Zoeken

BMW viert Sinterklaas

23 november 2018
Sinterklaas is in het land en daar hebben ze bij BMW goed over nagedacht. Bij alle negentien BMW Motorrad dealers in Nederland staat er vanaf vrijdag 23 november een gloednieuw BMW model in de showroom dat zijn debuut als sinterklaaskado beleeft.

Wij vinden het wel een slimme actie bij BMW om in de traditioneel rustige tijd van het seizoen verkeer op een ludieke manier richting motordealer te creëren. Geen Black Friday geschreeuw met kortingen die veelal een sigaar uit eigen doos blijken te zijn, maar een leuke actie rondom de goedheiligman die sinds een week weer in Nederland is.

Zijn knecht Zwarte Piet heeft bij elke BMW dealer een gloednieuwe motor afgeleverd in een juten zak. Om welke BMW het gaat, blijft nog even geheim tot 1 december, maar afgaand op het silhouet zou het wel eens iets met de letters G en S kunnen zijn. 1 december wordt de motorfiets, die volledig is ingepakt in een jutezak, uitgepakt. En wie vanaf 23 november bij de BMW Motorrad dealer zijn motorlaars zet, maakt kans om als eerste een weekend lang te rijden op deze nieuwe motorfiets.