Zoeken

Elektrisch crossen bij motorclub de Bougie in Arkel

8 februari 2018
Op straat wil het nog niet zo vlotten met elektrisch motorrijden, maar in de cross heeft het enkele jaren geleden al zijn intrede gedaan. Motorclub De Bougie organiseert nu een tweetal activiteiten voor elektrisch crossen: een testdag en een wedstrijddag. En voor wie geen KTM Freeride E-XC heeft, er kan er ook eentje voor de wedstrijddag worden gehuurd.

Mocht je nog nooit op een elektrische crosser hebben maar er wel nieuwsgierig naar zijn: komend weekend op 10 februari kan er van 13:00-16:00 uur een ronde gereden worden op één van de 10 KTM Freeride E-XC motoren die voor deze dag ter beschikking staan. 

Het mooie is dat ervaring in de cross geeneens strikt noodzakelijk is. De Freeride E-XC is volgens KTM een laagdrempelige manier om kennis te maken met motorcross. Door de verschillende rijmodi is de KTM FREERIDE E-XC aan te passen naar het niveau van de rijder en daarmee toegankelijk voor iedereen.

Een week later op zaterdag 17 februari a.s. wordt er een wedstrijddag georganiseerd. Op deze dag kan de KTM Freeride E-XC in zijn wedstrijdelement getest worden. Beschik jij over een KTM Freeride E-XC dan ben je van harte welkom. Wil je meedoen, maar ben je geen eigenaar van een KTM Freeride E-XC? Neem dan contact op met Motorclub De Bougie en huur er een.

Zaterdag 10 februari 2018: KTM FREERIDE E-XC (MODELJAAR 2017) testdag;
Zaterdag 17 februari 2018: KTM FREERIDE E-XC wedstrijddag. 
Vragen? Neem dan contact op met Motorclub De Bougie:

Motorclub De Bougie
Sportcomplex De Zes Molens
Vlietskade 1025
4241 WE Arkel
0183 - 563 204 / 0183 - 647 528
www.mcdebougie.nl