakar rallyfiets lijkt.

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 t/m 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Het is tevens de ideale gelegenheid om kennis te maken met de DCT techniek, de automatische transmissie die op steeds meer modellen leverbaar wordt.

Naast deze specifieke themaweek staat eigenlijk de hele maand maart het Adventure segment centraal bij Honda. Gedurende deze hele maand kun je dan ook gebruik maken van interessante 'deals'. Zo is voor diverse Adventure modellen een specifiek budget opgesteld. Dit budget is te besteden als extra overnamepremie, aan originele Honda accessoires όf aan officiële Honda merchandise. 

Bovenop de Adventure Deals, die verschillen per model en afhangen van de keuze van de consument, krijgt íedereen die gedurende deze campagne een nieuwe Honda Adventure motor koopt gratis een unieke en exclusieve Honda Adventure Experience, ter waarde van € 199,-. De Honda Adventure Expierence is een training van een hele dag, op het Honda Park in Balen, waarbij in verschillende 'hoofdstukken' alle aspecten van het on- en off-road rijden aan bod komen.