Zoeken

Ducati Grandstand: volg de race vanaf pole position

19 maart 2019
Ducati fans kunnen ook dit jaar weer op verschillende circuits de MotoGP vanaf de eerste rang in actie zien. Kaarten voor de Ducati Grandstands kunnen vanaf nu online op de officiële Ducati website worden besteld.

Met de MotoGP anderhalve week geleden in Qatar officieel van start gegaan, zijn de Ducati Grandstands weer terug om Ducatisten wereldwijd de kans te bieden om de MotoGP vanaf de eerste rang te aanschouwen, volgens de Italianen dé perfecte plaats om Ducati MotoGP helden Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci toe te juichen. 

De Ducati Grandstand kaarten zijn te bestellen op de officiële Ducati website of bij de Ducati dealer, waarbij valt te kiezen tussen een kaart voor alleen de wedstrijddag, of een kaart voor zaterdag en zondag. 

Naast toegang tot het circuit krijg je allerlei voordelen, zoals een bemande auto- en motorparking, een garderobe met omkleedruimte, toiletten, een welkomstpakket met t-shirt, pet, gadgets en een kleine snack voor de lunch. De Grandstand heeft ook een grote videowall om niets van de actie op het circuit te hoeven missen.

Meer info en prijzen, check de officiële Ducati website.