Zoeken

Guy Martin naar Bikers Classics

14 april 2018
Met nog een kleine vier maanden te gaan begint de 16e editie van de Bikers Classics steeds meer vorm te krijgen. DG Sport heeft al een aantal grote namen weten te strikken, zo heeft de organisator in een persbericht bekend gemaakt, waaronder publiekslieveling Guy Martin.

De 16e editie van de Bikers Classics heeft nu voor het eerst ook motoren toegelaten die zijn geproduceerd tot 1991, om meer teams te kunnen laten meedoen aan de wedstrijd. 

De motoren die door de eerste teams zijn ingeschreven laten niks aan de verbeelding over: een Yamaha FZR 750R, een Suzuki GSX-R750 en zelfs een Honda RC30, heel wat referenties die het tegen elkaar zullen opnemen in de EVO categorie, naast de gebruikelijke Classic 1000 en de Maxi Classic.

Wat de coureurs betreft is de lijst nog niet volledig, maar er zijn al wel een paar toppers bekend, zoals Stéphane Mertens, Ian Martin, Guy Martin, Henk Van Der Mark, Dirk Brand, Christian Haquin. Binnenkort zullen door DG Sport nog meer namen bekend worden gemaakt.

Vergeet niet dat de 4 Hours of Spa Classic 2018 ook de start zijn van een nieuwe format van twee keer twee uren race, met een start op zaterdagavond en een tweede start op zondagnamiddag.